iPon Hírek

Aprók nagyban - 06.01.

Dátum | 2012. 06. 01.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Pro Evolution Soccer 2013 - itt az E3-as trailer

A Konami ma gyakorlatilag ellőtte minden puskaporát. A lista végére maradt a Pro Evolution Soccer 2013, melyet most először láthatunk mozgásban. Az előzetesben feltűnik Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárja, így a csapat rajongói már vetődhetnek is az előzetesre.
 


Dead Space 3, új Need for Speed - az EA nem jó a titoktartásban

A Dead Space 3 után most egy másik titokról is idő előtt lehull a lepel:  jön az új Need for Speed: Most Wanted, melyet ismét a Burnoutról elhíresült Criterion fejleszt. Kissé talán korán van még ahhoz, hogy újra elővegyék a Most Wanted nevet egy remake erejéig, de ez úgy látszik ez nem zavarja az Electronic Arts jóembereit.

 
LEGO Lord of the Rings - hivatalos bejelentés

A LEGO-játékok megszokott fejlesztőcsapata, a Traveller's Tales bejelentette, hogy készül a LEGO A Gyűrűk ura. A játék a trilógia három filmjét dolgozza fel, mégpedig elég részletesen. Párokba verődve irányíthatjuk a karaktereket, a különböző képességeink pedig azt támogatják, hogy minél inkább összedolgozzunk. Kis emberkéinkkel klasszikus LEGO-módon küzdhetünk meg ellenfelekkel, és oldhatunk meg feladványokat. A játék ősszel jelenik meg a következő platformokra: Xbox 360, PS3, Wii, DS, 3DS, Vita és PC.


Gaikai és a Sony - visszafelé-kompatibilitás a cloud gaming segítségével?

A Gaikai és a Sony egyre több pletykában szerepel együtt. Korábban már írtunk róla, hogy egyre több forrás állítja, a Sony az E3-as prezentációjában fogja bejelenteni, hogy felvásárolja a Gaikai-t, és ezzel valamiféle cloud gaming szolgáltatást indít. A legújabb pletyka szerint a Gaikai egyik funkciója az lehet, hogy PS2-es játékokat lehessen tolni vele Vitán és PS3-on - s miután a Sony a kezdeti modellek lecserélése után kivette a visszafelé-kompatibilitást az utóbbi gépből, így ez tényleg hasznos lehetne. Még hasznosabb lehetne azonban, ha majd a PlayStation 4-en játszhatnánk az összes PS3-as címmel, amit az évek során felhalmoztunk. Persze, ha valójában belevág a Sony a cloud gamingbe, az azt is jelentheti, hogy komolyabb konzolos hardver nélkül, akár a cég által gyártott tévéken is játszhatóak lennének a playstationös címek.


Gears of War - besegít a fejlesztésbe a People Can Fly is

Az Epic elnöke, Mike Capps Twitteren árulta el, hogy a Bulletstorm fejlesztéséért is felelős, az Epic tulajdonában álló People Can Fly is közreműködik az új Gears of War elkészítésénél. Korábban már több forrás is azt állította, hogy a következő Gears a lengyel csapatnál készülhet, úgy látszik ez legalábbis részben beigazolódhat - azt egyelőre ugyanis nem tudni, hogy milyen a munkamegosztás az Epic és a People Can Fly között.


Mini Ninjas Adventures - megjelenés még júniusban

A Square Enix hivatalosan is bejelentette a Mini Ninjas Adventures megjelenését, ami egy teljesen Kinectre szabott, XBLA-exkluzív játék lesz. Az anyag június 29-én jelenik meg 800 MS pontos áron, a fejlesztő IO Interactive pedig igazi családbarát akciót ígér.


Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance - igazi sztárparádé a szinkronhangok között

A Square Enix-Disney vegyesválogatott szerepjáték következő részében (a korábbiakhoz hasonló módon) igazi sztárparádé vonul fel a szinkonhangok között. A színészlegenda Leonard Nimoy a főellenség Master Xehanort, míg a Hősök fiatal sztárja, Hayden Panetierre Xion hangját adja. Rajtuk kívül visszatér a sorozathoz a Hatodik érzék és az M.I. - Mesterséges Értelem gyerekszínésze, Haley Joel Osment, aki Sora szinkronját szolgáltatja, a Super 8-ban látott David Gallaghert pedig Rikuként hallhatjuk viszont. Jesse McCartney két karaktert is kapott Roxas és Ventus személyében, míg a videojátékokban rendszeresen szinkronizáló Quinton Flynn számára Axel karaktere jutott.


Activision vs. ex-Infinity Ward alapítók - lezárult a pereskedés

A mai nappal lezárult Vince Zampella és Jason West, az Infinity Ward egykori alapítóinak pere az Activision ellen, amit a Modern Warfare 2 után járó bónuszok elmaradása miatt indítottak. Az ítélet részletei titkosak, azonban a beszámolók szerint Jason West erősen mosolyogva jött ki a tárgyalás után. Az Activision nyilatkozatából is az derül ki, hogy a kiadó valószínűleg fizetett a duónak: azt írták, a perrel járó egyszeri nagyobb kiadás nem fogja befolyásolni a pénzügyi negyedévre vonatkozó előrejelzéseiket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. HeverAdam
2012.06.01. 23:01
Hááát ez az új Need for Speed kép nekem egyből a The Run jutott az eszembe! Na erre is csak annyit tudok mondani, hogy: majd meglátjuk De ha jól látom a képen a táblán, hogy tényleg a Criterion Games kezében lesz akkor már rossz nem lehet Legalábbis remélem! Kár, hogy nem az Underground-hoz nyúltak inkább hozzá, már nem azért mert annyira rossz lenne a Most Wanted mert szerintem az a Legkirályabb mind közül De az Underground-ban kicsit több volt a tuningolási lehetőség!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. gezu1025
2012.06.01. 23:37
Nagyon jó LEGO játékok jelentek meg az elmúlt években, és mindegyik jobb volt valamiben, mint az előd. Ha folytatják ez trendet jó kis cucc sülhet ki belőle.

A többi futószalagon nyomott cucc nem érdekel, thx EA.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. r14qqh
2012.06.02. 08:36
nfs ug2 volt eddig a legjobb nfs (persze shiftektol eltekintve, de az nem is igazán nfs)
még mindig eladható ez a "tuning" téma, de az a város, ami ug2-ben volt azzal a sok neonnal és sűrű utcákkal... azóta minden hasonló jellegű nfs-ben van hogy fél percig is megy az ember 200 fölött mire jön egy kereszteződés
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. myckie2
2012.06.02. 10:21
Remélem nem felejtették el, hogy a most wanted az egy tuningolós játék volt és nem csak rendőrautót tesznek bele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. MazsolaTad...
2012.06.02. 10:35
Épp ideje visszatérni a MW stílusú játékokhoz. Tuning kell a népnek meg hajszolás. Csak a rombold le a fél várost meg tegyél tönkre 50 rendőr autót, míg neked karcolásod sincs részt hagyják ki belőle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog
2012.06.02. 11:34
Az Undergroundhoz akkor fognak hozzanyulni,ha mar nem veszik az aktualis NFS-t.
Azonban megjelenes utan meg mindig top tizes minden NFS.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Gyurkov
2012.06.02. 15:52
Gaikai a Samsunghoz csapódik, nem a Sonyhoz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Bitorlo
2012.06.02. 19:37
Lego LOTR! Az kell! Na meg az új Most Wanted is érdekel, számomra az első a legjobb NFs-ek egyike.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!