iPon Hírek

Aprók nagyban - 06.06.

Dátum | 2012. 06. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

F1 2012 - ilyen az amerikai pálya

Idén nyáron először láthatjuk majd a tévében akció közben a Forma 1-es autókat a texasi Circuit of the Americas pályán körözni. Előtte azonban a Codemasters játékának segítségével már megismerkedhetünk a pályával.


Counter-Strike: Global Offensive - megjelenés augusztusban

A bétatesztelők véleménye szerint ugyan csak egy grafikailag felturbózott Counter-Strike: Source-ról van szó, ez valószínűleg nem fogja megakadályozni a Global Offensive-et abban, hogy népszerű e-sporttá váljon. Erre pedig már nem is kell olyan sokat várni: a letölthető formában 15 dolláros áron megjelenő játékot augusztus 21-től lehet majd lerántani a Steamről.


PlayStation 3 és PlayStation Vita - bővül a keresztben-kompatibilis játékok köre

A Sony bejelentette, hogy a az  Ico, a God of War, a God of War 2 és a Shadow of the Colossus is támogatni fogja a Remote Play funkciót - amikor a PS3 a játékot élőben streameli Vitára. A Street Fighter x Tekken és a PlayStation All-Stars Battle Royale megkapja a Cross-play lehetőséget, vagyis, a Vita és a PS3-tulajdonosok játszhatnak majd egymás ellen. A LittleBigPlanet 2-re jön a Cross-Controller lehetőség, amikor a Vitát használhatjuk irányítóként a PS3-as játékhoz. A Sly Cooper: Thieves in Time, a Sound Shapes és a PlayStation All-Stars Battle Royale mind megkapja a Cross-Save-et, ami azt takarja, hogy ezek a játékok felhőben tárolják a játékadatokat, így az otthon elkezdett menetet út közben folytathatjuk a Vitán. Az utolsó "cross" pedig a Cross-Goods, amivel virtuális holmikat oszthatunk meg a két konzol között. Ez a következő játékokhoz jön: Street Fighter x Tekken, Assasin's Creed 3, Assasin's Creed 3: Liberation, Sound Shapes, LittleBigPlanet 2, PlayStation All-Stars Battle Royale.


Duels of the Planeswalker 2013 - megvan a megjelenési dátum

A Magic the Gathering: Duels of the Planeswalker 2013 június 20-án jelenik meg - jelentette be a Wizards of the Coast. Ezzel egy időben új, offline, akarom mondani valós, papíros kártyacsomagot is piacra dob a kiadó. A játékot a Stainless fejlesztette, akik mostanában a sikeres Carmageddon Kickstarter-kampányukkal ismét a figyelem középpontjába kerültek.


Tekken Tag Tournament 2 - Snoop Dogg a pályán

Egészen ötletes módot talált arra a Namco Bandai, hogy behozzanak egy sztárt a Tekken Tag Tournament 2-be. A játék tartalmazni fog egy pályát, ami leginkább egy eléggé ízléstelen, túlcsicsázott kaszinóra hasonlít, melynek hátterében Snoop Dogg gyakorlatilag királyként trónol, előtte pedig táncoslányok vonaglanak. 


Company of Heroes 2 - Sztálin parancsa

A Relic mindig is odafigyelt a történelmi hűségre a Company of Heroes kapcsán, és nem lesz ez másként a második rész esetében sem. A fejlesztők beépítették a játékba Sztálin 227-es parancsát, ami arra ad utasítást, hogy semelyik szovjet katona nem hátrálhat meg a csatatéren - vagy, ha mégis, akkor a társaik engedélyt kapnak arra, hogy eltegyék őket láb alól. Az E3-on bemutatott demóban erre is volt példa: a komoly túlerő elől meghátráló katonák első sorai elkezdtek visszafelé futni, mire a társaik bátorítani kezdték őket. Miután ez sem hatott, a menekülő bakákat egy átvezető jelenetben a saját társaik ölték meg. Kemény, de egy újabb példa arra, mennyire komolyan veszi a dolgokat a Relic. A játékban ezen kívül újdonság lesz még a fedezék fölé kihajolás, a flexibilis kamera, és egy új line of sight rendszer.


Angry Birds Space - túl a 100 millión

A Rovio bejelentette, hogy a megjelenése óta eltelt 76. napban az Angry Birds Space-t 100 milliószor töltötték le, amivel a cég egy újabb álomhatárt lépett át. A korábbi, még talán ennél is jelentősebb lépcsőfokot májusban ugrották meg, amikor elárulták, a teljes Angry Birds-franchise eddig 1 milliárd letöltést generált.


Sony - nem az elsőség számít

Jack Trettont, a Sony amerikai vezérét kapták el egy interjúra az E3 alatt, ahol a következő generációról kérdezték. Tretton elmondta: szerinte nem az a fontos, hogy elsőként érkezzenek, hanem, hogy ők legyenek a legjobbak: "Sosem voltunk elsők. Sosem voltunk a legolcsóbbak. Ez arról szól, hogy mi legyünk a legjobbak." Elmondása szerint érdemesebb kicsit később kijönni, de egy olyan géppel, ami tovább fogja bírni a konkurenciával szemben. Persze azt ő is hozzátette, egy ideális világban az lenne a legjobb, ha ők lennének az elsők, a legolcsóbbak és a legjobbak is. De mivel ezt valószínűleg nem lehet elérni, inkább csak a legjobbak szeretnének lenni. Megkérdezték továbbá arról is, hogy áll a Rockstar PS3-exkluzívnak kikiáltott Agent játéka, amit még ő jelentett be 3 éve az E3-on. Erről nem tudott mit mondani, és azt javasolta az újságírónak, inkább a Rockstart kérdezze a dologgal kapcsolatban.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. mataczadri...
2012.06.06. 21:34
Nagyon helyes hogy Hamiltonnal megy!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jozsefm
2012.06.06. 22:15
Jó pálya lesz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Georg17
2012.06.06. 22:29
Húúú! Elég jó kis pálya. Van benne néhány trükkös rész, meg aztán nem is rövid, s a kanyarok is élvezetesek. Élmény lesz rajta menni. Feltéve, hogy működni fog a játék rendesen, s nem lesz olyan bug-os, mint a 2011.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!