iPon Hírek

Aprók nagyban - 06.26

Dátum | 2012. 06. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

MechWarrior Online

Ha nem jutottatok be a játék bétatesztjére, akkor kárpótoljon titeket az alanti frissen kiszivárgott gameplay videó (egészen addig, amíg a Piranha fülön nem csípi a feltöltőt és le nem szedi a felvételt). A tesztre még mindig jelentkezhettek, a Founder programmal pedig korai hozzáférést is szerezhettek.


Journey

A thatgamecompany egy csodálatos utazásra invitál mindenkit, aki eddig nem követte az elmúlt években kiadott játékaikat és még nem játszott a Journey-vel sem. A frissen kiadott trailer egy kicsit talán azokat is próbálja megpuhítani, akik már befizettek a játékokra. A pakk augusztusban debütál az Egyesült Államokban.


Risen 2: Dark Waters demó
 
Kedves kalózkodni vágyók (Yarr?) és Ti, ti nyomorult szárazföldi patkányok, toljátok fel a napot nem látott szebbik arcotokat, amire a gatyátokat húzzátok és töltsétek le a Steamről a Risen 2: Dark Waters PC demóját. Egyetlen kifogás ennek elmulasztására, ha már játszottatok a játékkal! Komolyra fordítva a szót, ha eddig a kritikák után nem mertetek befektetni a Piranha Bytes szerepjátékának folytatásába, akkor eljött az ideje, hogy saját tapasztalat után döntsetek. A PS3-as és Xbox 360-as demó augusztusban jön.

Final Fantasy VII

A Square Enix vezérigazgatója, Yoichi Wada azt nyilatkozta, hogy amíg a mostani Final Fantasy játékok nem hozzák vissza a sorozat régi fényét, addig egészen biztos, hogy nem csinálnak remake-et a Final Fantasy VII-ből, mert az megölné a franchiset. Wada addig hallani sem akar a témáról, amíg nem lesz egy új FF, amely felülmúlja a PS1-es korszak klasszikusainak minőségét. Az Andriasangnak elmondta, hogy sem a XIII, XIII-2 és a XIV sem érte el az általa várt szintet. Ha most csinálnák meg, akkor a VII feldolgozása visszafordíthatatlan kárt tenne a szériában.

Az FF VII még 1997-ben jelent meg PSOne-ra, ez volt az első darab, ami 3D grafikát kapott. A játék körül nagyon hamar egész kultusz keletkezett, imádták a különös sci-fi környezetét, az anime karakter dizájnt, az akkor elképesztő átvezető videókat és az érett történetet. A játékból megannyi kérés után sem csináltak felújítást, de jött egy kis filmes folytatás, ez az Advent Children és egy előzményeket feldolgozó játék PSP-re, ez a Crisis Core. Ezen túl jött még egy spin-off is, a Dirge of Cerberus és egy mobil játék, ami nem hagyta el Japánt.

Rainbow Moon

Íme, a PSN exkluzív RPG, a Rainbow Moon kiadásának alkalmából megjelentetett új trailer, mely egy régi játékokat kedvelő gamernél könnyedén előcsalhatja a nosztalgia örömkönnyeit. Ne feledjétek, a játék július 4-én kerül fel a PlayStation Networkre.


Hybrid

A fejlesztő 5th Cell megdobott minket egy jó adag új screenshottal, amiket az MTV gamer oldalának hasábjain szemrevételezhettek.


A játék a 2032-es évben játszódik, amikor egy baleset a szuper hadronütköztetőnél azt eredményezi, hogy Ausztrália eltűnik a térképről, a helyén pedig egy átjáró keletkezik egy alternatív valóságba. A másik oldal lakói, a Variants névre hallgató faj nem igazán lelkes, hogy láthat minket, így felfegyverezve áramlanak át a kapun, hátukon jetpack-ekkel és szeretnék masszívan halomra lőni a földi Paladin frakciót.

A fedezék alapú shooter augusztus 8-án jelenik meg XBLA-n 1200 MS pontért. Korábbi hírünkhöz katt.

LittleBigPlanet Vita

A Sony megnyitotta az előrendelés lehetőségét a LittleBigPlanet Vitás verziójára várók előtt. A bizalom megelőlegezéséért természetesen bónusz is jár, méghozzá 5 szett ruha a kis zsákemberkénknek. Tietek lesz 2 BioShock témás darab: Big Daddy és Little Sister, valamint jár még egy lovagi páncél, egy bajbajutott hölgy és egy sárkány jelmez is exkluzív színezéssel, amit máshogy nem lehet majd megszerezni. A LittleBigPlanet Vita még nem kapott megjelenési dátumot, de még idén kijön.

Wreck-It Ralph

A hamarosan érkező Disney mozihoz jön egy videojáték feldolgozás is ősszel, a film érkezésével egy időben, méghozzá az Activision jóvoltából. Egy oldalra scrollozós platformer lesz, mely tiszteletét teszi 3DS-en, DS-en és Wii-n is. A Wii változatban lesz két személyes kooperatív mód, a kézkonzolokon viszont csak egyedül játszhattok.

A játékot, mint a sztori kiterjesztését kapjátok, pontosan ott folytatódik, ahol a film abbamarad (spoiler), Ralph egy csapatban lesz Fix-It Felix-szel, hogy megmentsék pixeles barátaikat a Cy-Bug inváziótól. Az Activision egyelőre nem mondta ki lesz a fejlesztő és még screenshot vagy trailer sincsen, ha egyáltalán nem tudjátok miről van szó, akkor ajánljuk figyelmetekbe a film trailerét.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. uristen
2012.06.26. 23:39
A Jurney -t is csak akkor jatszom, ha nyerek lotton mert kepes lennek 12-24 orakat jatszani vele, nagyon beleelnem magam es mindent elfelejtenek, ami most nem jonne jol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2012.06.27. 03:13
A FF7 Remake már akkor sikeres lenne ha simán lecserélnék a modelleket modernizáltakra, valamint a zenéket is újraveszik, és az animációkat is újra forgatják. Semmi lényegi változás nem kellene bele.

Számomra a 9. rész óta zuhan a sorozat minősége. Még az X és az X-2 elment, de a többi....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2012.06.27. 10:00
Szerintem a Risen 2 megeri az arat.
Hallott valaki a Sacred 3-rol valamit?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!