iPon Hírek

Aprók nagyban - 04.15.

Dátum | 2013. 04. 15.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Splinter Cell: Blacklist - végre lopakodunk A sok akció és a sok kütyü után végre látunk olyan játékmenetet is Splinter Cell: Blacklistből, amin főhősünk a klasszikus módon lopakodik kicsit, és megvillogtatja képességeit. Örömteli.
Nem készít Need for Speed: Undergroundot a Criterion Sokak kedvence volt a sorozatban az Underground epizód, ha pedig valaki, akkor vélhetően a Criterion tudna belőle egy értelmes rebootot készíteni. A napokban felröppent pletykákat azonban a stúdió most gyorsan lelőtte. Alex Ward, a Criterion fejese két twitteres üzenete ugyanakkor arra is utal, hogy a következő játékuk nem folytatás, vagy reboot lesz. Akcióban a Hearthstone: Heroes of Warcraft A Blizzard új kártyás játéka láthatóan igen-igen jól halad, olyannyira, hogy máris láthatunk egy közvetített meccset egy sámán és egy mágus között. Ránézésre egyszerűnek tűnik az anyag, de valószínűleg a szokásos "easy to learn, hard to master" elvet követi majd, vagyis könnyű lesz megtanulni, de nehéz lesz profinak lenni benne. Egyébként már lehet is jelentkezni a bétatesztre.
Készen állunk a mindig online-ra Legalábbis a Ubisoft Montreal ügyvezetője, Yannis Mallat úgy gondolja, hogy a közönségnek ez már nem okozna gondot. Az ezzel kapcsolatos kérdést egyébként egy interjúban tették fel neki, s habár szerinte erről inkább a Sonynak és a Microsoftnak kellene nyilatkoznia, mégis úgy véli, hogy a játékosok készen állnak a dologra - elvégre a legtöbben eleve mindig online vannak különböző készülékekről. Lezárult a Skyrim, jöhet az új The Elder Scrolls A Bethesda megerősítette, hogy vége a Skyrimhez készült DLC-k sorának, és most már a legtöbb munkatárs a következő nagy projektre koncentrál. Ettől függetlenül azért fognak még patcheket készíteni a játékhoz, hogy fejlesszenek a stabilitáson és a sebességen, de úgy érzik, gyakorlatilag mindent kiadtak magukból az utóbbi másfél évben: jött egy rakás új tartalom, a Creaton Kit, a Steam Workshop, a Kinect-támogatás, és még ki tudja, mi minden. A stúdió megerősítette, hogy amíg ezek készültek, a csapat egy része már a következő játék pre-produkciós fázisát tolta, ám most már ott tartanak, hogy a teljes csapatnak rá kell állnia a projektre. Heti vadállat: 15 klasszikus konzol egy dobozban Lassan minden hétre jut egy-egy nem kifejezetten normális / sok szabadidővel rendelkező egyén, aki vagy lemodellez valami egészen extrém dolgot a Minecraftben, vagy elkészít egy teljes Grand Theft Auto-t egy másik engine alatt, így a heti vadállat egy minirovatunk lesz a rovaton belül. Erre a hétre egy egészen különleges dolog jutott: a Bacteria néven futó úriember egy olyan "konzolt" készített, mely magába foglal 15 klasszikus másik konzolt, konkrétan a következőket: Atari 7800, Colecovision, Dreamcast, GameCube, Amstrad GX4000, Intellivision, Mega Drive, Nintendo 64, NeoGeo, NES, PSone, PS2, Sega Master System, Saturn, Super Nintendo és Turbo Grafx. Az egészet három évbe telt összehozni, 3000 munkaóra van benne, és 300 méter kábel húzódik a belsejében. Külön érdekesség, hogy bár az összes konzol natívan megtalálható a Project Unity névre keresztelt dobozban, mégis mindegyiket egy kontrollerrel lehet irányítani, ami egy egészen rettenetes egyvelege a különböző irányítóknak.
Közösségi játékokat zár be az Electronic Arts Maga Peter Moore is elismerte, hogy az Electronic Arts egyelőre nem tart ott a közösségi játékok frontján, ahol szeretne. Azt ígérte, idén ezen jelentősen javítani akarnak, azonban egyelőre inkább leépítések zajlanak. Az Eurogamer értesülései szerint a kiadó leállítja az alig egy éve megjelent The Sims Socialt, a SimCity Socialt és a Pet Society-t is. Mindhármat a korábban megvásárolt PlayFish stúdió készítette, a kiadó nyilatkozata szerint pedig azért volt szükség a lelövésre, hogy az erőforrásaikat új célokra tudják fókuszálni. Ezzel kapcsolatban felröppent a pletyka, mely szerint az EA egyúttal bezárja a PlayFish-t, ezt azonban a kiadó egyelőre nem erősítette meg. Élőszereplős rajongó Dead Space-film... előzetes A rendező, Eric Zaragoza, egy rajongó. A producer, Matt Laumann, szintén rajongó. Ketten pedig úgy döntöttek, készítenek egy előzetest a játékhoz, csak élő szereplőkkel. Érdekes elgondolás.
Petíciót indítottak a Thief-rajongók Miután kiderült, hogy a Thief főszereplőjét, Garrett-et nem az eddig megszokott színész fogja alakítani, kitört a pánik a rajongók között. Az új főhős mozgását és hangját az Assassin's Creed motion-capture színésze, Romano Orzari adja majd, ám ez láthatóan sok régi fannak nem nyerte el a tetszését, ezért petíciót indítottak, melyet eddig több, mint 1800-an írtak alá. Nem valószínű, hogy a dolognak bármi hatása lesz, de ha szeretnétek hozzájárulni a témához egy aláírással, erre lehet megtenni... Játékmegjelenések a héten Darkfall Unholy Wars (PC) - április 16. Victoria II: Heart of Darkness (PC) - április 16. Sacred Citadel (PC, PS3) - április 17. Papo & Yo (PC) - április 18. God Mode (PC, X360) - április 19. Injustice: Gods Among Us (PS3, X360, Wii U) - április 19.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. 0rigami
2013.04.16. 01:03
Project Unity: respect!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Tapir_606
2013.04.16. 02:34
hát a Blacklistért is indulhatott volna petíció, az új Fisher se bíztató
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Zelbacsi
2013.04.16. 09:03
"Készen állunk a mindig online-ra" Apátok f***a áll készen. Éppen az Ubisoft szól ilyet, amikor az elsők között volt aki csúnyán járt az AC2 always online ellenőrizgetése miatt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Asagrim Zelba...
2013.04.16. 09:41
Ehehe, jogos, ezek szerint nem csak nekem szúrt szemet!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Morte
2013.04.16. 10:32
Úgy szeretem, amikor a kiadók megmondják, hogy mire állok készen, meg hogy mi a jó nekem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2013.04.16. 11:30
Nagyon jól tudja mindenki, hogyan álljon bosszút ezeken az ember. Ha valami pénzlehúzás szagú...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Lazahunter
2013.04.16. 14:46
"elvégre a legtöbben eleve mindig online vannak"

És ezt honnan a fenéből tudja? Igen, sokan vannak mindig online ... de kva sokan meg nem. Ha az összes eladott X360 mindig online lenne, lerohadnának a szervereik.

Nincs olyan netet használó készülékem, ami ne működne net nélkül ... és hülye lennék még egy valag pénzt is fizetni egy net nélkül nem működő masináért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Konigstige...
2013.04.16. 17:37
Ha van valaki aki tudna új, értelmes NFS: Underground epizódot csinálni, na az NEM a Criterion. Amit a MW-ből kihoztak az sok minden, csak nem NFS. Arcad autóverseny játéknak még elmegy, de NFS-től messze van. Kihívás nulla, minden kocsi adott, csak meg kell találni, akkor mégis miért versenyezzek? A boss versenyek kritikán aluliak, nem elég hogy csal az ellen, még akkor is gyorsabb tud lenni, ha egyébként jóval lassabb autóval van ... a kocsik "tuningolhatósága" vicc, kiválasztom egy menüből hogy milyen abroncsot, vagy éppen kasztnit szeretnék ... aminek persze semmi vizuális látszata nincs. A rendőrök kb feleslegesek, ha elkapnak se történik semmi, akkor meg minek? Az ütközéseknél a bejátszás a valaha volt legidegesítőbb "játékelem", legalábbis nekem. Köszönöm szépen hogy NEM csinálnak Underground rebootot vagy remaket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. myckie2
2013.04.16. 18:06
Teljes mértékben egyetértek Konigstiger-rel. Hogy a Criterion tudna csak értelmes rebootot készíteni?! DDD Hát ezen jót röhögtem. Ők csak ahoz értenek, hogy a a jól ismert játék neveket újra felhasználják és kiadják alattuk a szarjaikat-----> sok sok $$$$ kevés erőfeszítés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!