iPon Hírek

Aprók nagyban - 05.24.

Dátum | 2013. 05. 24.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Újra akcióban a Sir, You Are Being Hunted Közeledik az alfaverzió a kickstarteres támogatók számára, ennek örömére a Big Robot új játékmenet videót adott ki. Most éppen a hegyen barangolunk, ahol mindenféle érdekes dolgot tekinthetünk meg. A játék egyébként egészen jól néz ki, és elvileg a Rezzed-en ki is lehet majd próbálni.
Fightback - mobilos játék a Ninja Theorytól Úgy látszik, nagyon nem jött be anyagilag a DmC: Devil May Cry, a Ninja Theory ugyanis egy free-to-play bunyós cuccot fejleszt iOS-re és Androidra. A játék egy oldalra scrollozós beat'em up lesz, az 1980-as évek hasonló címeinek stílusában, érintésre optimalizált verekedéssel.

Mark Cerny részletesen beszél a PS4-ről... ...majd június 26-a és 28-a között a GameLab konferencián. A konzol vezető mérnöke egy olyan előadást tart majd, mely az ígéretek szerint korábban soha nem látott betekintést enged a PlayStation 4 elkészítésébe. Ezen kívül meg fogják jutalmazni a minden évben átadott Industry Legend Award néven futó díjjal is. Ezek szerint nem egy meglepetés díjról van szó. A konferencián egyébként megjelenik majd Michel Ancel, többek között a Rayman készítője, valamint Minh Le, a Counter-Strike egyik alkotója is. Érkezik a Vegyi Kilöttyenés Szimulátor Hirtelen nem tudom, hogyan lehetne frappánsan lefordítani az évjátéka gyanús Chemical Spillage Simulation-t, ami az Excalibur Publishing jóvoltából érkezik. A kiadó olyan világhírű játékokat adott már a piacnak, mint a City Bus Simulator: New York, a Train Simulator 2013, valamint a rendkívül akciódúsan hangzó Camping Manager. A játékban a hangzatos Special Chemical Disaster Prevention egység egy bátor tagját alakítjuk, aki veszélyes anyagokkal dolgozik, napjait mérgező és halálos dolgok között tölti. Még azelőtt meg kell akadályoznunk a vegyi anyagok kiszivárgását, mielőtt az árthatna a lakosságnak.

Kinectes hangutasításokat is támogat a Call of Duty Ghosts Hogy pontosan mire, miként és hogyan használhatjuk majd a játékban a Kinectet, az egyelőre titok, azt azonban Eric Hirshberg megerősítette, hogy az új Call of Duty támogatja majd a kinectes hangutasításokat. Ez korábban egy Call of Duty-epizódnak sem képezte részét, most azonban nyilván változott a helyzet, hiszen a Kinect ott lesz minden konzol mellett. Hirsberg szerint nagyon jól használható lesz az új szenzor, hiszen nagyon pontos és válaszképes, és őket eléggé lenyűgözte a Microsoft bemutatója, ahogy instant váltogattak a különböző szolgáltatások között. Az úriember azonban fontosnak tartja megjegyezni: nem csak azért fogják használni a Kinectet, mert van, hanem azért, mert úgy érzik, hogy ez javíthat a játékélményen. 100 millió Xbox 360 a cél Yusuf Mehdi, a Microsoft Interactive Entertainment Business divízió egyik igen-igen hosszú titulussal megáldott vezetője abban reménykedik, hogy a következő 5 évben elkel majd a 100 milliomodik Xbox 360-is. Ami azt jelenti, hogy a jelenlegi 75 millióhoz képest még 25 milliót kellene elsózniuk a gépből. Az úriember szerint ennek a fele körülbelül cserekonzolokból fog összejönni, a másik fele azonban teljesen új vásárlóknál talál majd gazdára. Ezt úgy tervezik elérni, hogy csökkentik majd a gép árát, ami által új vásárlói szegmensekre törnek be (meg amúgy is), valamint további multimédiás szolgáltatásokat indítanak el. Mehdi megerősíti, hogy az Xbox 360 nem csak, hogy élni fog a következő generáció megjelenése után, de rendszeresen érkeznek majd rá tartalmak. De mik a tervek a következő generációval? "Minden generáció, ahogy azt már hallottátok, körülbelül 30%-kal nőtt. Ebben a generációban ez körülbelül 300 millió gépet jelent, és a legtöbb iparági szakértő egyetért abban, hogy a következő generáció 400 milliós eladást hozhat." Mehdi azonban úgy véli, ahogy a konzolok egyre több szolgáltatást nyújtanak, ez a szám úgy nőhet felfelé. Szerinte akár arra is lehet esély, hogy az összes next-gen konzol eladásai együtt elérjék az 1 milliárdot. PlayStation 4 hirdetés az angol Metro-újságban Meglepetésszerűen egy PlayStation 4 hirdetés foglalta el ma az angol The Metro újság egyik teljes lapját. Ez magában még nem lenne különösen érdekes, de a rajta látható dátum megerősíti, hogy még 2013-ban számíthatunk a konzolra Európában is.

Designert keres Star Wars-játékhoz a Visceral Games Az Electronic Arts hivatalosan is designert keres a Dead Space-ért is felelős Visceral Gameshez. A szerencsés jelölt a következő generációs konzolokra készülő Star Wars-játékon fog dolgozni, és segít a nulláról kialakítani annak játéktervét, valamint irányítja a jelenleg pre-vizualizációval foglalkozó csapatot. Az internet abban láthatóan egyetért, hogy a DICE a Battlefront 3-on dolgozik, de vajon milyen lesz a Visceral által készített Star Wars? Ilyen lesz a Forza Motorsport 5 borítója S ezáltal egyben az is megerősítést nyert, hogy így fognak kinézni az Xbox One-os játékok borítói. A doboz továbbá elárulja azt is, hogy visszatérnek a Top Gearrel kapcsolatos tartalmak, remélhetőleg Jeremy Clarkson narrálásával együtt. A Turn10 megerősítette, hogy a Forza Motorsport 5 az Xbox One nyitójátéka lesz.

Bekerülhetsz a Watch_Dogs világába Ugyan nem túl fontos karakterként, hanem egyszerű járókelőként. Ennek ellenére, ha szeretnéd, hogy a játékosok véletlenszerűen összefussanak veled a Watch_Dogs-ban, akkor szükséges lesz egy Facebook- és egy Uplay-profilra, és meg kell válaszolnod három kérdést magaddal kapcsolatban. A kiadó 30 játékost választ majd ki a világ minden tájáról, véletlenszerűen. Jelentkezni erre lehet.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. arin
2013.05.24. 23:02
"Vegyi Kilöttyenés Szimulátor" Hát ez..............odavág már rendesen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. bodeg
2013.05.24. 23:09
A Microsoft-nál csak "igen-igen hosszú titulussal megáldott/rendelkező vezetők" dolgoznak?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. 5hR3kY
2013.05.24. 23:54
Vegyi Kilöttyenés Szimulátor..... OMFG!

Ellenben miután a májkrémszoft bejelentette a xbox one-t jogosan számolhatnak a növekvő xbox 360 eladásokra, mert az új a kutyának sem kell majd.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. MrFox
2013.05.24. 23:57
Hang utasítás már volt a PS2-es Socom-okban is, az ugyancsak PS2 Lifeline pedig 100% erre épült. Vagy ott a Tomclancy-féke Endwar. És nem erőltették utána, mert senkinek sem jött be. A Microsoft teljesen hülye...?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. MrFox
2013.05.24. 23:59
Ugyanez van a hangtárcsázásnál is, pedig telefont minden nap használunk. Egy időben ezzel akartak eladni minden telefont, ma meg már maximum feature, hogy legyen, de az emberek inkább nyomogatnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. YellowFlas...
2013.05.25. 02:42
Chemical Spillage Simulation
Kezdődik az apokalipszis... te szent ég...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Eskimo
2013.05.26. 11:33
De Ők a májkröszoft. Nekik biztos sikerül a hangutasítással hódítani...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2013.05.27. 07:37
Kint levő tartalom szövege:
"Star Wars-játékhoz keres munkaerőt a Visceral, 100 millió Xbox 360 a cél, Kinectet is támogat az új Call of Duty, illetve bejelentették az év játékát..".

Ez melyik hírben van? Vagy elfelejtettük?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Kobest
2013.05.27. 08:33
Shinjiii

Az év játéka a Vegyi Kilöttyintés Szimulátor lesz, nem kérdés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.05.27. 14:40
Jaa, ironikusan értendő? Puff... De kár. : )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!