iPon Hírek

Aprók nagyban - 05.17.

Dátum | 2013. 05. 17.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Guardians of Middle-Earth DLC: Szauron szája A legújabb DLC egy új bajnokot hoz a Gyűrűk Urás MOBA játékba, méghozzá nem mást, mint a filmekből kivágott rettenetes Szauron száját (Mouth of Sauron). A hátborzongató figura Gorgoroth seregeinek vezére, a könyv szerint ő az egyetlen halandó, aki képes a Sötét Úrral közvetlenül kommunikálni... A DLC már letölthető PSN-ről és Xbox Live-ról, a Defender kasztú hős a következő képességekkel rendelkezik: Dark Shout: Közepes hatótávű támadás, sebez és félelmet kelt Will of Sauron: Földbe gyökerezi az ellenséges Védelmezőt közepes távolságból és elszívja az életerejét Deceitful Ways: Életerőt lop és átmeneti sebezhetetlenséget ad Stream of Lies: Területre ható támadás némítással, lassítással és sebzéssel (ability dmg)
Júniusban jön a Gears of War: Judgment Lost Relics DLC A Lost Relics 4 új térképet, egy egyetlen objektívás játéktípust, valamint páncél és fegyverfestéseket hoz. Az új játékmód neve Breakthrough, ebben a játékosok két csapatot alkotnak, az egyik kap egy zászlót amit el kell juttatnia adott pontra, míg a másik csapat védekező állást kell hogy kialakítson, végtelen erőforrásból. A támadók addig ostromolhatnak, míg az életeik el nem fogynak.

Jön Vitára is a Destiny? Az IGN szerint az a pletyka kering, hogy a Bungie nagyszabású megosztott-világú shootere, vagyis a Destiny kijön PS Vitára is. A külföldi kollégák már rá is kérdeztek híresztelés igazságtartalmára, amire a Bungie csak annyit felelt, hogy erre az egyetlen bizonyítékunk egy állítólagosan kiszivárgott promó kép, amin ráadásul a fejlesztő egy régebbi logója virít (=hamis a kép). A Destiny megerősített platformjai a PS3, PS4, Xbox 360 és a "más next-gen platformok" (=következő Xbox, amit állítólag Infinity-nek fognak majd hívni). Strike Suit Zero gameplay Oculus Rifttel A Strike Suit Zerot fejlesztő Born Ready Games kiadott egy új fejlesztői naplót, melyben az Oculus Riftet láthatjuk használat közben. Az eszköz kipróbálható lesz majd a játékkal a Geekopolis expón Párizsba, ha épp arra fele jártok május 25-26 környékén. A játék Oculus Riftet támogató béta verziója elérhető lesz a Kickstarter támogatóknak plusz 1 dollár bedobásáért cserébe. Az Oculus Edition megjelenésekor mindenki, akinek már a birtokában van a sima Strike Suit Zero, kap egyet az új változatból ingyen.
Vidámparkos SimCity DLC készül Egy korai kiszivárgást követően az EA és a Maxis bejelentette, hogy az új DLC május 28-án jelenik meg. A kiegészítő lehetővé teszi a polgármestereknek, hogy testreszabják és berendezzék saját vidámparkjukat, ami aztán majd folyamatosan hozza a bevételeket. Legalább virtuális vidámparkunk lehet, ha már a budapesti vidámpark idén végleg bezár... sajnos. A DLC áráról még nincs információ. Sanctum 2 launch trailer A Coffee Stain Studios névre hallgató indie fejlesztőcsapat kidobta a Sanctum 2 launch trailerét. A játék egyébként egy tower defence és FPS hibrid, ha tetszik amit láttok, már be is gyűjthetitek a játékot Steamről vagy XBLA-ról!
Batman: Arkham Origins tízer - Bőregér vs. Deathstroke Jött egy új tízer az Arkham Originshez, melyben a Denevérember Deathstroke-kal csap össze. Jó szórakozást a fél perc logónézéshez és a 12 másodperc kőkemény akcióhoz... A játék október 25-én jön ki PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. A nagy címmel egy időben jön a Vitás Batman: Arkham Origins Blackgate is.
GRID 2: Okutama Drift gameplay A tegnapi GRID 2 hírhez utólag jött egy kis gameplay ízelítő is. Íme:
Shin Megami Tensei 4 - szamuráj lesz a főszereplőből Az Atlus kiadott egy angol nyelvű kedvcsinálót a Shin Megami Tensei 4-hez. A szerteágazó franchise legújabb epizódja 50 óra szórakozást ígér, tele démonok betörésével, fúziókkal, szintlépésekkel és inventory menedzsmenttel. A 3DS exkluzív cím július 16-án jelenik meg a nagy vízen túl.
Felfüggesztették az Avalanche steampunk játékát Az év elején a Just Cause 2 fejlesztéséért felelős Avalanche Studios feje, Christofer Sundberg tweetelt néhány homályos képet, amiről csak találgatni lehetett, hogy micsoda. Egyesek azt hitték a Just Cause 3-ból van, mások egy Mad Max játékra tippeltek. Senkinek sem volt igaza, ugyanis egy be nem jelentett steampunk stílusú cím lett volna. A "lett volna" ez esetben azt jelenti, hogy felfüggesztették a fejlesztést. Sundberg nemrég az Edge-nek fedte fel a szomorú híreket. "Nagyon szeretem ezt a művészeti stílust. Sandbox játékélménnyel házasítva egy igazi álom megvalósulása lett volna. Független fejlesztő lévén van befolyásunk a sorsunk felett, így egészen biztos, hogy előbb vagy utóbb csinálunk valamit ebben a világban." Az Avalanche egyébként így sem marad munka nélkül, van bőven aktív projektjük jelen és jövőgenerációs konzolokra is, ám még ezek is bejelentésre várnak. Talán majd az E3-on.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. noPublicFG
2013.05.18. 00:25
Guardians of Middle Earth? Nem is tudtam erről a játékról, most kíváncsi lettem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. jocek
2013.05.18. 09:49
Ez a Grid 2 drift video valami elcsúszott áprilisi tréfa? Ez kritikán aluli, az első részben a drift volt a legjobb, de úgy látom codemasters-ék dirt 3 óta csak süllyednek lefelé.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. cotta
2013.05.18. 11:07
Sajnos egyet kell értenem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kullo1
2013.05.19. 13:49
De minek erőltetik ezt a Drift témát egyáltalán?Minden autós játékban csak töltelék időhúzás + 1 játékmód a dobozon ami jól mutat,de legalább a videó alapján röviden letudható....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kullo1
2013.05.19. 14:00
jocek már a Dirt 2 is hulladék volt.Mióta behozták pr fogásként ken blockot,aki amúgy nem tudom milyen eredményeket ért el az életben motorsportban azon kívül, hogy még a műzlit is monster-el eszi,én irtózom a szériától.Ahogy meghallom amit azon az undorító amerikai tini szlengben elkezd pofázni,hogy mekkora "ószóóóm" meg "kúúúúl" vagyok el tudnám magam hányni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. wishformor...
2013.05.21. 11:21
SOkan sokhelyen megirtak mar hogy, Ken Block egy átlasgos Rally versenyző, ellenben egy kivételes drift pilóta.

és ilyen és ehhez hasonló dolgokat tett le az asztalra...
https://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSsrn8
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!