iPon Hírek

Aprók nagyban - 06.05.

Dátum | 2012. 06. 05.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Watch Dogs - még a jelenlegi generációra

A Watch Dogs annyira jól nézett ki a Ubisoft prezentációján, hogy sokan úgy vélték, ez már biztos a következő generációra jön majd. A Ubisoft vezére, Yves Guillemot elárulta, nem erről van szó: a játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jön, de azt hozzátette, hogy az E3-as bemutató egy high-end PC-n futott. Vagyis minden esély megvan rá, hogy a konzolos változatok sajnos nem fognak ilyen grafikai minőséggel rendelkezni. Amikor azonban arról kérdezték, hogy ettől függetlenül megjelenhet-e majd következő generációra is a játék, a cégvezér Twitteren annyit válaszolt: "meglátjuk". 


Oddworld - újraélesztik a sorozatot

Az egykor szebb napokat látott Oddworld-sorozatról nagyon rég nem hallottunk semmit. Most megtudtuk ennek az okát is. Az Oddworld Inhabitants a Facebookon jelentette be, hogy teljesen rebootolják a sorozatot, melynek első része, az Oddworld: Abe's Oddysey jövő nyáron jelenik majd meg, és a néven kívül nem sok köze lesz az eredeti PS1-es epizódhoz. Először az év végén számíthatunk arra, hogy bármit is mutatnak a játékból.


Metro 2033 - másfél milliónál jár

A viszonylag gyenge marketing ellenére is átlépte az 1,5 milliós eladási határt a Metro: 2033, jelentette be egy befektetőknek szóló beszámolón a THQ. A kiadó elmondta: a Metro: Last Light bereklámozásánál nem lesznek olyan szűkmarkúak, mint az első rész esetében - aminek örülünk, hiszen ugyan Metro: 2033 egy kiváló játék volt, a folytatás minden tekintetben jobbnak tűnik.


The Elder Scrolls Online - kedvcsináló az E3-ra

Nem gondoltuk, hogy az E3-on bármit is hallani fogunk a Bethesda új MMO-ja felől, így kellemes csalódásként érkezett be ez a kis kedvcsináló. A renderelt video szinte semmit nem árul el, de arra jó, hogy még véletlenül se felejtsük el, hogy egy újabb MMORPG-óriás készül.
 Wii U - egy feltöltéssel 3-5 órát bír a kontroller

Sok kérdés érkezett a Nintendo irányába azzal kapcsolatban, vajon mennyi akkumulátoros üzemidőt bír az új táblakontroller. A válasz megérkezett: egy feltöltéssel 3-5 óra között bírja a készülék, a teljes feltöltés pedig 2-2,5 órát vesz majd igénybe. A Nintendo azt is megerősítette, hogy a kontrolleren található képernyő 16:9-es képaránnyal rendelkezik, 6,2 inch átmérőjű, az egész cucc pedig 500 grammot nyom.


Star Trek-játék - megvan a főgonosz

A J.J. Abrams-féle Star Trek reboot óta gyanús csend honol a korábban már bejelentett játék körül. A kooperatív akcióra épülő cím azonban készül: a megjelenést 2013 elejére lőtték be PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re. A különálló, a film után játszódó történetben az ellenség a gorn faj lesz, a moziban Kirköt és Spockot alakító Chris Pine és Zachary Quinto pedig a hangjukat adják a játékhoz.


Portal 2 - Move-támogatás érkezik

A Valve bejelentette, hogy a Portal 2 In Motion DLC-je valamikor az év későbbi szakaszában jelenik meg, és teljes Move-támogatást hoz a PlayStation 3-ra. Ezen kívül olyan pályákat is tartalmazni fog, melyeket eredetileg a Razer Hydra kontrollerhez készítettek.


Electronic Arts - UFC megállapodás - további részletek

Hétfőn mindenkit meglepetésként ért, amikor Dana White, a UFC elnöke bejelentette, mostantól az Electronic Arts készíthet játékokat a UFC-licenc alapján. Ma fény derült néhány dologra a megállapodással kapcsolatban: a THQ pénzügyi okok miatt nem tudta tovább magánál tartani a licencet, de csak dicsérte az elmúlt évek munkáját és együttműködését a bunyós szervezettel. Ennek következtében viszont a THQ kénytelen bezárni San Diego-i stúdióját, azonban az ott dolgozókat igyekszik beajánlani máshova, például az EA-hez is.


PlayStation Move kormány - okos megoldásokkal

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy egy PlayStation Move köré épülő kormány érkezik ősszel a PS3-hoz, 40 dolláros ajánlott fogyasztói áron. A készülék trükkösebb, mint az elsőre gondolnánk: a markolatok és fogantyúk állíthatók, így be lehet lőni autózáshoz, de teljesen át lehet alakítani motorozáshoz. Ehhez hasonlóan az autós játékokhoz megtaláljuk rajta a kormány mögötti váltófüleket, míg a motorosok tekergethetik majd a tekergetni való részeket.
Carmageddon: Reincarnation - először mozog a játék

Sikeres volt az új Carmageddon kampánya a Kickstarteren, így az eredeti fejlesztők tetemes részét tömörítő csapat elkezdhetett teljes erőbedobással dolgozni az új anyagon. A játék láthatóan mindenben hű marad a korábbi részekhez, főleg az elsőhöz - sajnos egyelőre úgy tűnik, hogy grafikában is azt a színvonalat képviseli. Persze nem érdemes még most ítélkezni, hiszen a bemutatott képsorok egyelőre az alfa előtti változatból származnak. 
 

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Szefmester
2012.06.06. 08:42
Remélem a carmageddonban megmarad a fear factory is ahogy rég volt, s ahogy most is hallani.

A wii u gamepad ennyit bír? vajon lesz hozzá vezetékes csatlakoztatási lehetőség? Mert máskülönben az első amit ki kell adniuk hozzá az egy plusz aksi pakk!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szkifi
2012.06.06. 11:19
Tudom, hogy ez most elég szánalmasank fog hangzani, de az ST játéknál a gonos nem "The Gorn" lesz, hanem "a gorn" lesz.
A gorn egy faj neve, úgy mint ember, kutya, macska, unikornis.
A gorn egy meglehetősen nagyra nőtt gyíkszerű faj, aminek köszönhetjük a tv történelem egyik legszánalmasabb jelenetét.
Videó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Pogg
2012.06.06. 11:48
Szkifi +1, ezen én is jót röhögtem...
főgonosz The Gorn
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. InGen
2012.06.06. 11:55
Kösz, fixed
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Pogg
2012.06.06. 11:59
edit: ugyanakkor Szkifi -1, Arena lehúzás miatt, epic jelenet, az egyik leghíresebb a TOS-ben
(mondjuk a Triskellion se rossz, Kirk és a nők tárgykörben http://www.youtube.com/watch?v=1ZzirZS6jGs )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!