iPon Hírek

Aprók nagyban - 03.08.

Dátum | 2013. 03. 08.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Warface - moddoljuk a fegyvert A Crytek free to play akciójátéka kicsit megváltoztatja a megszokott játékszabályokat, hiszen a fegyvereket menet közben lehet modolni. Hogy szegényes fantáziánkkal el tudjuk képzelni, hogyan is működik ez a gyakorlatban, a stúdió kiadott egy előzetest is.
God of War: Ascension - csak jó lesz az a multiplayer Ha eddig azt gondoltad, hogy a God of War: Ascension egyik kiemelkedően felesleges eleme lesz a kompetitív többjátékos rész, akkor talán a lenti előzetes majd segít meggondolni magad. Már csak azért is, mert elég elmebeteg dolgokat lehet művelni a pályákkal.
One Piece: Pirate Warriors 2 - ilyen a nyitó video Vélhetően továbbra is vicces marad a One Piece: Pirate Warriors a második részre is. Legalábbis a nyitó videóból ezt szűrhetjük le, megspékelve némi eltúlzott akcióval, ami a sorozat védjegye. A játék egyébként japánban két hét múlva jelenik meg, nyugaton meg elvileg nyár elején, PS3-on és Vitán.
Jövő héten jön a Minecraft Redstone frissítés A Mojang bejelentette, hogy március 13-án érkezik a Minecraft következő, Redstone névre hallgató frissítése. Ez olyan lehetőségeket és új cuccokat tesz a játékba, melyekkel mindenféle masinát alkothatunk meg - példáult napfény-szenzort. A változások teljes listája a Mojang hivatalos blogján tekinthető meg. Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge - még mindig brutális Hamarosan érkezik az Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge PS3-ra és Xbox 360-ra is, ennek örömére pedig a Team Ninja igyekezett megmutatni nekünk, hogy ezeken a masinákon sem lesz kevésbé véres az anyag. Aminek örülünk.
Már lehet leadni játékokat Ouyára Az Ouya már elfogadja a játékfejlesztők leadásait. A leadott és elfogadott játékok így rögtön, a konzol március 28-ig megjelenésekor már fent lehetnek a piactéren. Ez azonban még nem minden: ha az eddig leadott játékok közül valamelyik bekerül a top 3-ba a játszott idő alapján, akkor a készítők annak kiemelkedő szerepet adnak egy készülő dokumentumfilmben, melyet a konzol megjelenése utánra időzítenek. Miután egy játék felkerült az Ouya rendszerébe, onnantól kezdve a fejlesztők maguktól, mindenféle extra költség nélkül frissíthetik azokat. Megjelenés előtti traileren a Dragon Quest X A legendás szerepjáték-sorozat következő része hamarosan megjelenik Japánban. Egyelőre azonban sajnos nincs szó arról, hogy nyugatra is jönne. Pedig igen-igen jónak tűnik, igen-igen kellemes zenével. Legalábbis az új előzetes alapján.
Közel lehet az új Batman: Arkham-játék bejelentése A rajongók figyeltek fel a tényre, mely szerint a Warner kicsit szerkesztgette a Batman-játékokhoz kapcsolódó Facebook-oldalakat. Az Arkham Asylum oldalát például eltávolította, az Arkham City lapját pedig átnevezte egyszerűen csak Batman: Arkham-ra. A két oldal egyesítése valószínűleg azt jelenti, hogy hamarosan jöhet a sorozat harmadik részének bejelentése, a kiadó pedig azt szeretné, ha az eddig fragmentált rajongótábor egyesülne. A múlt hónapban a Warner a befektetőknek tartott konferenciahíváson elárulta, a harmadik Arkham-játék már fejlesztés alatt áll, és hamarosan megkapjuk a bejelentést is. Érdekes azonban, hogy több önéletrajz-frissítés utal arra, hogy a trilógia záró epizódját már nem a Rocksteady készíti, hanem a Warner montreali stúdiója.

1 éves a Mass Effect 3 multiplayer Hihetetlen, hogy repül az idő: a héten egy éves a Mass Effect 3 többjátékos része, amit a BioWare úgy ünnepel, hogy kiadott egy képet, tele mindenféle statisztikával. Akik pedig részt vesznek a legújabb, március 10-ig tartó eseményben, az Operation Lodestarban, kaphatnak egy új bannert, ami a “Stood Fast, Stood Strong, Stood Together” névre hallgat, és az egész Mass Effect 3 multiplayeres karkaterfelhozatal rajta van.

Mi az az Assassin's Creed: Rising Phoenix? A Ubisoft továbbra sem jó a titoktartásban: nem elég, hogy a Black Flaggel kapcsolatban is jó előre kiderült gyakorlatilag minden információ, most úgy néz ki, hogy újabb szivárgás történt. Egy belsős használatra szánt kép talált utat a netre, melyen az Assassin's Creed: Rising Phoenix felirat olvasható, és egy kicsit jobban megnézve észrevehetünk rajta egy-két elemet: például azt, hogy valószínűleg egy pre-renderelt cuccról van szó, illetve tisztán látszik az Erudito Collective logója - ez az a társaság, akik a rosszfiú Abstergo ellen is küzd. A képen látható továbbá, hogy a Ubisoft Digital Arts készítette - ők feleltek a korábban az Assassin's Creed 2 mellé készült élőszereplős sorozatért, az Assassin's Creed: Lineage-ért. Elképzelhető tehát, hogy ezúttal is valami olyan extra anyagról lehet szó, ami majd az Assassin's Creed 4: Black Flaghez kapcsolódhat.

Megérkezett az új Crysis 3 patch A Crysis 3 verziószáma 1.3-ra emelkedett, legalábbis PC-n. A javítás a háttérben töltődik le, és a játék következő indításakor aktiválódik. Mivel a javítások listája nagyon hülyén néz ki lefordítva, bemásoljuk az eredetit, a lista nem túl hosszú. Crysis 3 PC patch 1.3: -Fixed after-match award dog tags from not loading from the profile correctly -Fixed root cause of some graphics driver crashes -Fixed particle shader causing black squares/broken shading on some graphics cards -Fixed shadering issue with underwater fog -Fixed issues with non-default controls for weapon customization -Fixed some issues with binding non-default vehicle controls -Developers Choice playlist updated to new game mode variation -Jackal fire rate decreased slightly -Jackal per pellet damage fall off increased -Fixed an issue where the Takedowns spread escalated too quickly in certain zoom modes -Grendel fall damage fall off reduced for better long range impact -FY71/SCAR damage fall off increased to reduce their effective range -Further matchmaking tweaks for X360 and PS3 to increase chance of local sessions being found -Foregrip and Muzzle Brake effectiveness reduced slightly -Laser sight effectiveness reduced slightly
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. 5hR3kY
2013.03.09. 02:50
Ez a Warface-es fegyvermódosítás mekkora baromság! Cevat Yerli majd megint bemagyarázza a tömegeknek hogy ők ezzel feltalálták a spanyol viaszt. A kedves katona bácsi most már nem csak 3 fegyvert fog magával cipelni hanem még külön többféle scope-ot, iron sight-ot, silencer-t, meg vagy fél kamionnyi fegyveralkatrészt.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Konigstige...
2013.03.09. 08:56
5hR3kY
Gondolom akkor neked az is bődületes nagy baromság hogy a BF3-ban egyes kasztok korlátlan mennyiségű löszeres ládát meg medpackot cipelnek magukkal. Az sokkal hihetőbb ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. HUFEUR
2013.03.09. 09:51
Szerintem a gond a Warface-cel, hogy free to play/pay to win, gondolom majd minden egyes kis szar kiegészítőért már fizetni kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. mikej95
2013.03.09. 10:11
Most mi a baj? Crysis egy kis darabját eladják még kisebb darabokban mikrotranzakciókkal. A free to play-es Batman volt egy raklap szemét, ez egy játszható játék lesz és még csak bika gép sem kell majd hozzá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Enno
2013.03.09. 10:23
elég régóta figyelem a warface-t elvi síkon, legalábbis pár korábbi hírből itt ott, azt mondták nem pay to win lesz. és kvaaaa hangulatosnak igérkezik, ez a fegyver mókolás poénos csavarokat hozhat ki a játékból, beszaladsz 1 fal mögé mert jönnek 20an azt 2sec-re rá kifordulsz gránát vetővel mint a végén a videónak

várom már nagyon hogy kint legyen
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. 5hR3kY
2013.03.09. 14:39
Konigstiger: Egy scope felszerelése vagy bármi kicserélése a fegyveren nem 2 másodperc, és a katonának eszébe nem jutna cserélgetni ezeket miközben vagy tízen lőnek rá. Ha van a BF3-ban egy nagy gépfegyvered, meg egy pisztolyod, és egy hátizsákban csak lőszered van, akkor az hihetőbb hogy azt osztod a népnek, minthogy a sarokban épp fegyvert szerelgetsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Konigstige...
2013.03.09. 17:13
Lehet hogy nem 2 másodperc, de még mindig hihetőbb minthogy mázsaszám dobálja a lőszert, aminek mellesleg komoly súlya van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Woodstock
2013.03.09. 23:18
Meddő vita de azért beleszólok...
Sem a BF3 sem ez nem szimulátorok,úgyhogy melyik reálisabb tök hülyeség...viszont a BF3-nál van üresjárat a nagy pályákon ahol esetleg ezt tudnád használni futás közben egyik pontról a másikban.
Viszont ez a játék amiket eddig láttam róla, kis szűk pályál amolyan Cod féle pörgés hentelés....
Gyakorlatilag fél percenként fogsz halni...szóval mikor lesz időd ezzel foglalkozni??
Szerintem erre gondolt 5hR3kY.
És amúgy nem is értem miért kellett egyből a bf3al példálózni hisz arról szó sem volt még csak nem is egy stílus a 2. Amihez inkább köze van az meg szintén tele van hülyeséggel amik nemhogy nem léteznek,de kivitelezhetetlenek is a valóságban.
Mert az okés hogy nem reális a rengeteg lőszer,viszont az alap tehát hogy lőszert visz magával a katona,az létezik,viszont 10 féle fegyverkiegészítőt nem fog vinni amikor bevetésre indul mert mindenkinek megvan a szerepe és ahhoz a fegyver.
De mondom az egész meddő,mivel egyik sem szimulátor arra ott az ARMA...(bár megnézném mikor repül valaki egy helikopterrel 10 perces képzés után )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jedi
2013.03.10. 07:15
Elég "beteg" nép ez a japcsi, de a nekik szánt játékok még "betegebbek" !!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Heroes27
2013.03.11. 12:43
Nem, nem kell fizetned minden egyes kiegészítőért!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!