iPon Hírek

Aprók nagyban - 08.24

Dátum | 2012. 08. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Battlefield 4 rajongói kételyek

A DICE szerint a rajongók kételyei alaptalanok annak kapcsán, hogy túl korán adják ki az új Battlefield epizódot. A játékosok attól tartanak, hogy ezt követően nem támogatják majd a tavaly ősszel kijött harmadik részt. A BF4 jövő őszre várható, amennyiben előrendelitek a Medal of Honor: Warfightert, a bétába is bekerülhettek. Ehhez képest a BF2 és BF3 között 6 év telt el. Patrick Bach rámutatott, hogy a rajongók elfelejtik, hogy ők közben csináltak három másik spin-off BF játékot is. Biztosított mindenkit, hogy lehet, hogy még nem tettek bejelentést, de most is dolgoznak plusz tartalmakon a játékhoz. A sikereknek köszönhetően az EA teljes mellszélességgel mögöttük áll.

Újjabb Grand Theft Auto 5 shotok érkeztek

A héten már felhívtuk a figyelmet a GTA5 fejlesztő, Rockstar honlapjára, ahova egyre sűrűbben jönnek frissítések. Az "üzlet" címszó alatt érkezett képeken van autós üldözés rendőrségi helikopterekkel, mesterlövészkedés és látható rajtuk egy vagy több esetleges főszereplő karakter. A csinos kis kétfedelű repülőgépről nem is beszéltünk. A képre kattolva éritek el a Rockstar galériáját.

További képekhez katt!
Final Fantasy Dimensions megjelenés

Az epizódikus okostelefonos Final Fantasy játék augusztus 31-én startol, jelentette a Square Enix. A célplatformok az iOS és az Android. A prológus ingyenes lesz, az első fejezet €2.39, amit követően a 2-től 4-es fejezetért már 7.99 eurót kell otthagynotok darabonként. A teljes kollekció ára €22.99. A fejlesztő a Matrix Software, de a producerek Square-esek. A sorozat 2 éve jött ki Japánban, 2D grafikája van, a job rendszere pedig a Final Fantasy 5-höz hasonlítható.


Team Fortress 2 co-op

A játék a kijövetele óta gyarapodik és javul, pedig már indításkor is jó volt. A már jó ideje ingyenesbe átfordult játék új kooperatív módja is jól átgondolt és megvalósított lett az egyre nehezedő ellenséges hullámokkal és az ügyesen belékevert tower defense taktikákkal. Ha már egy ideje hanyagoljátok a játékot, akkor eljött az ideje, hogy ismét visszanézzetek, mert a Team Fortress 2 még mindig az egyik legjobb online shooter a piacon. A Mann vs. Machine egyetlen fekete foltja talán a machmaking, de idővel majd ezt is kinövi.

Uncharted film

Kijön valaha is az Uncharted film? Nem tudjuk, de azt igen, hogy a Sony újraíratta az egész forgatókönyvet. Marianne és Cormac Wibberley, a Disney féle National Treasure filmek mögött álló írók csinálják az új Uncharted: Drake's Fortune-t. Rossz hír, hogy Neil Bruger (Csúcshatás, A mágus) rendező, már nem köthető a filmhez és amíg nem készül el az új forgatókönyv, nem is keresnek mást. Az első hírek az előkészületekről még 2011 végén jöttek, azóta lefolyt némi víz a Dunán...

Steve Perlman marad az OnLive élén

Megerősítették, hogy a cég anyagi krízisét és tulajdonoscseréjét (Lauder Partners) követően továbbra is Steve Perlman lesz a vezérigazgató. Jelenleg minden idejét az ekörüli teendők kötik le, de amint elsimította a dolgokat, ismét az OnLive fejlesztésre és az új termékek kiadására koncentrálhat. Lesz bőven változás az OnLive körül, jönnek új funkciók és játékok is. A közeljövőben számíthatunk kisebb-nagyobb bejelentésekre, úgy mint a Vizio CoStar érkezése, illetve lesz az Ouya Kickstar projekttel kapcsolatban is hírük. Azt nem tudjuk, hogy a Lauder mennyiért vásárolta fel őket, de azt igen, hogy 30-40 millió dolláros adósságuk volt.

Everybody's Golf Vita új módokkal PS3-ra

Az Everybody's Golf Vita hamrosan kijön PS3-ra is Japánban, méghozzá új játékmódokkal (kettővel) megtoldva. A Famitsu információi szerint november 22-én jelenik meg, Move támogatással és crossplay lehetőségekkel (Vitával természetesen). A pakkban benne lesznek a kézikonzolos változat letölthető tartalmai is. Ami pedig az új módokat illeti, a Slot mód különböző bónuszokkal lát el minket, amit egy félkarú rablós gép sorsol ki nekünk. A Minna no Short Course pedig a rövid lyukakra fókuszál. Nyugati megjelenésről még nincs hír.

Persona 4 Golden: Solid Gold prémium kiadás

A Persona 4 kiadója, az Atlus bemutatott egy limitált szériás kiadást a hamarosan érkező Vita porthoz. Összesen 10,000 darab jut az egész világra, szóval érdemes gyorsan cselekednetek, ha rajongói vagytok a játéknak. A csomag jól meg lesz tömve, meg is kérik az árát, 70 dollár lesz! A normál verzió 40-ért megy majd, ehhez csak néhány skin és háttérkép jár majd a játékon felül. A Golden Edition ősszel érkezik Észak-Amerikába, európai megjelenésről még nincs információ. Az extrák listáját megtaláljátok a US PlayStation blogon.


Counter-Strike: Global Offensive Steam patch

Még csak néhány napja jelent meg, de a Valve már el is kezdte a foltozgatást az új CS-n. Változtatnak picit a mechanikán és kijavítanak egy csomó hibát. A listához katt ide.

Molyneux: Megvan a Curiosity új címe

A híres játéktervező nem adott a 21-ből, sikerült elsimítania a NASA csapatával is a durcit, ami az azonos nevű marsjáró járgányuk miatt robbant ki. A mobilos cím mostantól Curiosity: What's Inside the Cube. A hírek a Twitteren kerültek a nagyközönség elé: "Nem erre vágytam, de hát... igazából Call of Dutynak akartam hívni." 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. zsorizsomb...
2012.08.25. 00:22
Emberek!Ez a GTA 5 elfog egyáltalán indulni Xbox-on,mert ahogy a képeket elnézem ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Skorbut
2012.08.25. 02:17
Zsorizsombi - nézd csak meg jobban a vetett árnyékokat pl. 100 méterre a "kamerától". Nagyon ügyesen optimalizált játék lesz. Ráadásul 1000x50a-as felbontásban megy majd ez is gondolom, azon pedig minden elfut. Az a FullHD NEGYEDE a renderelt pixelek számában. Ráadásul a konzolok 25-30 FPS-en futnak kb., az pedig a PCs képernyők frissítésének a FELE, sz'al összességében NYOLCAD annyit kell produkálnia konzolon, mint PC-n, ráadásul pont ezért is FELE akkora textúrákkal is ugyan olyan jól fog kinézni relatív alapokon, "kissebben". Lehet lesz egy kis csuklás itt és ott is, de melyik játékban nincsen? Elnézik majd neki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Skorbut
2012.08.25. 02:19
*1000x500
Amúgy meg most nézem az aszfalt textúrája lehet 128x128 jól felhúzva és végtelenítettben összefoltozva, van ott optimalizáció, mondom én, csak elspre másra figyel a játékosok szeme, és meg is akad az akción
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. 5hR3kY
2012.08.25. 08:21
Skorbut: ROTFL! Ennyi baromságot összehordani!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Szefmester
2012.08.25. 09:24
Hát igen.. leírtad hogy hány képkockán kell az élsimítást csinálnia.. a látótávolság, a Level of Detail, a poligonszám, és a textúrák felbontása, valamint a fizika, és az aktív AI-k száma már teljesen lényegtelen igaz? Csak az számít hogy nyegedannyi képpontot kell fele annyiszor elsimítania.. bár a legtöbb konzolos játék már most sem használ élsimítást mert nem bírja..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. i2k010
2012.08.25. 10:29
GTA5: beépített hover mode - van még mit javítani a játékon.
Elég megnézni a piros sportautó hátsó kerekét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. asdsa
2012.08.25. 13:40
@i2k010
Ez a jövő haver!
Itt lebegnek az autók és véreznek a járművek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. DogTheDog
2012.08.26. 09:51
Remelem a sok kritikus mInd megveszi a jatekot,es kepkockankent kielemzi majd.jo szorakozast hozza.Kulonosen figyeljetek a hatso kerekek kornyekere,es az aszfalt periodikus ismetlodesere.A konyvekben is az a legjobb,amikor a lapok fuzeset lehet elemezni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. lightplaye...
2012.08.26. 15:07
GTA5: Akció közben engem az érdekel, hogy pörögjön és hogy ne dadogjon be a gép közben. Az viszont az nem hogy kicsit kockásabb a kerék vagy, hogy kicsivel az aszfalt felett van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Skorbut
2012.08.26. 21:04
Szerintetek a Gears Of War promóciós screenshot-jait (több ezer pixeles felbontásban) a 360-as Xbox-on tolták? Ne legyetek már ennyire naív konzolbábok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HUFEUR
2012.08.26. 23:51
Egy Just Cause 2 is nagyon szép konzolon. Lehet a PC-t meg sem közelíti, de panaszkodni nem kell. Ebből kiindulva egy Rockstar csak jobbat tud (bár GTA IV-ből kiindulva nem).
Az nem kérdés, hogy PC-n lesz igazán szép a GTA V, de konzolokon sem fog úgy kinézni, mint egy Minecraft.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 5hR3kY
2012.08.27. 10:07
Skorbut: Te a fényképszerkesztő programokról, és a kép átméretezésről nem hallottál?

Azért piszkálnak az emberek, többek közt én is mert baromságokat hordasz össze! Ilyenek pl: "Ráadásul a konzolok 25-30 FPS-en futnak kb., az pedig a PCs képernyők frissítésének a FELE, sz'al összességében NYOLCAD annyit kell produkálnia konzolon, mint PC-n, ráadásul pont ezért is FELE akkora textúrákkal is ugyan olyan jól fog kinézni relatív alapokon, "kissebben"." Ezek akkora baromságok mint egy sokházas 20 emeletes lakópark!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!