iPon Hírek

Aprók nagyban - 06.04.

Dátum | 2013. 06. 04.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Látnivalókon a South Park: Stick of Truth Hosszú szünet és a THQ csődje után most először került különböző játékmagazinok kezébe az új South Park-játék. A következő napokban tehát infódömping várható, addig is van egy csomó új képünk.
Elstartol a Remember Me Elméletileg egy-két napon belül már mindenhol elérhető lesz a Remember Me, aminek minden esélye megvan rá, hogy az év egyik átütő új címe legyen. A játék 2084-ben játszódik Új-Párizsban, s ebben a világban már mindenki képes digitalizálni saját emlékeit egy Sensen névű kütyüvel. Az ezt gyártó Memorize cég azonban visszaél piaci dominanciájával, és nagyon csúnya dolgot művel az emberekkel. Sokan, mint a drogosok járják az utcákat, és könyörögnek néhány szép emlékért, mások már teljesen leépülve, állatias módon vadásznak egymásra.
Friss előzetesen a Murdered: Soul Suspect Ronan O’Connor eltökélt abban, hogy saját gyilkosát kézre keríti - a síron túlról. Így képes kommunikálni az ügyén dolgozó detektívekkel, sőt, a túlvilágon a szellemekkel kapcsolatba lépve még ő maga is tud némi nyomozást folytatni. A játék egyébként PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jön 2014 elején.
Fable Anniversary - az első rész remake-je A legendás Fable első része még idén tiszteletét teszi Xbox 360-on, ráadásul nem is akárhogyan. A Fable Anniversary teljesen megújított grafikát ígér, szinte azonnali töltési időkkel, teljesen friss interfésszel, achievementekkel, SmartGlass támogatással, valamint a Lost Chapters DLC-vel. Kaptunk egy kis kedvcsinálót is hozzá, illetve a lenti képen meg lehet tekinteni, mennyit javult a kinézet.

Megújul a Battle.net kliens Úgy tűnik, a Blizzard hamarosan megújítja az asztali Battle.net klienst. Az első képek alapján a felépítés a hasonló, modern kliensek felépítését (például Steam) követi, designban teljesen alkalmazkodva a modern igényekhez. Arról egyelőre nincs információ, mikor tervezi a Blizzard kiadni az új klienst.

AMD előzetessel kóstolunk bele a következő generációba Az AMD Be Invincible néven jelentetett meg egy új előzetest az A-sorozatú lapkáihoz, ami azért érdekes, mert ezek közeli (ám grafikus vezérlő frontján erősen felturbózott) rokonai teljesítenek szolgálatot mind az Xbox One-ban, mint pedig a PlayStation 4-ben. A Microsofttal 3 milliárd dolláros üzletet kötő AMD számára játékos szemszögből szép jövő várhat: az eddig megkérdezett stúdióvezetők és programozók szerint a konzolok AMD alapjai miatt PC-n is előnybe kerülhetnek a cég processzorait és grafikus kártyáit használó felhasználók.
First party konzollá válhat a Wii U Michael Pachter szerint a Nintendo E3 előtti közvetítése, pontosabban az azon bemutatott új címek dönthetik majd el, milyen sors vár a Wii U-ra. Ha sikerül elég ütős címet bemutatni, akkor még lehet arra esély, hogy a katasztrofálisan teljesítő konzol jövője jobbra fordulhasson. Mivel egyre több kiadó és fejlesztő zárkózik el a Wii U-ra történő fejlesztéstől, köztük részben az Electronic Arts is, Pachter szerint nagy esély van rá, hogy hamarosan a masina kizárólag first party konzollá váljon, ami azt jelenti, hogy már csak a Nintendo fog rá fejleszteni. Patchter úgy véli, a Nintendo számára mindennél fontosabb, hogy több konzolt adjon el, és ezzel párhuzamosan maga mellé állítsa a third party fejlesztőket. Első kedvcsinálón a Deus Ex: The Fall A tagadásnak és a ködösítésnek vége: megkapta első kedvcsinálóját a Deus Ex: The Fall. Igaz, nem tudunk meg belőle semmit, pusztán a Human Revolutionhöz hasonló motívumokat kapunk, meg a nagy kérdést: kezdhetjük?
Leszámol a pay-to-win modellel a Wargaming A Wargaming teljesen átalakítja monetizációs modelljét a következő időszakban. Minden játékukból teljesen el fognak tűnni azok a vásárlási opciók, melyek erősebbé, hatékonyabbá teszik a játékosokat, és ezeket a továbbiakban kizárólag in-game kreditekkel lehet majd megvenni. Így valós pénzen kizárólag kozmetikai jellegű, a játékmenetet nem befolyásoló holmikat lehet majd vásárolni. A Wargaming célja ezzel egyrészt az, hogy kiegyenlítsék a mezőnyt, de ami még fontosabb, hogy attraktívabbá váljanak címei az eSport-szervezők számára. A Wargaming alelnöke, Andrei Yarantsau szerint mindez nem lesz befolyással a bevételeikre, tapasztalataik és tesztjeik szerint ugyanis eleve sok játékost eltántorított, hogy látták, akik vagyonokat költenek in-game cuccokra, gyakorlatilag legyőzhetetlenné válnak. A Wargaming tehát azt várja, hogy a lépés javít majd a játékélményen, és bevonz egy olyan tábort is, aki eddig a pay-to-win miatt maradt távol a címektől. Mirror's Edge 2 domain címek frissítve Az Electronic Arts megújította a Mirror's Edge 2-höz kapcsolódó domain címek feletti tulajdonjogát. Ezt ugyan nyilvánvalóan minden kiadó rendszeresen megteszi a saját címeivel kapcsolatban, ám nem lehet nem észrevenni az egyre inkább sűrűsödő jeleket: a játékról beszéltek már Electronic Arts- és DICE-felsővezetők, illetve feltűnt az Amazon német és olasz oldalán is. Ezek után meg lennénk lepve, ha nem jelentenék be az E3-on.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. David1992
2013.06.04. 23:19
Leszámol a pay-to-win modellel a Wargaming

Kérdés a WoT-ra is igaz lesz-e ez.
Szerintem aki pénzt fektet a játékba az nem legyőzhetetlen (Super Pershinget is ki lehet lőni, arany lőszert is lehet kreditért venni, és a prémium fiók csak gyorsabb fejlődést és több kreditet hoz). Másrészt meg kíváncsi leszek, mi lesz így a prémium tankokkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. KisDre
2013.06.04. 23:24
Szerintem eddig se volt félni valója a Wargaming-nek, lehet hogy van pl Premium tank, de nem erősebbek azok a sima tankoknál, sőt!
Ám mindenesetre örvendek ennek az akciójuknak, hisz kivételes.

Ami a Fable Anniversary-t illeti: PC-re vele!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. gezu1025
2013.06.04. 23:42
Kiváncsi vagyok, mit hoz majd ki ebből a Wargaming, szép és jó amit mondanak, de azért WOT-ba, nem véletlenül vannak azok a prémium tankot, azoknélkül értelmes mennyiségű kreditet csak bődületesen sok idő árán lehet kiszedni. És engem ez tántorít el a játéktól, még prémium tankkal is...

Ami viszont a Mirror's Edge 2-őt illeti, remélem, hogy nem változtatnak túl sokat rajta, szinte tökéletes volt az első rész, hangulatban egyenesen páratlan. Tény azonban, hogy, storyt, mélységet, tartalmat pakolhatnak még bele. Sőt talán open world-öt is. De csak ésszel, az a játék egy kincs....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. deviant93
2013.06.05. 00:34
David1992 - Ez az aranylőszert lehet már kreditért venni is a folyamat része, ahogy az előző patchben > 3 fős szakasz, század, és sok arany cucc kreditért való vásárlása (automatikus tűzoltó, nagy javító - elsősegély)
Már csak a prémium felhasználó és a prémium tankok maradtak, ami több, mint valószínű, hogy marad.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. gezu1025
2013.06.05. 01:54
Meg az elit tapasztalat átváltás szabad tapasztalattá, meg a gold kredit átváltás, meg a legénység gyorsított képzés. Ami azért még mindig elég sok előnyt adhat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Shinjiii
2013.06.05. 08:55
Az a tény, hogy vannak prémium tankok, prémium item-ek, nem változtat sokat a nyerési esélyeken, hiszen attól még tudni kell benne manőverezni, tudni kell, mikor merre indulsz, különböző tankokkal milyen harcmodort tanúsítasz. Sok játékos pedig csak megy a saját feje után és ez a baj. Sok a kisiskolás f*sz, azért nehéz nyerni. Csapatmunka kell, nem pedig egy rakás majom szerencsétlenkedése. Ami előnyhöz juttat az tényleg a prém fiók és a "gold" legénység.

Ja, és ideje egy kis kötözködés az ipon-társulat felé:

Sensen névű kütyü?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Heroes27
2013.06.05. 12:52
Jó nagy kedvcsináló videó volt a Deus ex. Most pörgök nagyon tényleg...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. otherl
2013.06.05. 17:52
Ez a Wargaming hír nagyon jól néz ki, több portálon is lehozták, kár, hogy nem jelent semmit. A WoT eddig se tartalmazott igazi p2w cuccokat, amit meg igen (arany lőszer), az marad is. Szép és jó, hogy már lehet venni kreditért, de prémium nélkül most se engedheted meg magadnak jobban, mint eddig.

Az AMD-s videó nagyon gáz. Ég a pofámról a bőr ilyenkor, hogy egyébként őket favorizálom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2013.06.05. 20:49
A Murdered trailer felkeltette az érdeklődésem, kíváncsi leszek a játékra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Andrush198...
2013.06.06. 00:17
@ otherl: te miről beszélsz? Az AMD vidi nagyon adta!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. otherl
2013.06.06. 15:02
Andrush1988: Jedi Shepardok verekszenek béna lassításokkal. Közhely/giccs parádé, és még a grafika se nagy szám.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!