iPon Hírek

Aprók nagyban - 05.29.

Dátum | 2013. 05. 29.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Autós játékon dolgozik a Ubisoft Reflections Az Examiner úgy tudja, hogy The Crew néven új autós játékon dolgozik a Driver-játékokat is készítő csapat. A csapat vezetője korábban elmondta, hogy az E3-on tényleg be fognak jelenteni egy új címet, amellett, hogy folyamatosan besegítenek a Watch_Dogs fejlesztésébe is. Mindenki az Xbox One bejelentést nézte Az Xbox Wire-ön megjelent poszt szerint az Xbox One bejelentését 24 órán belül 8,45 millióan tekintették meg. Úgy tűnik, hogy sikerült rekordot is döntenie, ezt az online streamet nézte ugyanis a világon a legtöbb ember egyszerre. A Microsoft streaming partnere, az Akamai elárulta, az eddigi forgalmi rekordjaikat majdnem megduplázta az Xbox One show, olyan eseményeket múlva felül, mint a 2010-es foci vébé, a 2011-es angliai uralkodói esküvő, és a 2012-es választások az Egyesült Államokban. A Spike TV-n körülbelül 1,7 millióan követték az eseményt, Twitteren pedig a leggyakrabban emlegetett nem sport témájú műsor volt aznap.

Alakul a Lightning Returns: Final Fantasy 13 A japán Famitsu magazin "részletes" helyzetjelentést adott arról, hogyan is állnak a jelenleg készülő Final Fantasy-játékok. A részletest azért kell idézőjelbe tenni, mert valójában egy twitteres üzenetről van szó, és pusztán százalékos állapotokat tudunk. Szóval, a Final Fantasy X HD 80%-on, a Final Fantasy X-2 HD 65%-on, a Lightning Returns: Final Fantasy 13 70%-on, és a Final Fantasy 8 PC-s verziója pedig 80%-on áll. Örülünk, bár a Versusról nyilván továbbra sincs semmi hír. Call of Duty: Ghosts - nem volt nehéz elszakadni a Modern Warfare történetétől Mark Rubin, a játék producere elmondta, először is be kellett fejezniük a Modern Warfare 3-at, addig ugyanis nem igazán tudtak gondolkodni a következő játékon. Miután ez sikerült tartottak egy több hetes brainstorming szekciót, ahol az Infinity Ward dolgozói előállhattak mindenféle ötlettel. Nem csak azzal kapcsolatban, hogy milyen játékot szeretnének készíteni, hanem azzal is, hogy milyen momentumokat szeretnének viszontlátni abban a bizonyos játékban. "Mindannyian igazán szerettünk volna még Call of Duty-játékokat készíteni. Valami egészen mást is csinálhattunk volna, de Call of Duty-t akartunk, és azon belül egy új univerzumot akartunk létrehozni, de legalábbis egy teljesen új történetet, új karakterekkel, új élményekkel." - nyilatkozta az úriember, aki szerint ezt követően már nem volt igazán nehéz döntés elszakadni a Modern Warfare univerzumától, inkább csak hosszú ideig tartott meghozni a döntést. Mint ahogy azt is, hogy a Modern Warfare 1-2-3 által elindított és lezárt történet után nem azt a vonulatot szeretnék folytatni, hanem valami egészen másba akarnak belefogni. Ezeket a címeket hozza a Ubisoft az E3-ra Június 10-én a Microsoftot követően tartja sajtókonferenciáját a Ubisoft, s a kiadó számos címet tervez elhozni az eseményre. Ott lesz az Assassin’s Creed 4: Black Flag, a Rayman Legends, a Splinter Cell: Blacklist, a Watch Dogs, és ami a legfontosabb, hosszú eltűnés és kiadóváltás után a South Park: The Stick of Truth is, többek között. A többek között azt jelenti, hogy lesznek exkluzív bejelentések next-gen konzolokra, teljesen új címek, valamint már meglévő franchise-ok új, innovatív részei.
Tokióban nyit irodát a Wargaming Szépen terjeszkedik a fehérorosz Wargaming, lassan tényleg meghódítja a stúdió a világot a tankjaival, repülőivel, és még ki tudja, mi minden mással. A cég most éppen Tokióban nyitja meg új irodáját, mely egyébként sorban a 15. a világon. Az ügyvezető Victor Kislyi elmondta, a japán piacon rohamosan növekszik a free-to-play játékok népszerűsége, ráadásul alapvetően egy nagy videojátékos nemzetről van szó, így kizárt dolog volt, hogy továbbra is figyelmen kívül hagyják az országot. Mirror's Edge 2 és az Xbox One Az Amazon német oldalán tűnt fel a Mirror's Edge 2, kifejezetten az Xbox One platformon, egy összetákolt doboztervvel. A megjelenési dátum egyelőre placeholder jelleggel 2020-at mutat, így nem lettünk sokkal okosabbak. A DICE egyébként korábban már félig-meddig megerősítette, hogy készül a játék a stockholmi stúdiójukban, mint ahogy az Electronic Arts-tól Frank Gibeau is elmondta, hogy fent van a listájukon a cím.

Rengeteget fektet next-gen játékokba a Microsoft Habár korábban már szó volt róla, mennyit fektet a Microsoft a következő generációs exkluzív játékaiba, Phil Spencer és Don Mattrick most beszélt még egy kicsit a témáról. Megerősítették, hogy a cég több, mint 1 milliárd dollárt fektetett eddig Xbox One-ra készülő exkluzív címekbe, és miután összeszámolták, mennyi egyedi megállapodást kötöttek különböző csapatokkal, és mennyi címet vonzottak be, úgy gondolják, hogy "őszintén szólva, az emberek nagyon, de nagyon alulbecsülik mekkorát fogunk ütni". Spencer szerint ahogy az E3-on és utána kiterítik majd a lapjaikat, a játékosok rájönnek majd, hogy a Microsoft tényleg keményen foglalkozott ezzel, és hogy a konzol alapvetően tényleg a hardcore játékosokról is fog szólni. Sok innovációt, és világszínvonalú, legendás stúdiókat és alkotókat ígérnek az Xbox One mögé. Ráadásul szerinte a játékok alapvetően meg fognak változni, hiszen míg az Xbox 360-nál az volt a bevett szokás, hogy először pár óra single player, majd multiplayer, ma már ez máshogy van. Az emberek a különböző kütyüiken játszanak, így az Xbox One-korszakban sok olyan játékkal fogunk találkozni, amik a teljesképernyős, tévés szórakoztatás mellett más képernyőkre is kiterjesztik magukat. Infamous: Second Son képtámadás A Sony jóvoltából néhány friss és ropogós képet kaptunk a készülő PlayStation 4-exkluzív Infamous-játékból. Fogyasszátok egészséggel.
Kompetitív ladder érkezethet a Diablo III-ba Wyatt Cheng és Travis Day a Blizzardtól elmondta, hogy egy új, kompetitív ladder teljes mértékben szerepel a tervek között, és az ebben résztvevő karakterek nyilván teljesen el lennének választva a régebbi karakterektől. Ezt azzal magyarázzák, hogy a játékosok már nagyon sok dolgot elértek a jelenlegi karaktereikkel, így azoktól semmit nem akarnak elvenni, azokat mindenki megtarthatja. Ráadásul a két úriember szerint egy ilyen ladderrel ellennének a játékosok még akkor is, amikor a Diablo III-at már nem fejlesztik: "Mondjuk öt év múlva már nem valószínű, hogy túlzottan sok tartalmi patchet fogunk készíteni, vagy frissíteni a kasztokat. Egy ponton majd kikerül a munkakörünkből a játék, és elkezdünk valami teljesen újon dolgozni, például a negyedik részen."
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. KisDre
2013.05.30. 00:15
"Szépen terjeszkedik a lengyel Wargaming" Lengyel? World of Tanks-os ismereteim alapján orosz (:
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. InGen
2013.05.30. 00:19
Ezt tényleg benéztem valamiért, kösz hogy szóltál. De valójában fehérorosz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. MrFox
2013.05.30. 00:20
Mekkorát fog hasalni a mikorfos az E3mon... Azt gondolják, hogy majd 6-7 renderelt videóval bebizonyítják, milyen jó játékra az x vau? Nem jött be nekik a tv előtt ordibálva hadonászós koncepció, hirtelen egyből már a játékok lett a legfontosabbak. Jóval gyengébb grafikailag a gép mint a PS4? Izééé, majd a felhő kiszámolja!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. goofej
2013.05.30. 00:40
Azért remélem, hogy Diablo 4-re nem kell majd annyit várni, mint a 3-ra. Apropó, egy expansion még jó lenne a 3-hoz szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Atesz1987
2013.05.30. 05:55
Most a megjelenésig minden hírösszefoglalóban 2 cikk lesz a kutyás konzolról?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2013.05.30. 08:07
Kutyás konzol. Mekkora szájuk van, hogy ütnek majd. Kíváncsi leszek. De az biztos, hoghy a fél világ leszívja magát, ha tényleg bejön nekik! PS4-ről mit tudni? Mikor bassza már agyon az X-et?

Diablo 4? Még a Starcraft-ot is be kéne fejezniük, mit gondoltok, mikor lesz D3 kieg, vagy D4? Majd a következő generációnak! : )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. wishformor...
2013.05.30. 09:58
@goofej
Szerintem amig varsz a D4 re addig probald ki ezt:
Path of Exile: [LINK]
Lehet nem bánod meg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. NovaTerra
2013.05.30. 11:33
Diablo 3 kap két kiegészítőt. Az minimum még 5 év mire kijön a második. Annak le kell csengenie, az megint két év legalább. Szóval Diablo 4 ebben az évtizedben már nem lesz. Megjegyzem elsőnek azt mondták egy éven belül jön egy kiegészítő, de SC2-nél is ezt mondták. Látható mennyi valósult meg belőle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zelbacsi
2013.05.31. 08:17
"Mindenki az Xbox One bejelentést nézte": Érezzem magam senkinek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!