iPon Hírek

Aprók nagyban - 05.21.

Dátum | 2013. 05. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Új Star Wars: Battlefront jöhet? "Most, hogy lehetőségünk van Star Wars-játékokat készíteni, nagyon érdekesen hangzik, hogy újra elővegyünk néhány klasszikus címet, mint például a Battlefront." - mondta egy konferencián Blake Jorgensen, az Electronic Arts pénzügyi igazgatója. Elmondta továbbá, hogy az Electronic Arts által készített játékok nem feltétlenül fognak kapcsolódni a filmekhez, viszont a filmek megjelenésének környékén jönnek majd ki, hogy kihasználják a fokozódó hisztériát. Olcsóbb lett a Guild Wars 2 Az NCSoft bejelentette, hogy a kezdeti árnál 10 dollárral olcsóbban lehet hozzájutni jövő héttől a Guild Wars 2-höz. Így az alapcsomag 49,99 dollárba, a deluxe pedig 69,99 dollárba fog kerülni. Az ár változása elméletileg a jelenleg futó Last Stand at Southsun esemény jövő heti lezárásával lép életbe. Mockupolták a PlayStation 4 külsejét A Sony tegnapi teaser trailere alapján a Reddit felhasználói nekiálltak, és a darabkákat összerakva készítettek egy grafikát arról, hogyan nézhet majd ki a PlayStation 4. Ha tényleg ilyen lesz, akkor nagyjából a PS3 által megkezdett irányvonalat folytatja, míg az Xbox One pont elszakadt az elődjétől, és a nevének megfelelően egy doboz lett belőle.

Medal of Honor-játék PS Vitára? Vagy dolgozik, vagy dolgozott egy Medal of Honor-játékon a Slant 6 stúdió. Legalábbis a SuperAnnuation által megszerzett concept artból erre következtethetünk. Most azonban, hogy az Electronic Arts egy időre jegelte a franchise-t, kérdéses, hogy valaha látjuk-e még ennek a projektnek az eredményét.

Változik Batman szinkronja, újabb Arkham-játék jöhet Kevin Conroy, aki Batman hangját adta az eddigi Arkham-játékokban, megerősítette, hogy az Arkham Originsben nem ő fogja szinkronizálni a denevérembert. A helyére Roger Craig Smith érkezik, aki Ezio hangját adta az Assassin's Creedben. Ezzel kapcsolatban kialakult egy félreértés a dallasi Comic Conon, a helyzetet pedig Conroy a Twitteren tisztázta: "Én egy új Arkham-játékban szerepelek, ami hamarosan megjelenik, nem az Arkham Originsben, ami most ősszel jön." Nem sokkal később a twitteres üzenetét törölte, de addigra az internet már elkapta a dolgot. Vélhetően olyat mondott, amit nem lett volna szabad. InJustice - Batgirl története Mivel mi, európaiak valószínűleg amúgy sem vagyunk annyira műveltek képregényekből, hogy fejből fel tudnánk mondani Batgirl történeti hátterét, számunkra különösen hasznos lesz a lenti kis video. A DLC, ami a hölgyet tartalmazza, holnap lesz elérhető.
Xbox One hírcsokor Érkezik a Battlefield 4 Az Electronic Arts megerősítette, hogy október 29-én jelenik meg a Battlefield 4 a jelenlegi generációs konzolokra és PC-re. Megerősítette továbbá, hogy a játék Xbox One-ra is érkezik a PS4 mellett. Az E3-on jönnek a játékok Aaron Greenberg ismét elmondta: a mai prezentáció direkt fókuszált az "egyéb" szolgáltatásokra, a játékokat ugyanis az E3-ra hagyják. Don Mattrick egyébként nagyjából ugyanezt mondta az előadáson. "Azért nem beszélünk annyit a játékokról jelenleg, mert arról szeretnénk most beszélni, ami új. Az emberek tudják, hogy készülnek a játékaink, szóval egyelőre inkább a TV-ről és a szórakoztató lehetőségekről beszéltünk." Greenberg egyébként biztosított mindenkit arról, hogy az E3-on 15 új exkluzív játékot mutatnak majd be, melyek közül nyolcat belsős stúdió készít. Továbbá az úriember elmondta azt is, hogy a Microsoft továbbra is komolyan fektet stúdiókba és játékokba. Jön a Watch Dogs és az Assassin's Creed 4 is A Ubisoft ügyvezető-igazgatója, Yves Guillemot erősítette meg, hogy mindkét játék érkezik Xbox One-ra is - ami nem nagy meglepetés. A Ubisoft a következő 12 hónapban legalább hat következő generációs játékot jelentet majd meg a Microsoft platformjára. Megjelenik a Thief is A Square-Enix is gyorsan kapcsolt, és megerősítette, hogy a Thief reboot érkezik az új Xboxra. Pontos megjelenés egyelőre nincs, csak a 2014-es dátum tűnik biztosnak, illetve, hogy a mostani E3-on alaposan megnézhetjük majd. A Destiny sem hagyja ki az új Xboxot Az egykor az Xbox-konzolok exkluzív húzóneveit készítő Bungie is kiadott egy közleményt, mely szerint a Destiny a többi platform mellett érkezik Xbox One-ra is. A "többi platform" egyébként a PS4, a PS3, az Xbox 360, de mostanában arról is pletykálnak, hogy még Vitára is jöhet. Az E3-on mutatják be a Black Tusk első játékát A Microsoft vancouveri stúdiója, melyet pár hónapja Black Tusknak neveztek el, gyártja majd valószínűleg a konzol belsős exkluzív címeinek egy részét. A hírek szerint legalább négy játék áll fejlesztés alatt stúdiónál, melyből az elsőt az idei E3-on leplezik le. CryEngine 3 az Xbox One-on A Crytek bejelentette, hogy a CryEngine 3-at teljesen felkészítette az Xbox One-ra. A middleware-t és hozzá kapcsolódó eszközöket is szállító német stúdió szerint már két éve is nyilvánvaló volt, hogy a CryEngine 3 készen áll a következő generációra, és ez így is lett: ennek köszönhetően tudták gyorsan és hatékonyan elkészíteni az új Xboxra. A csapat kiemelkedő támogatást, és hatalmas technológiai előnyt ígér azoknak a csapatoknak, akik licencelik a technológiát.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. myckie2
2013.05.22. 10:03
Sony why?!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. i2k010
2013.05.22. 11:06
myckie2: inkább az Xbox One miatt lepődnél meg:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii
2013.05.22. 13:39
Az a képen látható Xbox olyan, mint egy gagyi autósrádió... Microsoft kitett magáért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2013.05.22. 14:19
Jajj ne már.. amíg nem jön ki a javított verzió addig el lehet viselni.
Inkább kezdjük el megtippelni mik lesznek az első brickesedések nevei.

Én a "Smokie back panel" re szavazok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. myckie2
2013.05.22. 19:29
i2k010 Már láttam, néztem a bemutatóját. Biztos voltam benne, hogy a Sony ennél csak jobbat fog alkotni, de nem. (számomra nem)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. SonicTheHU...
2013.05.23. 14:27
Mint Battlefront rajongó, nagyra tudnám értékelni ha nem baszarintanák el a hármat, már várjuk egy "kis" ideje... Egy Republic Commando folytatás is elférne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sensorprim...
2013.05.23. 16:07
Sonic van rá esély hogy akár jó is lehet.
EA vette meg a jogokat, és az EA a kiadója a battlefield-nek.
Még az is lehet hogy a Dice-nak adja megcsinálni vagy onnan kér segítséget.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!