iPon Hírek

Aprók nagyban - 04.18.

Dátum | 2013. 04. 18.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Dátumot kapott a Deadpool Európába június 28-án érkezik meg a High Moon Studios játéka, míg amerikai barátaink már három nappal előtte kezelésbe vehetik. Érdekesség, hogy az Egyesült Államokban nem teljes áron, hanem pusztán 49,99 dollálért kerül a polcokra a konzolos verzió, és 39,99 dollárért a PC-s. Reméljük az árazás túléli az utazást a két kontinens között, és mi is kevesebb pénzért juthatunk majd hozzá. Dinamikus időjárás a Final Fantasy 14: A Realm Rebornban... ...ami a halászok rémálma lesz. Mert másra nem nagyon van kihatással, árulta el a játék producere, Naoki Yoshida. Az úriember kifejtette, mindenféle dinamikus időjárási elemmel találkozhatunk majd a játékban, lesz napos és esős idő, lesz köd, de lesznek régiótól függő, speciális elemek is - például a homokvihar a sivatagban. Mindez azonban pusztán kozmetikai szerepet tölt be, a látványt javítja, gyakorlati befolyása csak a halászatra lesz, hiszen például befolyásolja a víz hőmérsékletét. Ismerős arcok a Star Trek: The Video Game-ben Ahogy azt már korábban megtudtuk, a Star Trek: The Video Game nem készült volna el, ha a filmben szereplő színészek nem lettek volna hajlandóak közreműködni benne. Mivel azonban hajlandóak voltak, így innentől a játék egyik fontos marketingtényezőjévé vált, hogy elég komoly sztárparádét vonultat fel. Az alábbi video is erre játszik rá, és feltűnik benne Chris Pine, Zachary Quinto, John Cho, Simon Pegg, Zoe Saldana, Karl Urban és Anton Yelchin is.
Jöhet a Skyrim: Legendary Edition Az Ultima néven futó lengyel üzlet honlapján futottak bele szemfüles internetezők a The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition csomagba. A pakk tartalmazza a Dawnguard, a Hearthfire és a Dragonborn DLC-ket, és természetesen az alapjátékot, nagyságrendileg 55 dolláros áron PS3-ra és Xbox 360-ra, illetve 45 dolláros áron PC-re. A Bethesda hivatalosan még nem jelentette be a csomagot, de mivel hasonló kiadások napvilágot láttak a Falloutból és a korábbi Elder Scrolls-játékokból is, így abszolút nincs kizárva, hogy a közönségsiker Skyrim is legendás kiadással bővüljön. Far Cry 3: Blood Dragon - Michael Biehn olvas Úgy tűnik, hogy Michael Biehn alakítja a Rex Power Colt őrmestert, aki egy Mark IV-es Cyber Commando (bármit is jelentsen ez). A Ubisoft úgy gondolta, érdemes lenne megtekintenünk a színészt, amint éppen felmondja a szövegeinek egy részét. A Terminátorból, az Aliensből és számos más sikerfilmből ismert Beihn továbbra is igazán kemény, a Blood Dragon pedig egyre fantasztikusabbnak tűnik.
Holnap fedi fel titokzatos játékát a Bethesda Egy ideje már csigázza a rajongókat a Bethesda, a várakozásnak azonban holnap vége, ugyanis az IGN-en végre felfedik majd, min is dolgoznak. Érkezett néhány új vine-os kis bemutató is, ám ezek vagy működnek, vagy nem (most éppen nem), úgyhogy linkelésüktől eltekintenénk. Mindenesetre egyre több pletyka feltételezi azt, hogy vagy egy új Wolfenstein-játékról lehet szó, vagy egy Fallout MMO-ról, netán a Project Zwei munkacímen készülő túlélő-horror anyagról.

Ilyen a Beyond: Two Souls borítója Jövő héten a Tribeca Film Festival alkalmával is bemutatkozik kicsit a Beyond, majd a játék vezető fejlesztőjével, David Cage-dzsel és az egyik színésznővel, Ellen Page-dzsel lehet interjúkat készíteni. Ezzel párhuzamosan a Sony felfedte a hivatalos dobozfotót is, hogy tudjuk, mit kell majd keresnünk októberben.

Árvaházakon segít a DICE producere az e-sporttal Daniel Matros, a DICE producere a Charitystream segítségével egy olyan e-sport rendezvényt vezényel le, ahol a mérkőzést élőben nézők felajánlhatnak pénzt, mely árvaházakhoz megy szerte a világban, továbbá segítik az árvaházakkal foglalkozó csapatok munkáját. Három nappal ezelőtt Matros egy Battlefield 3 livestreamben vett részt, mely alatt az adakozók egy dél-afrikai árvaháznak tehettek felajánlásokat - az eseményt vissza is lehet nézni a Twitch.tv-n. Zoo Tycoonon dolgozott a Microsoft A Frontier Developments a legfrissebb információk szerint egy Zoo Tycoon-jellegű anyagon dolgozott, mely a Microsoft Zoo nevet viselte volna. A Frontier vezető művésze és UI-tervezője, Anil Glendinning elárulta, a Microsoft Zoo arra tett volna kísérletet, hogy elhozza a tycoon-jellegű játékokat konzolra. Úgy tűnik, hogy a Zoo-ban lett volna egyrészt állatkert-építés, másrészt pedig interakció az állatokkal, TPS-nézetből, mindenféle kalandjáték elemmel. Később ezekből az elemekből alakult ki a Kinectimals. Glendinning elmondta, a felhasználói felület a Scaleform SDK-t használta volna, és mivel az úriember korábban is főként olyan játékokon dolgozott, melyek gyerekeknek szóltak (Spyro the Dragon, Crash Bandicoot), így a Zoo felületét is főként úgy készítette el, hogy az hívogató legyen a gyerekeknek és a felnőtteknek is. Az UI főként gyerekrajzokból, papírhajtogatós formákból és képzeletbeli naplóbejegyzésekből épült fel, természetes színekből. Képeket a VG247-nél lehet találni... Hawken - a fizika hatalma Az Adhesive Games és az nVidia egy ideje különösen jó barátságot ápol, így nem csoda, hogy a fejlesztők PhysX rendszeren igyekeznek bemutatni a masszív pusztítást. Impresszív.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Shinjiii
2013.04.19. 07:56
Erről a Beyond csajról állandóan a Last of Us főhős kiscsaja jut eszembe, akit rohadtul nem csípek. A csudáját ennek a Quantic-nak!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Norbert09
2013.04.19. 10:45
Hawken-es rendezvényre szívesen bementem volna AMD-s pólóba
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Morte
2013.04.19. 12:27
Lol, a Blood Dragonos interjú nagyon kemény.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!