iPon Hírek

Aprók nagyban - 07.23.

Dátum | 2012. 07. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Worms: Revolution - a klasszikus mód

A Team 17 az előző három fejlesztői naplóban bemutatta már gyakorlatilag a Worms: Revolution összes újdonságát, és bizony úgy tűnik, a játék a nevének megfelelően tényleg forradalmat hoz a kukacok világába az új rész. A mostani fejlesztői naplóban bemutatják a single player és a multiplayer játékmódokat. Az előbbi főként arra szolgál, hogy bevezesse a játékosokat az újdonságokba, amit aztán multiplayerben kamatoztathatnának - ha nem lenne a Classic Mode, ahol gyakorlatilag mindent visszaállíthatunk a régebbi Worms-játékok szintjére.
 


Torchlight II - meggyőző számok

A Runic elnöke, Travis Baldree a stúdió hivatalos blogján számolt be arról, hogy a Torchlight II keretrendszere és tartalmi része elkészült, a nyár végi megjelenésig pedig már csak a finomhangolás van hátra. Továbbá, bizonyítandó, hogy a folytatás mennyivel többet nyújt minden tekintetben, mint az előd, közzétett egy infografikát is. A tartalmi fejlődés tényleg elég meggyőzőnek tűnik.
Mégsem a GamesComon jelentik be az új PS3 revíziót?

Habár korábban azt feltételeztük, hogy a Sony a GamesCom 2012 alkalmával mutathatja be a tovább "soványított" PlayStation 3-at, hiszen korábban két hardveres revízióról is a kölni kiállításon rántották le a leplet, a VG247 saját forrására hivatkozva azt állítja, ez mégsem fog megtörténni. A forrás úgy tudja, jelenleg hatalmas raktárkészlet áll rendelkezésre a kurrens modellből, így a Sony nem akarja elkapkodni a piacra dobást. Ezen kívül egy újabb pletyka látott napvilágot, mely szerint a Sony a 4Gb-os Xbox 360 ellenfeléül kihoz egy olcsó, 16Gb-os flash memóriával ellátott modellt is a 4000-es szériából.


Virtua Fighter 5 - tutorial hegyek

A Sega of America feltöltötte YouTube-csatornáját olyan tutorial videókkal, melyek részletesen mutatják be a különböző karaktereket - de ugyanitt megtaláljuk azokat is, melyek a játékmenet alapjairól szólnak. Ha valaki el szeretne mélyülni a játékban, mindenképp hasznos eszközök ezek. Egyet mi is beágyazunk ide:
 


Újabb nagy névvel erősít a THQ

A talpraállással küzdő THQ egy újabb szakmai veteránnal erősítette sorait. A korábban a Relicnél és az Electronic Artsnál dolgozó Ron Moravek ezentúl a gyártásért felelős alelnök, és közvetlenül a cég pár hónapja megválasztott új elnökének, a Naughty Dogtól érkezett Jason Rubinnak jelent.


Nem egészséges a hosszú konzolgeneráció

Nem más, mint a Ubisoft vezére, Yves Guillemot beszélt arról, hogy nincs kifejezetten jó hatással a játékiparra a jelenlegi konzolgeneráció hosszú élete. Az úriember elmondta, a gyártók szempontjából megérti a dolgot, hiszen nagyon költséges egy új hardvert a piacra hozni, azonban ennek a kreativitás látja kárát. Guillemot elmondta, egy új konzolgeneráció elején a vásárlók sokkal nyitottabbak, így ekkor be lehet vezetni számos új címet, nem kell a folytatásokra koncentrálni. Ez ugyan részben megvan most is, de az ügyvezető úgy véli, a konzolgeneráció végén a játékosok látják, hogy barátaik az új Call of Dutyval, vagy az új Assassin's Creeddel játszanak, így ők is inkább azt veszik meg, nem pedig új címbe fektetik a pénzüket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. madcaptain
2012.07.23. 22:10
Ez mind szép a Torchlight 2-től de egy megjelenési dátumot kiizzadhatnának már magukból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tomchee
2012.07.24. 04:29
Én is nagyon várom de igazság szerint de szrintem jobb ha azért dobják piacra, mert kész és nem azért, mert dátum van. Láthattuk D3 is emiatt kissé foghíjasan került piacra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Zelbacsi
2012.07.24. 07:49
Ó istenem ezt a dumát... nem kéne szinte kizárólag csupa "új assassin's creed"-et meg "új call of duty"-t kiadni és akkor nem azt látnák, hogy "barátaik azzal játszanak" >__< ...
"Ez ugyan részben megvan most is" mint ha nem vennék észre, hogy az emberek ugyanolyan nyitottak a JÓ újdonságokra, mint a már bevát sorozatok folytatására ... Tévednék? Mert az elég szomorú...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2012.07.24. 19:38
Ez az Ubis fickó ennél nagyobb blődséget nem is mondhatott volna. Kiöli a kreativitást a hosszú generáció? Pont ellenkezőleg! Ha nem vagy kreatív akkor csak unalmas klónokat tudsz készíteni, amit a kutya sem fog megvenni! Egy-egy új generáció mindössze annyit jelent hogy egy ideig nyugodtan pazarolhatják az erőforrásokat az optimalizáltság legkisebb jele nélkül. Később is lazán behozhatnak egy új brandet.. csak éppen akkor a kreativitással, egyéniséggel tudnak csak kitűnni a tömegből, és nem a csilli villi grafikával.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!