iPon Hírek

Aprók nagyban - 02.13.

Dátum | 2013. 02. 13.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Késik a The Last of Us Ahogy azt korábban már pletykálták, a The Last of Us késni fog - jelentette be hivatalosan a Naughty Dog. A stúdió elmondása szerint a fejlesztés végső szakaszában járnak, de a játék egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy a tervezett időben mindent megfelelően fel tudjanak polírozni. Így, ahelyett, hogy a rövidebb utat választanák, inkább rászánnak még pár hetet a fejlesztésre. Az új megjelenési dátum június 14. Kojima a GDC-n villantja a FOX Eninge-t Hideo Kojima a beszédes című “Photorealism Through the Eyes of a ‘Fox’ – The Core of Metal Gear Solid: Ground Zeroes” című GDC-előadásában beszél majd az új FOX Engine főbb jellemzőiről és egyedi megoldásairól - szó lesz a bevilágítási rendszerről, a környezeti elemekről, a karakterek realisztikus megjelenítéséről és a motorhoz készült fejlesztőeszközökről. Ezen kívül persze láthatunk majd némi anyagot a Metal Gear Solid Ground Zeroesból is, hiszen Kojima ezen keresztül fogja prezentálni az engine képességeit. A Game Developers Conference március 25-től március 29-ig tart majd San Francisco-ban. Mindenkit kifizet az ESL Az Electronic Sports League sajnos nem rendelkezik kifejezetten jó múlttal a pénznyeremények kifizetését illetően. Tipikusan 3 hónapon belül kellene átutalni a nyerteseknek a jutalmakat, többen azonban már akár egy éve is várhatják a jussukat, még mindig nem kapták meg. Az ESL hivatalos közleményben tudatta, az utóbbi 18 hónapban nagyon sokat dolgoztak azon, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő, továbbá a szervezet ígéretet tett arra, hogy minden elmaradt kifizetést lerendeznek a hónap végéig. Jön a PC-s Brütal Legend, indul a zárt béta A Steamen már előrendelhető 14,99 dolláros áron a PC-s Brütal Legend. Az előrendelők pedig örülhetnek, mert részt vehetnek egy zárt többjátékos bétatesztben. Tim Schafer a tőle szokásos vicces stílusban jegyezte meg, hogy a játék PC-s megjelenése az egekig tolja a világ metál szaturációját.
Jövő héten jön a DmC Bloody Palace A gauntlet-stílusú aréna-játékmód jövő héten érkezik a DmC Devil May Cry-hoz, jelentette be a Capcom. A Bloody Palace-hez a kampány befejezése után férhetünk hozzá, ekkor vethetjük bele magunkat a több, mint 100 szintnyi szörny és boss gyepálásába. Szeretik a nők a Gears of Wart, mert nem sztereotipizál Chris Perna, az Epic művészeti vezetője érdekes dolgot árult el. A cég tapasztalatai alapján a lányok is kedvelik a Gears of War-sorozatot, mégpedig azért, mert nincsenek benne tipikusan klisés női szereplők, szőke hajjal, implantált mellekkel és a többi olyan összetevővel, ami alapján úgy tűnhetne, hogy csak egy geek fiú vágyálmairól lenne szó. Perna szerint a Gears eleve egy "koszos" univerzum, ahol ilyen ideálok nem fordulhatnak elő. "Persze azért a női szereplőink továbbra is nőiesek. Anya például a Gears 3-ban eléggé nőiesnek tűnik, és ez működik. Azt tapasztaltuk, hogy amikor nők játszanak a játékkal, ez lelkileg megerősíti őket, és jól érzik magukat közben." - mondta Perna, de azért megjegyezte: ettől függetlenül nem nagyon várható, hogy a Gears főszereplője valaha is nő lesz, egész egyszerűen azért, mert akkor nem lenne annyira kelendő a játék, mint férfi főszereplővel. Nyílt bétában a Shootmania Storm A játék hivatalos weboldaláról letölthető, aztán szabadon nyúzható a nyílt bétába lépett Shootmania Storm. A Nadeo komoly e-sport jelölt játéka egyre közeledik a megjelenéshez.
Ueda felügyelete alatt maradt a The Last Guardian Az "akció közben eltűnt" The Last Guardianról nem sűrűn hallunk, de állítólag ezerrel készül a háttérben. Amikor a sorozat eredeti atyja, Fumito Ueada kilépett a csapatból, és bejelentette, hogy saját kreatív dolgaival szeretne foglalkozni, mindenki megijedt. Aztán azt is bejelentette, hogy külsősként azért besegít a fejlesztésbe. Most pedig arról beszélt, hogy valójában tényleg külsősként dolgozik, de valójában továbbra is az ő kreatív felügyelete alatt áll a játék. Hozzátette, a The Last Guardianon egy nagyon tehetséges csapat dolgozik, akikkel mindig szívesen működik együtt majd a jövőben is. Új részletek a PlayStation 4 kontrolleréről Várható volt, hogy a Sony átment valamit a PS Vitáról, és úgy tűnik, ez egy elülső tapipad lesz - tudta meg a VG247 egy belsős forrástól. A tapipad a jelenlegi Start és Select gombok helyére kerül, amiket így át kellett helyezni máshova. Ettől függetlenül az infók szerint az irányító formája nagyjából megegyezik majd a mostani DualShockéval, leginkább az L2 és R2 gombokat tervezték át hasonlóra, mint az Xbox 360-on, hogy ne csússzon le róla az ujj. A forrás viszont azt állítja, hogy a korábban emlegetett Share gomb nincs jelen a kontrolleren.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Szefmester
2013.02.14. 03:44
Brütal Legend PC nagy piros pont. Mászok is előrendelni.

GoW férfi karakterei engem inkább taszítottak. Ez a hű de nagyon kemény vagyok életérzés amit próbálnak nyújtani már tenyérviszketést okoz nálam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.02.14. 08:15
Last Guardian-on ha ezerrel dolgoznának, akkor haladna a meló. Így, hogy még csak egy kurva trailert se nyomnak a képünkbe, elég lelombozó. Habár lehet hozzászoktattak ezek a Far Cry meg AC morzsák, hogy nap mint nap láthattunk ingame cuccot...
Vagy annyira kevesen dolgoznak rajta, hogy nincs újdonság.
Azért én még ebben az életben szeretnék más címről is hallani tőlük, nem csupán erről, ha végre kiadják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!