iPon Hírek

Aprók nagyban - 06.19.

Dátum | 2012. 06. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Splinter Cell: Blacklist - ütnie kellett az E3-on

Sok panasz érkezett a régi rajongók irányábáól a Ubisoft felé, amiért az E3-on bemutatott Splinter Cell: Blacklist inkább tűnt nappali akciójátéknak, mint a sorozatra jellemző éjszakai lopakodós anyagnak. Patrick Redding, a játék rendezője elmondta, erre azért volt szükség, hogy mindenki észrevegye a játékot az E3-on, még olyanok is, akik korábban esetleg nem ismerték, vagy nem kedvelték a sorozatot. Szerinte csak így tudtak megfelelően kitűnni a tömegből. Redding elmondta, a következő hónapokban jócskán fognak olyan anyagokat is mutogatni, melyek bebizonyítják, hogy nem veszett ki a sorozatból a megfontolt lopakodós játékmenet sem.


THQ - per indul a uDraw miatt

Valószínűleg a játéktörténelem egyik legsikertelenebb kiegészítőjeként vonult be a köztudatba a THQ uDraw eszköze. Most a részvényesek nevében egy class-action suit indul, vagyis egy olyan per, amit "tömegek", jelen esetben a részvényesek közösen indítanak. Szerintük a THQ kritikus információkat és eladási adatokat tartott vissza a uDraw-val kapcsolatban, így kártérítést követelnek azok számára, akik 2011. május. 3-a és 2012. február. 3-a között vásároltak THQ-részvényeket.


Doom 3 BFG Edition - októberben megjelenés

Október 19-én jelenik meg Európában a Doom 3 feljavított kiadása, a BFG Edition. A csomag tartalmazza a Doom 3-at, a Resurrection of Evil kiegészítőt, egy hét új pályából álló, The Lost Mission néven futó csomagot, valamint az eredeti Doom 1-2 játékokat. Mindezt konzolokon 39,99, PC-n 29,99 dolláros áron.


Dead Space 3 - húsz perc akció

Minden napra jut lassan egy kis Dead Space 3. Az Electronic Arts ma egy 20 perces gameplay videót adott ki, ami töményen mutatja, milyen lesz Isaac akció közben. Meg kell jegyezni, hogy a grafika remekül fest, a felturbózott játékmenet pedig továbbra is kérdéses, mennyire fogja elnyerni a régi rajongók tetszését.


Epic Games - kína bevásárolja magát

A Tencent néven futó kínai internetes, mobilos és telekommunikációs cég kisebbségi részesedést vásárolt az Epic Gamesből. A stúdió továbbra is függetlenül működik tovább, Mike Capps elnök azonban elmondta, a Tencent hatalmas tapasztalata a globális online játékpiacon és az ehhez kapcsolódó technológiákkal felbecsülhetetlen értéket fog jelenteni az Epicnek. 


Epic Mickey 2 - bemutatkozik Oswald

Új előzetes érkezett az Epic Mickey 2: The Power of Two játékhoz, melyben megismerkedhetünk Oswalddal, a szerencsés nyúllal. A játék Európában november 23-án jelenik meg, The Power of 2 alcímmel. Frostbite 2 - a következő generációra készült

A DICE egykori ügyvezető igazgatója, az EA Games jelenlegi vezetője, Patrick Soderlund elmondta, a Frostbite 2-t eredetileg a következő generációt szem előtt tartva készítették - s a játék PC-s verziója ebből meg is mutat egy-két dolgot. A motort úgy építették fel, hogy jól skálázható legyen, főleg felfelé, így viszonylag egyszerű lesz megnövelni a grafikai részletességet a következő generációs konzolok megjelenésével - persze, addig még folyamatosan csiszolják majd az engine-t. Sonderlund ezen kívül elmondta, a Frostbite 2 használatát nem tukmálják rá senkire a cégen belül, a Medal of Honor: Warfightert készítő Danger Close például kifejezetten ezt a motort szerette volna a játék alá.


Starcraft: Ghost - nem valószínű a feltámasztás

Dustin Browder, a Starcraft II vezető tervezője elmonda, nem valószínű. hogy a kukázott Starcraft: Ghost projektet valaha újra előveszik. Azt megjegyezte, nem tudja mit tartogat a jövő, de azt viszont leszögezte, hogy jelenleg senki nem beszél a játékról, nincs rá csapat, nincsenek megbeszélések vele kapcsolatban, szóval úgy tűnik, hogy egyelőre senkit nem érdekel a dolog. Browder még elmondta, a Blizzard nagy rajongója a konzoloknak, így fájdalmas döntés volt a Ghost fejlesztésének befejezése a PS2-es korszakban. 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Joga73
2012.06.20. 08:40
\'Doom 3\' comes to virtual reality in new head-mounted display:
[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. xCube
2012.06.20. 15:29
Joga73: Igen, Carmack mostanában az irányítás és a beleélés élményét akarja megreformálni .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!