iPon Hírek

Aprók nagyban - 04.19.

Dátum | 2013. 04. 19.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Gears of War: Judgment Call to Arms térképpakk A Microsoft bejelentette a Call to Arms térképpakkot az Xbox 360 exkluzív Gears of War: Judgment-hez. Az add-on 3 térképet és egy új multiplayer módot hoz be. A VIP Season Pass-szal rendelkezők 25% kedvezménnyel juthatnak hozzá április 23-án, mindenki másnak április 30-tól lesz elérhető 1000 MS pontért. A Gears univerzum sötétebb oldalát boncolgató DLC 10 új achievementet és 250 Gamerscore-t is jelent majd az acsivadászoknak. A három térkép a Terminal, a Blood Drive és a Boneyard, az új mód neve Master at Arms. Ez egy FFA mód, melyben a cél az, hogy legyen egy ölésetek mind a 20 fegyverrel, anélkül, hogy gránátot vagy közelharci képességet használnátok. Company of Heroes: Jönnek a tengerészgyalogosok Az 1.014-es tapasz gyarapítja a játék Modern Combat modját, méghozzá egy új játszható frakcióval, az amerikai tengerészgyalogosokkal. Emellett jön még egy kis grafikai tupír is, textúrák és fények frontján. A változtatások teljes listáját a ModDB.com-on találjátok. Aranylemezen a Deadly Premonition: The Director's Cut Hidetaka "Swery" Suehiro nyílt világú, misztikus horrorjátékának rendezői változata aranylemezre került. A játék ezen verziója PS3 exkluzív, felturbózott HD grafikával jön és tartalmaz egy új szcenáriót is. Emellett finomítottak az irányításon és nem mellesleg a DLC-k is benne vannak. Megjelenés április 30-án. Új Ride to Hell: Retribution trailer érkezett Az új előzetes jelmondata, hogy "nincsenek szabályok", vááááuu *artikulálatlan hangok*, nagyon vagáááány... A játékban Jake Conwayt alakítjátok, aki bosszút esküdött egy brutális motoros bandán, a The Devil's Hand-en. Az akció-kalandjátékot 2008-ban kezdték el fejleszteni és kábé úgy is néz ki mint a 2008-ban megjelent játékok. Sebaj. Megjelenés június 28-án PC-n, PS3-on és Xbox 360-on.
Team Fortress 2 többirányú taposómalommal irányítva, Oculus Rifttel Ez lenne a videojátékok jövője? Az alábbi videón a Valve shooterével, a Team Fortress 2-vel demonstrálták amint egy játékos taposómalommal és az Oculus Rift VR headset-tel irányít egy játékot. A pontosság kedvéért az eszköz neve Virtuix Omni VR Treadmill és pontosan az aminek hangzik. Sétálhattok, futhattok benne bármilyen irányban, a mozgásotokat pedig továbbítja a játékba. A Rift headsettel nem semmi élmény lehet használni. A taposómalom hamarosan felkerül a Kickstarterre. További részletek itt.
Jak and Daxter trilógia Vitára A Jak and Daxter trilógia júniusban jön ki PS Vitára. Hasonlóan a PS3-as verzióhoz, ebben is benne lesz a Jak and Daxter: The Precursor Legacy, a Jak 2 és a Jak 3. A Vita változatban jön pár érintőképernyős mini-játék is, a trófea szett pedig megosztott a PS3-as verzióval. (@PS blog) Dragon's Crown trailer Az Atlus újabb előzetest adott ki a PS3-ra és Vitára érkező oldalra scrollozós verekedős játékához, a Dragon's Crown-hoz. Ebben a törpe kerül bemutatásra, aki nagyjából olyan magas, mint amilyen széles. A korábbi videókban a varázslót és a harcost ismerhettük meg.
EverQuest: Shadow of Fear launch trailer A Sony Online Entertainment MMO-ja igazi halhatatlan titán. Nemrég ünnepelte a 14. születésnapját, ami határozottan nem az utolsó számára. A Shadow of Fear frissítést már el is indították, az előzetesét itt láthatjátok.
Ragnarok Online 2: indul a béta A Gravity Interactive büszkén jelentette, hogy neves fantasy MMORPG-jének folytatása, vagyis a Ragnarok Online 2: Legend of the Second nyílt béta szakaszba lépett. A Ragnarok 2 Freyja történetét meséli el, a valaha gyönyörű és kegyes istennőjét, aki éktelen haragra gerjedt férje, Odin árulása után... A világ nem úszta meg pár összetört vázával. Jelentkezés itt.

Godsrule: War of Mortals megjelenés Ha épp arra gondoltatok, hogy jó lenne még egy böngészős stratégiai játék, akkor ez a Ti napotok, mert megjelent a Godsrule. A játék a SEGA és a Gogogic együttműködésének gyümölcse. Az év egy későbbi időpontjában iPad-re is megjelenik majd. Indie Royale: Itt a Debut 2 Bundle A Debut 2 Bundle mostantól elérhető. A csomagban 6 játék van a Steam Greenlightról, ezek a Croixleur, Beast Boxing Turbo, Dawnstar, Battlepaths, Out There Somewhere és a Diehard Dungeon. Akik 8 dollárnak megfelelő összeget raknak le a játékokért, megkapják bónuszként a Bright Primate debütáló lemezét, a The Reality Chipmusic Love Industry-t (MP3 vagy FLAC formátumban).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Atesz1987
2013.04.20. 05:39
Ennek a taposómalomnak az elterjedését én maximálisan támogatnám. A gyerekeknek a gépezés nem jelentene egyet a kockulással, hanem kifejezetten jó kondi kellene, ha játszani szeretnének. Mekkora lenne már egy Morrowind is ezzel a megoldással? Remélem ez a jövő, rengeteg lehetőség van benne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. bitterke
2013.04.20. 10:55
hát igen, azt nem láttam benne, hogy pl ugrani előre hogy lehet? azért érdekes lehet multizni egy ilyennel, pl coddal vagy bf-el. fekvés guggolás stb, hogy fogják majd megoldani, meg ha meg is oldják, akkor egy 20 perces pálya is komoly fizikai terhelést tudna okozni, így aki fittebb több eséllyel indul az ilyen fasírt evők ellen meg nem lenne ebbe ám, auto aim csak is reflex időn múlna. hmm jó cucc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Enno
2013.04.20. 12:45
kicsit előre egyenes pózban dőlsz a "Járó" keretedbe akkor guggolsz ha jobban akkor le hasal, csak hogy a hát azért egyenes maradjon egészség szempontjából.
Maga a célzás ilyen mód az jó dolog lenne, bár hidd el a sok monkeybrain-nek bele raknák a rásegítőt illetve ha PC_n lenne ilyen tuti ugyan úgy a botok oldanák meg a dolgokat annak ellenére milyen alapon működne a szerkó , mint ahogy azt ma is teszik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. myckie2
2013.04.20. 15:24
Elsőnek a chaetereket szűrjék ki, utána jöhetnek a riftes múltik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szefmester
2013.04.21. 10:05
Ennél az omninál egy lényegesen nagyobb méretű, de pontosabban alkalmazható "emberszimulátort" már kidolgoztam fejben, de hihetetlen sokba jönne ki a vége, nem létezne játék ami kihasználná (jelenleg) és jóval nagyobb terjedelmű a cucc. Ellenben egy szerepjátékban a rendszer elérné a kezdő karaktered közel nulla akrobatikával ne nagyon szaltózzon, míg a tápos tolvajod olyan ugrabugra manővert csinálhasson meg amilyet csak akarsz, és aggyal bírsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MrFox
2013.04.22. 02:02
Taposómalom helyett én a közvetlen agyi implantokat támogatom. Az a jövő, ez maximum bohóckodás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.04.22. 07:49
Te beengednél ilyen szarokat az agyadba? Te se lehetsz normális. : )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!