iPon Hírek

Aprók nagyban - 04.24.

Dátum | 2013. 04. 24.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Megjött a 2.0-s SimCity patch és... ...és a változatosság kedvéért újra bugokkal és instabilitási gondokkal pakolta tele a játékot. Számos felhasználó panaszkodik, hogy a különböző rendszerek (csatornázás, áram) furcsán viselkednek, a fák érdekes hangokat adnak ki, és ellepték a városokat a taxik. Ezen kívül pedig lefagyogat a játék a töltőképernyőn, több épület pedig nem készül el. Mindez azonban még csak egy része annak a listának, amely egyre növekszik. GRID 2 - belendül a BMW M Egy igazi autórajongónak nem kell elmagyarázni, mi is az M-es BMW. A bajor autógyár gyári sportrészlege nem kevés legendás autót adott a népnek az elmúlt évtizedekben, és ezekből néhányat a GRID 2-ben is élvezhetünk.
Gyászosak a Nintendo pénzügyi eredményei Ahogy arról tegnap írtunk, az elemzők ismét veszteséges évet jósoltak a Nintendónak. A papírforma pedig beigazolódott: a cég ma tette közzé éves jelentését, melyben 36,4 milliárd jenes (vagyis 365 millió dolláros) veszteségről számol be. Az éves bevétel 1,9%-kal csökkent 635,4 milliárd jenes értékre (6,4 milliárd dollár). Az eredmény természetesen főként a 3DS és a Wii U gyenge szereplésének tudható be, főleg utóbbi teljesít rettenetesen: míg eredetileg a cég 5,5 milliót akart értékesíteni a konzolból, később ezt a várakozást 4 millióra csökkentette, ám még ezt sem sikerült elérni, megjelenése óta ugyanis mindössze 3,45 millió kelt el a gépből, az elmúlt három hónapban pedig pusztán 390 ezer darabot sikerült elsózni belőle. A Wii U-ra készült játékokból 13,42 milliót sikerült eladni, a legnépszerűbb címek a Nintendo Lands és a New Super Mario Bros. U voltak. Újabb bizonyíték a Call of Duty: Ghosts létezésére Korábban már mi is írtunk arról, hogy a következő Call of Duty alcíme Ghosts, vagy Phantoms lehet. Úgy tűnik, az előbbi lesz a nyerő, legalábbis egy, a Tescótól kiszivárgó dobozfotó szerint. Ugyan a hipermarket decemberi megjelenést jelölt meg, ez erősen valószínűtlen, tekintve, hogy a Call of Duty-epizódok hagyományosan novemberben érkeznek. Ezt követően azonban a Target áruházból szivárgott ki egy készülő előrendelési akció, ahol már a hihetőbb november 5-ös dátum szerepel. A pletykák szerint egyébként a játék címéből ugyan eltűnik a Modern Warfare, azonban a Ghosts továbbra is azt a sztorit folytatja, csak még inkább eltolva a jövőbe. Ugyanez a forrás azonban azt is állítja, hogy a játék csak PC-re és a következő generációs konzolokra érkezik, ami viszont kicsit hihetetlennek tűnik - nem valószínű, hogy az Activision kihagyna egy 130 milliós tábort.

Neverwinter - ilyen lesz Helm’s Hold Lassan az összes Neverwinter-területet megtekinthetjük már előzetesek formájában, de sebaj. Úgy tűnik, Helm’s Hold mindenféle csúnya lény lakóhelye, melyek eredete egyébként máig ismeretlen, ám úgy tudni, hogy a rettenetes Spellplague áldozatai lettek. A hely később sem lett barátságosabb: egy Rohini néven futó succubus és ördögimádó szektája tartotta irányítása alatt. A játékos célja természetesen az, hogy véget vessen a némber uralmának, felszabadítsa azokat, akiket magával ragadott a gonosz, majd demokratizálja Kubát.
Ősszel jön a The Lord of the Rings Online új kiegészítője A Helm-szurdokot hozza el a rajongóknak az ősszel érkező, meglepetésszerűen Helm's Deep névre keresztelt kiegészítő. A játék ötödik expanziója 95-re emeli a szintlimitet, és folytatja a megkezdett rohani sztorit. A készítők célja egyértelműen az, hogy a Gyűrűháborút igazi, eposzi méretekben elevenítsék meg a játékosok szemei előtt. A játékos egyébként 10-es szinten csatlakozhat be a Helm szurdokban zajló háborús megmozdulásba, ahol cselekedeteivel (vélhetően questek megoldásával) hozzájárul a jók győzelméhez. Persze a kiegészítő nem csak a várat hozza magával, bővíti Rohan nyugati részeit, így például bekerül Dúnharg is, és természetesen a kötelező új képességek-átdolgozások-egyensúlyozások triót sem hagyják ki a készítők. Ráadásul újra kapcsolatba kerülhetünk Aragornnal, Éowynnal és Éomerrel, valamint segíthetünk helyreállítani Théoden király elméjét. Akcióban a Lost Planet 3 multiplayer Augusztus 30-án érkezik Európába PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra az új Lost Planet, a Capcom pedig ezúttal különösen sok energiát fektet a többjátékos részre. Ezt támasztja alá a lent megtekinthető előzetes is, melyben először láthatjuk mozgás közben a Lost Planet 3 multiját.
Újra bemutatják az XCOM shootert A 2011-ben bemutatott, az eredeti XCOM-mal nem sok közösséget vállaló FPS-t napokon belül újra bemutatja a 2K Marin. Menet közben visszaültek a tervezőasztalhoz, és azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy kibővítsék a legendás taktikai-stratégia univerzumát - ebből tehát arra következtethetünk, hogy az alapjátékhoz, illetve az új Enemy Unknownhoz sokkal közelebb álló anyagot fognak letenni az asztalra. A 2K Marin nyilatkozatából kiderül, az utóbbi két évben a csapat jelentősen átformálta a játékot, új ötletek merültek fel, és a procedúra során egy olyan végeredmény jött létre, ami mind történetmesélésben, mind pedig játékmenetben magasra fogja tenni a lécet. A legutóbbi pletykák szerint egyébként a játék a The Bureau (al)címet kapja majd, és a bejelentést április 26-ra tűzték ki, de erről hivatalosan már nem beszélt a 2K Marin.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Asagrim
2013.04.24. 23:50
Remélem ebbe még a Maxis belegebed, és elrettentő példaként fog szolgálni, hogy soha de soha többet ne legyen online DRM.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. xilence
2013.04.25. 03:42
Nincs gond A DRM el ! Csak működne minden ! Kicsit lehet én vagyok a telhetetlen, de dolgozhatnának gyorsabban is a patcheken.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii
2013.04.25. 08:03
Hogy a francba tudnak ÍGY elszarni egy játékot, mint a SimCity-vel ami történik? Eszméletlen tapasztalatlanság uralkodik feléjük, vagy érdektelenség fűződik a dologhoz...?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kray
2013.04.25. 10:01
A DRM-el alapesetben nincs baj, csak ha nincs neted semmivel nem tudsz manapság szinte játszani
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. wishformor...
2013.04.25. 10:30
Persze hogy nextgen consolra jon, azert van a felso sarojban hogy PS3...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HUFEUR
2013.04.25. 19:37
wishformore:

Nem hivatalos kép, csak kiszivárgott, szóval attól, hogy a képen ott a PS3 még előfordulhatna, hogy csak PC-re és nextgen-re jönne, ha az Activision nem szeretné a pénzt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nedcoleman
2013.04.26. 09:09
Úgy gondoltam addig nem játszom a SimCityvel míg ki nem adják hozzá azt a mindeható patchet ami megszűntet pár rettentően zavaró hibát. Erre tessék, kiadtak egy javítást amivel finoman szólva is kitörölheti mindenki. Idővel végképp elmegy a kedvem ettől az egész magatehetetlen bandától és a játékuktól. Nagy kár érte...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!