iPon Hírek

Aprók nagyban - 08.09.

Dátum | 2012. 08. 09.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

DmC - indul a heavy metal

Hangos zene, meggyőző grafika, és néhol a Dante's Inferno-ra emlékeztető hentelés jellemzi a DmC - Devil May Cry új előzetesét. A kérdés valószínűleg továbbra sem az, hogy vajon a játékmenet mennyire lesz meggyőző, hanem, hogy a rajongók képesek lesznek-e elfogadni az új Dantét, és a megváltozott stílust.
 



18 hónapon belül új Xbox?

Egyre több "véletlen" jel mutat arra, hogy a következő Xboxra már nem is kell olyan sokat várni. Egy új álláshirdetésben most az a szöveg olvasható, hogy a Microsoft a következő 18 hónapban kiadja majd az összes jelentős termékének új változatát, beleértve a Windowst, annak kliens, telefonos, szerver és Azure változataival együtt, az Office-t, az Xboxot, valamint olyan teljesen friss dolgokat, mint a Surface. Ezek alapján valószínűsíthető, hogy a Microsoft legkésőbb a 2013-as karácsonyi szezont célozza majd meg az új konzollal.


Új Facebook-alkalmazást kapott a PlayStation Vita

A Vita-tulajdonosok már leránthatják a frissített Facebook appot a PlayStation Store-ból, jelentette be a Sony. A továbbfejlesztett alkalmazással olyan, a többi platformon már alapvető lehetőségek válnak elérhetővé, mint az új barátok és oldalak keresése, a lokáció-alapú check-in, vagy a közvetlen fényképfeltöltés, a Vita első, vagy hátsó kamerájával készített fotókra egyaránt. További információk a PlayStation blogon olvashatók.


Lezárult az Ouya Kickstarter-kampánya

Valószínűleg maguk a fejlesztők sem gondolták volna, hogy ekkora érdeklődés mutatkozik majd egy, a többi konzolhoz képest meglehetősen gyenge, android-alapú masinára. A játékosokat azonban láthatóan megérintette az újszerű megközelítés, a várhatóan olcsó ár és a platform nyíltsága, így tömegével álltak az Ouya mögé. Julie Uhrman ügyvezető igazgató elmondta, a csapat gyakorlatilag a teljes kampány alatt a fellegekben járt, ami nem is csoda, hiszen zárásra 8 596 475 dollár jött össze 63 416 támogatótól. A játékfelhozatallal pedig várhatóan nem lesz gond: máris a konzol mögé állt a Namco Bandai és a Square Enix is.


PlayStation All-Stars Battle Royale - ma Sweeth Tooth-ról tanulunk

A Superbot folytatja a különböző karakterekkel kapcsolatos stratégiákat bemutató videók sorozatát. Ezúttal a Twisted Metal egyik főszereplője, Sweeth Tooth került sorra.
 



Death Rally - dobozos PC-s kiadás a Remedy segítségével

A Nordic Games vezetője, Klemens Kreuzer bejelentette, hogy partneri kapcsolatot alakítottak ki a Remedyvel, aki pedig a Cornfox and Bros. és a Mountain Sheep stúdiók segítségével elkészítette a Death Rally PC-s, dobozos formában is megjelenő verzióját. Az eredeti Death Rally természetesen a Remedy munkája volt még 1996-ban, így nem volt számára idegen a terület, az új verzió pedig elméletileg napokon belül elérhető lesz a boltokban.


Dishonored - ölj kreatívan

A Bethesda szeretné bemutatni nekünk, milyen ötletes módokon tehetjük el láb alól ellenfeleinket a Dishonoredben, így kiadtak a témában egy új előzetest. Meg kell hagyni, sokszor nem csak ötletes, de eléggé beteg is.
 



PC-n 3D-vel jön a Carrier Command: Gaea Mission

A Bohemia Interactive különleges, RTS-TPS keverék játékát ugyan először csak PC-re jelentették be, később azonban kiderült, hogy jön az Xbox 360-as verzió is. A PC-sek azonban kapnak némi extrát: nem csak szebb grafikára, de teljes NVIDIA 3D Vision-támogatásra is lehet számítani. Jan Kunt, a játék executive producere elmondta, a stúdió nagyon szereti az NVIDIA technológiáját, és habár sokakat nem győzött még meg a 3D, a Carrier Command élvezeti értékéhez bizony hozzá fog adni. Az 1988-as klasszikus Carrier Command újragondolását a GamesComon már kipróbálhatja majd a közönség mind PC-n, mind pedig Xbox 360-on, a megjelenés pedig ősszel várható.


Újabb bizonyíték a Wii U-s Black Ops 2-re?

Az alábbi képet az amerikai Best Buy üzletben fotózták, és gyakorlatilag az látható rajta, hogy elő lehet rendelni a Call of Duty: Black Ops 2 Wii U-s változatát. Az Activision egyelőre hivatalosan nem jelentett be semmit, de egyre több jel mutat arra, hogy a Treyarch - várhatóan hatalmas - sikervárományosa a Nintendo konzoljára is jöhet. Sőt, ahogy azt korábban már megírtuk, többen, köztük Michael Pachter is azt gondolta, a japán vállalat eleve a Call of Duty miatt készítette el új konzoljához a Pro Controllert.





Cyberpunk - minden benne lesz, ami a The Witcherben jó volt

Konrad Tomaszkiewicz a CD Projekt RED csapatából elmondta, egyszerűen azért döntöttek a fantasy szerepjátékok után egy teljesen más világ, kor és univerzum mellett, mert így lehetőségük adódik érinteni olyan témákat is, melyeket a The Witcherrel nem tudtak. Ezen kívül azonban sok dologban hasonlítani fog a két anyag: a Cyberpunk is sötét, kemény és nem utolsó sorban, eléggé brutális lesz - Tomaszkiewicz szerint minden tekintetben felnőtt játékra kell számítani. Ezek mellett elmondta, az eredeti papíros Cyberpunk szerepjáték alkotója, Mike Pondsmith nem csak az áldását adta a projetkre, de jelenleg is szorosan együttműködik a csapattal. Mindezt azzal együtt, hogy - ahogy arról már beszámoltunk korábban - néhány nagyobb változtatást, modernizálást kell eszközölni a világon annak érdekében, hogy a 20 éve megalkotott Cyberpunk-univerzum ma is releváns lehessen.


Első képen az Oddworld: Abe's Odyssey HD

A remake-de-mégsem Oddworld HD fejlesztői a játék Facebook-oldalán tették közzé az első képlopatot a készülő anyagból. Sok következtetést egyelőre nem lehet levonni belőle azon túl, hogy jól néz ki.

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. BrainPeace
2012.08.10. 00:42
DmC: "heavy metal? jöhet mind állat", volt az első gondolatom bár a zene nem nyűgözött le, a játék valószínű hogy jó lesz.

Cyberpunk: A régi játékot nem ismerem, de a műfajért oda vagyok és egy fél lottó nyereményét ráteszek, hogy a CD Projekt RED játéka ütős lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!