iPon Hírek

Aprók nagyban - 06.03.

Dátum | 2013. 06. 03.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Nem készül új Bad Company Habár nagy rajongótábort szerzett magának a Battlefield: Bad Company, közel sem akkorát, mint a "rendes" sorozat. A DICE pedig ma elárulta, hogy teljes erővel az utóbbira koncentrálnak, és habár nagyon szeretik a Bad Companyt, egyelőre nem dolgoznak újabb epizódon, és ez ebben az évben még biztosan így is marad. Scorpion érkezik az InJustice-ba Ha az eredeti Mortak Kombat vs. DC Universe nem lett volna elég, most újra keveredik a két világ. Az InJustice-ba ugyanis a következő DLC-vel bekerül Scorpion a Mortal Kombatból.
2014-ben forgatják a Warcraft-filmet Szegény Warcraft már évek óta nem találja a helyét Hollywoodban. Úgy tűnik azonban, hogy kezdenek összeállni a dolgok, és Duncan Jones, a Moon rendezője marad végleges a projekt élén. Charles Roven, a film producere most azt nyilatkozta, 2014 elején kezdik a forgatást, és valamikor 2015-ben szeretnék moziba küldeni a végleges anyagot. Az egészet egyébként továbbra is a Legendary Pictures felügyeli, meg persze a Blizzard, és a mindenható Chris Metzen. The Crew - infók a Ubisoft új autós játékáról Valószínűleg a "szokásos" E3 előtti szivárgásnak lehetünk szemtanúi, ugyanis számos, nagyjából biztosnak tűnő infó került ki a netre a The Crew-val kapcsolatban. A The Examiner által szerzett híreket a Nowgamer fordította érthető nyelvre, így tudjuk elhozni most nektek. Ezek szerint a The Crew hasonlítani fog a Driver: San Franciscóhoz, ami a Ubisoft Reflections utolsó ilyen játéka volt. Félig árkádos stílusra számíthatunk, két helyszínen, Los Angelesben és New Yorkban, bár a városok mérete kisebb lesz, mint a korábbi San Francisco. Google Maps stílusú navigáció kerül a játékba, amivel a nyitott világban találhatjuk meg célpontjainkat, és egyébként elérhető lesz a Freeride mód is, ahol szabadon kószálhatunk a városokban. A multiplayer elvileg 8 játékost támogat majd, mind kompetitív, mind pedig kooperatív módkban, valamint a Watch_Dogshoz, és a Ubisoft újabb játékaihoz hasonlóan érkezik majd egy app is, amivel mobilról machinálhatunk, ha éppen nem vagyunk a konzol közelében. Ha minden igaz, a játék még az idén megjelenik, Xbox 360-ra, PS3-ra valamint a next-gen konzolokra. Júniusban jön a teljes Red Dead Redemption rajongói film A Silk Dogs Films csapata készíti az ígéretesnek tűnő rajongói filmet, mely még a hónapban megjelenik. Hogy lássuk, nem viccelnek, kiadták az első előzetest, ami bizony meglehetősen ütősre sikerült, igazi grindhouse klasszikus lehet belőle.
Holnap jöhet a Murdered: Soul Suspect bejelentés A játék Twitter-csatornájára felkerült a mai napon egy új üzenet, melyben a nagybetűvel szedett betűket egymás mellé téve kijön a "TUESDAY", vagyis a "kedd" szócska. Ami vélhetően június 4-re utal. Ezen kívül, ha a játék oldalára navigálunk, és a fenti szót használjuk jelszóként, letölthetünk egy igen-igen furcsa videót, melyben az alábbi kép látható, furcsa hangokkal. A játék fejlesztése mögött vélhetően a Crystal Dynamics áll.

Agni’s Philosophy előrendelés az Amazonon Egyelőre nem tudjuk, hogy az eredetilg a tavalyi E3-on bemutatott, Final Fantasy-témájú Agni’s Philosophy valójában micsoda. Sokan úgy gondolják, hogy a techdemó kinőtte magát egy teljes játékká, ám ezt a Square Enix többször is tagadta: a kiadó szerint soha nem volt, és jelenleg sem terv ebből egy konkrét játékot készíteni. Feltehetően tehát az Agni’s Philosophy lehet a következő, egyelőre ismeretlen Final Fantasy alcíme. Akárhogy is, az Amazon angliai és francia oldalán is feltűnt az előrendelési lehetőség, mégpedig PlayStation 4 platformra. Multiplayer fejlesztőt keresnek a Halo 4 fejlesztői A legnagyobb Halo-rajongókból verbuválódott 343 Industries valami ütős dologra készül. A stúdió egy olyan, tapasztalt designert szeretne felvenni, aki segít megtervezni a következő Halo-játék "forradalmi többjátékos élményeit". A jelentkező a kompetitív multiplayerért felelős csapatban fog dolgozni, és az álláshirdetés szerint "alakítja majd a Halo franchise jövőjét és jelenét egyaránt". Ez elvárások között szerepel az összes Halo-játék kompetitív multiplayer részének beható ismerete, valamint a Forge-dzsal és a custom game-ekkel kapcsolatos kimerítő tudás. Kijött Androidra a Final Fantasy IV Az Apple rendszerére már korábban megjelent, most azonban a népes androidos tábor is élvezhető az eredeti Final Fantasy IV remake-jét, 3D-ben. A játék teljes szinkronnal érkezik, nagyzenekari muzsikával, és feltuningolt látványvilággal.
Valósnak tűnik a Deus Ex: The Fall A korábban csak különböző szabadalmi adatok, valamint webes címek alapján kiszivárgó Deus Ex: The Fall úgy tűnik, hogy tényleg valósággá válik. Az Eidos Montreal ma Twitteren pusztán ennyit üzent a népnek: "Készen álltok a The Fall-ra?" Valószínűleg bejelentés közeleg. Olcsóbb lehet a PS4, mint az Xbox One Erre a megállapításra Micheal Pachter, a Wedbrush neves elemzője jutott, egy E3 előtti, befektetőknek tartott konferencián. Az úriember és cége az elemzések során arra jutott, hogy a PlayStation 4-et körülbelül 275 dollárba kerül megépíteni, míg az Xbox One-nál ez az összeg 325 dollár. Ennek megfelelően a végfelhasználói ár Pachter szerint 349 dollár lesz a PS4 esetében, és 399 dollár az Xbox One esetében. Az elemző szerint ugyanakkor a Microsoft továbbra is lehetségesnek tartja egy olcsóbb, de előfizetéses modell bevezetését. Továbbá, mivel az Xbox One használható lesz televíziózásra, valamint állandó internetkapcsolat kell majd hozzá, Pachter elképzelhetőnek tartja, hogy tévés és internetes szolgáltatások is valamiféle támogatott csomagban adhatják majd a konzolt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Atesz1987
2013.06.04. 04:53
6 StarCraft film nagy költségvetéssel, neves rendezővel, jó színészekkel. Na az adná rendesen. A Warcrafton mit filmesítenek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Stormrage
2013.06.04. 10:00
remelem benne lesz, hogy egy OP druida soloban lenyomja onyxia-t
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester
2013.06.04. 10:10
A FF4-nek mi a gépigénye? Mert az hogy andorid még elég kevés... egy korosabb készüléken nem fog futni hiába megy rajta a megfelelő rendszer.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. HUFEUR
2013.06.04. 16:43
Szefmester:

Androidos játékoknál sosem írnak gépigényt, de grafika alapján akármilyen 2 magos telefonon elmegy.

Egyébként konzolokat mindig is veszteséggel árulták, de ezek alapján mindkettőn van 65-75 dollár haszon. Igaz, a R&D meg marketing még rájön a gyártási költségekre, ami fogalmam sincs mennyi lehet, de tippre elég hamar meg is térül és nyereséges lesz a gyártás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. KisDre
2013.06.04. 17:33
#Atesz1987
Warcraft mitológia talán még szélesebb és nagyobb is mint a Starcraft-é, sajnos játék téren a WoW-nál megálltak a történettel. (Warcraft 4-et a népnek!)
Mindenesetre jó kérdés, hogy a film egy már a játékokból ismert történetet dolgoz fel, vagy pedig Előhírnöke lesz egy lehetőleg nem WoW, Warcraft játéknak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Ranger
2013.06.04. 18:15
KisDre
Régen azt mondták hogy a történet a Warcraft 3 és a WoW közötti idősíkban fog játszódni. Aztán lehet hogy a sok variálás után már nem így lesz.

Új Deus Ex meg jöhetne nyugodtan
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.06.04. 19:34
FF IV-el kapcsolatban ki tud valamit arról, hogy mennyivel fog eltérni a Nintendo-s változattól? Szinkron, ill. grafikai és tartalmi téren?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!