iPon Hírek

Aprók nagyban - 03.18.

Dátum | 2013. 03. 18.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Tévéreklámon a BioShock: Infinite 35 másodpercen keresztül szemlélhetjük a legújabb BioShockot, amiben majdnem kivégzik Elizabeth-et. A játék március 26-án érkezik, így most már gyakorlatilag minden napra várhatunk valami újabb látnivalót.
Xbox Entertainment Awards - a Microsoft saját díjkiosztója A Microsoft is szeretné megjutalmazni az Xbox Live legjobbjait, így létrehozta az Xbox Entertainment Awards néven futó kezdeményezést. Ezen belül mi szavazhatjuk meg a különböző kategóriákban, hogy az Xbox Live-on elérhető tartalmak közül melyeket gondoljuk a legjobbaknak. A voksokat a hivatalos oldalon lehet leadni, egészen március 26-ig. A szavazók között a Microsoft számos dolgot sorsol ki, akad a csomagban Xbox 360 Limited Edition Halo 4 320 GB konzol, Kinect, Xbox LIVE Gold 1 éves előfizetés, 2000 Microsoft pont, valami további játékok és extrák. A döntősök lisáját április 9-én teszik közzé, a végső szavazás pedig az Xbox Live-on történik majd április 16-án, másnap pedig már ki is hirdetek a nyerteseket. A kategóriák: Games Best Game Best Family Game Best Xbox LIVE Arcade Game Best Add-on (or Consumable) TV & Movies Best TV Show or TV Series Best Movie Best Superhero Movie Best Comedy Music Best Album Best Single Best Artist Best Music Video Nem lesz rövid a The Last of Us A Naughty Dog szerint körülbelül 12-16 órába kerül majd, mire valaki végigtolja a The Last of Us-t. Minden attól függ, hogyan játszunk: ha például óvatoskodunk, és gyakrabban alkalmazzuk a rejtőzködést és lopakodást, akkor ez még több is lehet, főleg, ha mellé gyűjtögető életmódot is szeretünk folytatni. A játék június 14-én jelenik meg PS3-ra, az IGN pedig egy szép interjút is készített:
Veszélyben lehet a Ubisoft és a Take-Two a digitális terjesztés miatt? A Battlefield egykori fejlesztője, Ben Cousins egy interjúban beszélt arról, hogy szerinte néhány kiadó komolyan veszélybe kerülhet a fizikai játékterjesztés visszaszorulásával, és a digitális terjesztés uralomra törésével. Amíg Cousins az Electronic Artsnál dolgozott, látta mekkora felfordulást okozott a cégen belül, amikor rájöttek, hogy gyakorlatilag bele fognak pusztulni, ha nem fekszenek rá komolyan a digitális értékesítés felfuttatására. Az úriember szerint a kiadón belül hamar eluralkodott az új irány, mely szerint a céget át kell alakítani egy dobozos termékeket terjesztő vállalatból egy digitális üzletté. Cousins szerint azonban ennek túl nagy az ára, és az EA sokáig inkább a túlélésre fog hajtani, mintsem, hogy a profitját tudja növelni a digitális eladásokból. Ennél talán azonban fontosabb, hogy megemlíti a különböző indie kiadókat és fejlesztőket, akik jól tudják meglovagolni a digitális piacot, és akik komoly veszélyt jelenthetnek az olyan cégekre, mint a Ubisoft és a Take-Two. Cousins szerint az utóbbi kettő 10 éven belül már nem lesz ott a legnagyobbak között, helyüket olyan vállalatok fogják átvenni, melyeket mostanában alapítottak, vagy még csak ezután fognak. Mindjárt itt a The Walking Dead: Survival Instinct Március 22-én startol Európában a The Walking Dead FPS, PC-n, PS3-on és Xbox 360-on. Ennek örömére egyrészt horogra akadt egy launch trailer, másrészt pedig betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé főszereplőket alakító Norman Reedus és Michael Rooker színészekkel.
Nyolc ingyenjáték közül választhatnak a SimCity-vásárlók A SimCity indulása körüli problémákat az Electronic Arts egy ingyenes jutalomjátékkal próbálja meg elkendőzni - vagy inkább bocsánatot kérni miattuk. Az akció kis hazánkban március 21-től indul az Originen, és a március 25-e előtt beregisztrált SimCity-játékokkal működik majd. Aki tehát érintett a dologban, a következő anyagok közül választhat majd (melyek közül egyébként a Dead Space 3 a legértékesebb). -Battlefield 3 (Standard Edition) -Bejeweled 3 -Dead Space 3 (Standard Edition) -Mass Effect 3 (Standard Edition) -Medal of Honor Warfighter (Standard Edition) -Need For Speed Most Wanted (Standard Edition) -Plants vs. Zombies -SimCity 4 Deluxe Edition Jól fog kinézni a Wii U-s Project CARS A közösségi forrásokból fejlesztett Project CARS készítője, a Slightly Mad megerősítette, hogy a játék érkezik Wii U-ra, ráadásul semmiben nem kell majd szégyenkeznie a többi verzióhoz képest. Andy Tudor, a stúdió kreatív vezetője elmondta, minden platformon a 30fps-t célozzák meg, hogy sehol ne legyen probléma a sok autó, vagy a különböző időjárási effektusok jelenléte. Ezen belül a Wii U-verzió konkrétan 720p-s felbontásban fog futni, hogy elég erőforrás maradjon a komplex fizikai számításokra és az újszerű renderelési eljárásokra, amitől az anyag tényleg next-gen kinézetet és látványvilágot kap majd. Tudor szerint a játék "remekül fog kinézni, és fantasztikus érzés lesz játszani vele", valamint "biztosan meg akarjuk majd mutatni a barátainknak". Úgy legyen. Lelőtte a PC-s Halo 3-pletykákat a Microsoft Remény támadt a konzollal nem rendelkező Halo-rajongók körében, miután az AMD friss drivereiben feltűnt néhány utalás a Halo 3-ra. Ezzel párhuzamosan ráadásul a Halo 3 feltűnt a Steam regisztrációs fájlaiban is, ami csak olaj volt a tűzre: sokan már biztosra vették, hogy az Xbox 360 egyik legnagyobb sikerjátéka végre megjelenhet PC-re is. A Microsoft azonban a mai napon teljesen megsemmisítette a várakozásokat a következő nyilatkozattal: "Jelenleg nincsen tervben, hogy bármilyen Halo-címet megjelentetnénk Steamen, mint ahogy a Halo 3-at sem tervezzük kiadni PC-re."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. nedcoleman
2013.03.19. 12:11
Csak nekem tűnik úgy, hogy a Walking Dead: Survival Instinct nem igazán lesz valami nagy szám?!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. pcmagic
2013.03.19. 15:00
Nem tűnik annak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. sensorprim...
2013.03.20. 10:42
csak nekem tűnik LOL-nak a bejeweled meg a plant vs zombies a többi játék közt?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pcmagic
2013.03.20. 16:34
A Last of us viszont jöhetne már!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!