iPon Hírek

Aprók nagyban - 03.29.

Dátum | 2013. 03. 29.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

William Shatner és a Star Trek-játék Habár az eredeti Kirk kapitányt alakító színészlegenda, William Shatner nem kapott szerepet az új Star Trek-filmben, azért személyisége még mindig képes eladni a sorozatot. Nem meglepő tehát, hogy őt kérték meg az új játék reklámozására, és meg kell hagyni, igen mókás, ahogy egy gornnal játszik együtt. Persze azért találunk játékmenetet is a videóban.
PS4-es játékot készít a Paradox A főként hardcore PC-s játékairól ismert Paradox Interactive úgy döntött, szerencsét próbál a PlayStation 4-gyel. Azt egyelőre ők sem tudják, mit fognak készíteni, elképzelhető, hogy egy már meglévő PC-s játékukat portolják át, de az is lehet, hogy valami teljesen újba vágnak bele. Akárhogy is, azt megígérték, hogy nem egy olcsó, elkapkodott PC-s portot fogunk kapni. A stúdió producere, Gordon van Dyke elmondta, először is az a legfontosabb feladatuk, hogy meggyőződjenek róla, hogy a játék motorja megfelelően fut a PlayStation 4-en. Erre szerinte jó esélyük lesz, ugyanis az új konzollal sokkal könnyebb dolgozni, mint amikor még a PS3-mal küzdöttek a DICE-nál. Az úriember szerint a PS3 esetében főként a memória okozott kellemetlen pillanatokat, azonban ezt is, és sok minden más szűk keresztmetszetet elhárított a Sony az új generációban, az x86-os processzor pedig még tovább egyszerűsíti a dolgokat. Dust 514 - felkelés Elég érdekes előzetessel jelentkeztek a Dust 514 fejlesztői, ami egy kicsit megmutatja, mi is van a dolgok hátterében. A játék éppen bétafázisban van PlayStation 3-on, tehát egyre közeledik a hivatalos megjelenés.
Külön játék a Metal Gear Ground Zeroes és a Metal Gear Solid 5 A bejelentés után elég nagy kavar támadt mind a közönség, mind pedig az újságírók fejében - a hiba azonban nem bennünk van, Kojimáék tényleg félreérthetően fogalmaztak, és nem tisztázták le ezt a kérdést. Egészen mostanáig. Kojima ugyanis azt mondta eredetileg, hogy a Ground Zeroes a Metal Gear Solid 5 prológusa lesz, amiből mindenki arra következtetett, hogy egy játékról van szó, melyben a Ground Zeroes lesz a felvezető fejezet, a The Phantom Pain pedig a tényleges kampány. A Konami egyik képviselője azonban elmondta, habár valóban a Ground Zeroes vezeti majd fel a Metal Gear Solid 5: The Phantom Paint, két teljesen külön játékról van szó. PC-re és okostelefonokra jön a Miiverse A Wii U közösségi hálózata az asztali konzol után hamarosan PC-ken és okostelefonokon is elkezd terjeszkedni - a Nintendo eredeti terveinek megfelelően, hiszen azt már régen bejelentették, hogy webes formában és appként is hozzáférhető lesz majd a szolgáltatás. Kiyoshi Mizuki, a Miiverse producere elmondta, először a PC-s változat érkezik, valószínűleg áprilisban, majd jön az okostelefonos applikáció májusban. Ezt követően pedig már nem kell sokat várnunk arra, hogy Nintendo 3DS-en is elérhetővé váljon az anyag. A Miiverse folyamatosan fejlődik a Wii U megjelenése óta, és a következő hónapokra további frissítést ígérnek a japánok. Jade Raymond besegít a következő Assassin's Creedbe A népszerű játékfejlesztő hölgy által vezetett stúdió, a Ubisoft Toronto besegít majd a következő Assassin's Creed-játékba - tehát nem a negyedik részbe, hanem vélhetően a 2014-ben érkező következő epizódba. Raymond elmondta, közeledik a Splinter Cell fejlesztésének vége, így a csapat egyrészt bővülni fog, ami azt fogja eredményezni, hogy öt különböző Ubisoft projektbe fognak bedolgozni. Ebből az egyik lesz az Assassin's Creed, ami igen közel áll Raymond szívéhez, hiszen az első részt is segített létrehozni. Ezen kívül egy másik, elég nagy franchise-ról is beszélt a hölgy, erről azonban egyelőre nem akart többet mondani, valamint további két játékon fognak közösen dolgozni a Ubisoft Montreal csapatával. Raymond elárulta, a Ubisoft tovább folytatja a bevált munkafolyamatot, mely szerint a nagyobb címek munkálatait felosztják a különböző stúdióik között.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. HUFEUR
2013.03.30. 08:27
Ha két külön játék lesz az MGS akkor elég furcsán oldották meg ezt az egészet, szinte egyszerre fog megjelenni a két játék. Igaz még nincs hivatalos megjelenési dátum, de Ground Zeroes is valamikor idén fog jönni, pár hónap múlva, V is idén jelenik meg, nagyon egybesűrítették.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Karig1
2013.03.30. 09:51
a dust-os emberke ruhája az egy fehér nanosuit (+ predator kézi vezérlővel)...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Woodstock
2013.04.01. 18:32
A Dust 514 mennyire befolyásolja majd az EVE eseményeit?
Nem játszottam vele de az volt a reklám,hogy össze van kötve a 2 de tudtommal EVE-ben a földi harcok alig számítanak valamit,vagy hogy most egy bolygó ide vagy oda nem számít.
Lehet rosszul tudom akkor javítsatok ki,de tényleg érdekel hogy pl ha egy flottához tartozol,de azt elpusztítják akkor küldetés törölve? Vagy hogyan van ez megoldva?
Amúgy nekem EVE világa nagyon bejövős d videók alapján is sikerült rájönnöm hogy egy fél élet kell ahhoz hogy elérj valamit meg még nagyon bonyolult is szóval napi 1 óra játékkal nem is érdemes elkezdeni sem...hát nem is tettem meg akit ismerek hogy EVe-ezik neki is az volt a véleménye hogy ezt casual szinten nem lehet,de a dust érdekelne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2013.04.02. 07:28
És már lehet is következtetni a két MGS játék szavatosságára. Reméljük nem lesz elkúrva, de hogy rövid lesz, az tuti.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. HUFEUR
2013.04.02. 14:16
Nem feltétlen lesz rövid egyik MGS sem, MGS4 már 5 éve jelent meg, szóval idő volt a fejlesztésre, persze biztos, hogy nem MGS4 óta fejlesztik, de nem vall Kojima-ra, hogy kidobna egy Cod szavatosságú játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!