iPon Hírek

Aprók nagyban - 07.15

Dátum | 2012. 07. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Medal of Honor: Warfighter = BF4 béta
 
Az Originen azt az információt találtuk, hogy a Medal of Honor: Warfighter előrendelése esetén automatikus Battlefield 4 bétahozzáférést kaptok. Az EA még be sem jelentette hivatalosan a játékot, de egyáltalán nem titkolta, hogy már dolgoznak a folytatáson.
 
Azóta az EA is észrevette az apró bakit, így kicserélték egy BF3 Premium bannerre a hirdetést és a Twitteren is reagáltak: "Battlefield 4? Ha nincs fent a Battlefield.com-on, akkor nem hivatalos!".


Mirror's Edge 2: Még él a projekt
 
Ugyan néma csend honol a kritikusok szíve csücskében elhelyezkedő FPA játék folytatása körül, de az elnök Frank Gibeau nem volt rest feltépni sebeinket és közölni, nem kukázták a franchiset.
 
"Jelenleg nincs mit bejelentenünk. Szeretjük Faith-t és a játékot. Inkább csak az a kérdés, hogy hogyan és mikor hozzuk vissza. Ott van a listán, csak nem döntöttük el melyik csapat ér rá, illetve melyikhez passzol és érti meg kellőképpen."
 
Gears of War: Judgement - Overrun
 
Kijött egy tutorial videó az Overrunhoz, mely egy kompetitív játékmód lesz a Judgementben. A program 2013 márciusában jön Xbox 360-ra. Comic-Con gameplay videóhoz katt.

 
Resident Evil 6 színészgárda
 
A Comic Con-os Resident Evil bemutatón felfedték a szinkron és mo-cap színészek listáját. A játék októberben érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.
Hawken webszéria a Warnertől
 
A Mortal Kombat: Legacy élőszereplős filmért is felelős Warner Premiere bejelentette, hogy hozzájuk kerültek a jogok a futurisztikus mechás shooter webszériájának megvalósításához. A Hawkent azzal fogják elindítani, hogy az emberek egy végletekig iparosított bolygón küzdenek a fogyatkozó erőforrások problémájával. A produkció mögött ott áll a Copper Media (Silver Pictures Entertainment divíziója), a Warner Bros. Digital Distribution és a DJ2 Entertainment.
 
Ami a játékot illeti, a Hawken ingyenesen játszható lesz, a béta december 12-én indul a Gaikai hálózatán. Jelentkezés itt.
 
Mortal Kombat: Legacy Season 2
 
A rendező Kevin Tancharoen egy eszméletlen idétlen (a jó értelemben) videóval bejelentette a Mortal Kombat: Legacy második sorozatát és annak szereplőit. Élőszereplős jelenetek nincsenek a videóban, de humor van. Kedvencünk Baraka baba a kések közt! :)

 
Sleeping Dogs: 40 perc gameplay
 
A Videogamernek sikerült rátennie a kezét a United Front hamarosan érkező akció játékára és nem volt rest végigkommentálni egy 40 perces gameplay videót. A Sleeping Dogs augusztusban érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra (mivel a videó elég sokat mutat, jól gondoljátok meg, hogy végignézitek-e).

 
PS3 4000: az első képek
 
Egy korábban megjelent 'Aprók nagyban' összefoglalónkban már írtunk az új szupervékony PS3 gépek felbukkanásáról, most a PS3trophies oldalán jött róla néhány fotó is. Az oldal szerint a képek az Anateltől származnak, mely egy brazil telekommunikációs cég (@Tecnoblog).
 
Ha minden igaz, akkor a Slim PS3-nál is soványabb új gép három változatban érkezik: 160GB (16-ot írnak az oldalon, de az biztosan elírás), 250GB és 500GB. A Sony várhatóan a jövő hónapban esedékes gamescom-on teszi meg a hivatalos bejelentést.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Szkifi
2012.07.15. 20:48
MORTAL KOMBAT!!!
Nagyon jó volt az első évad, remélem tudják tartani a szintet. Jó volt tudni, hogy a készítése mögött egy valódi rajongó van és nem egy arc, aki az "exkluzív" interjún azt kamuzza mindenkinek, hogy már az óvodában is az adott sorozatot/filmet akarta elkészíteni. Nyilván jók voltak a bunyók, de azért maradhat a háttértörténetes dolog is

Az új PS csak szerintem ronda?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Svindler
2012.07.15. 20:52
Sajna szerintem is az
Pedig vártam nagyon, hátha 32nm-es Cell és 28nm-es RSX kombó kerül bele, de jajj, hogy néz ki
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. DogTheDog
2012.07.15. 20:53
A PS4000 felultoltos lesz????????????????
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szkifi
2012.07.16. 07:24
DogTheDog:
Ez egy multimédiás szendvicssütő. Hogy lenne már felültöltős?
HDMI-n nézheted a sülő szenyát, LAN-on meg tudod gépről, vagy WiFi-n mobilról vezérelni, hogy mennyi legyen a sütési idő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gyigyo
2012.07.16. 09:18
mint egy notebook...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tomboy013
2012.07.16. 21:41
Igen? Melyik notebookhoz hasonlít? Szerintem inkább melegszendvics sütő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. refpako
2012.07.17. 11:58
Mirror's Edge 2 jó lenne már
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sensejke
2012.07.17. 14:55
Ahhoz képes, hogy csak baki volt a BF4-es kirakás most még a facen is kirakták tehát valós. De számomra érthetetlen. Most jöntt a BF3 prémium de már BF4 bétát reklámozzák ha előfizetsz??
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!