iPon Hírek

Aprók nagyban 08.31.

Dátum | 2012. 08. 31.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Zombi U - királynői zombihent

A Zombi U legfrissebb előzetesében nem máshol ölhetjük az élőhalottakat, mint a Buckingham-palotában, az angol királynő lakhelyén.Első képeken a Dead Island: Riptide

A PAX Prime-on mutatkozott be először a Dead Island: Riptide, és úgy fest a dolog, hogy át tudjuk majd vinni mentéseinket az előző részből - legalábbis, ami a karakterünk tulajdonságait illeti. A folytatás egy teljesen új szigeten játszódik majd, a készítők beépítenek egy szintén teljesen új időjárás-rendszert, és frissítik a játék motorját. Pontos megjelenés egyelőre nincs, de mindenképpen 2013-ban érkezik az anyag. További képek erre lelhetőek fel.
Borderlands 2 - kegyetlen világ

Az új előzetesben Sir Hammerlock mutatja be nekünk, mi vár ránk Pandorán, és az előzetes alapján tulajdonképpen az, hogy sokféle módon fogunk meghalni. Ez persze ne szegje senki kedvét, hogy belevágjon a Gearbox új, kooperatívra kihegyezett shooterjébe.Türelemmel várjunk a Final Fantasy Versus XIII-ra

Yoichi Wada, a Square-Enix és a Final Fantasy nagyfőnöke újra arra kérte a rajongókat, hogy várjanak türelemmel a  Final Fantasy Versus XIII-ra, az ugyanis még mindig fejlesztés alatt áll. A sorozat 25. évfordulójára kiadott concept rajzon a játék főszereplője, Noctis látható, azzal a szöveggel, hogy "Kérlek, várjatok az ő körére!". Sokan már abban is kételkednek, hogy az anyag nevében benne lesz a "Final Fantasy XIII", hiszen Wada egy előadásában már csak Versusként hivatkozott rá, majd később újra elmondta, hogy legyünk türelemmel: "Ennél többet nem tudok hozzátenni, megcsináljuk a Versus-t!"
Érkeznek az első Xbox-játékok Windows 8-ra

A Microsoft bejelentette, hogy a Windows 8-on futó Xbox-játékok első hulláma október 26-án érkezik meg, olyan stúdiók termékeivel, mint a Rovio, a Gameloft, a Halfbrick Studios és a Microsoft Studios. A játékokat a Windows 8-cal alapból feltelepülő Windows 8 Xbox Games appon belül, vagy a Microsoft Store-ból érhetjük el.

Az első hullám a következő játékokat tartalmazza: 4 Elements II Special Edition, A World of Keflings, Adera: Episode 1, Adera: Episode 2, Adera: Episode 3, Angry Birds, Angry Birds Space, Big Buck Hunter Pro, BlazBlue, Calamity Trigger, Collateral Damage, Crash Course GO, Cut the Rope, Disney Fairies, Dragon’s Lair, Field & Stream Fishing, Fruit Ninja, Gravity Guy, Gunstringer: Dead Man Running, Hydro Thunder Hurricane, IloMilo, iStunt 2, Jetpack Joyride, Kinectimals Unleashed, Microsoft Mahjong, Microsoft Minesweeper, Microsoft Solitaire Collection, Monster Island, PAC-MAN Championship Edition DX, Pinball FX 2, Reckless Racing Ultimate, Rocket Riot 3D, Shark Dash, Shuffle Party, Skulls of the Shogun, Taptiles, Team Crossword, The Harvest HD, Toy Soldiers Cold War, Wordament, Zombies!!!


Többszörös Guardians of Middle-earth karakterbemutatók

Két karaktervideóval is gazdagabbak lettünk a Gyűrűk ura-alapú MOBA-játékból Az egyikben megismerhetjük Aragorn édesapját, Arathornt, valamint a kissé ismeretlenül csengő Runsigot, a másikban pedig egy ügyes, a semmiből tüzet és robbanásokat csináló hobbitot, Hildifonst, valamint magát a sötét urat, Szauront.

 Újratöltődő életerő lett volna a Hitman: Absolutionben

Azonban ezt a rajongók legnagyobb örömére elvetették. Tore Blystad, a játék vezető fejlesztője elmondta, eredetileg azért gondoltak az újratöltődő életerő bevezetésére, mert ez könnyebbé tette volna a játékot a kezdők számára. Egészen odáig eljutottak, hogy mindez bekerült az Absolution egyik korai buildjébe, később azonban kivették, hiszen nem illeszkedett volna a Hitmanre jellemző játékmenetbe - Bylstad szerint túl egyszerű lett volna, hogy harcba keveredünk, majd visszavonulunk feltöltődni. Ehelyett egy hibrid rendszert kapunk, ahol az életünk egy picit visszatöltődik, majd kereshetünk élettöltő állomásokat, ahol további gyógyulás vár ránk. Checkpoint-rendszert azonban beépítettek, hiszen Blystad szerint korábban egyszerűen igazságtalan volt, hogy sokszor akár 3 órás küzdelmünk ment kárba egy-egy rossz mozdulat után. Az ellenőrzőpontokkal a játékosok talán szabadabban kísérleteznek majd az Absolution által nyújtott lehetőségekkel, és nem félnek attól, hogy pillanatok alatt lerombolják azt, amit a pálya eleje óta felépítettek.


Lengyelországban már árulták a Resident Evil 6-ot

Egy lengyel weboldal jelentése szerint egy, a lengyelországi Poznańban található üzlet több, mint egy hónappal a megjelenés előtt már árusítani kezdte a Resident Evil 6-ot. A játék hivatalos európai megjelenési dátuma október 2. A Capcom egyelőre nem kommentálta az eseményeket, azonban a neten már kezdenek feltűnni a megvásárolt játékról készült képek.
Impresszív Planetside 2 béta statisztikák

A Planetside 2 bétatesztelésével kapcsolatban nem semmi statisztikákat hozott nyilvánosságra a Sony. A játék bétatesztelése egyelőre folytatódik, majd free-to-play címként jelenik meg az év későbbi részében. 

 

A játékosok eloszlása az oldalak között:


Torchlight 2 megjelenés, launch trailer


Elindult a PAX Prime, és vele érkezett néhány nagyobb bejelentés, köztük például a Torchlight 2 megjelenési dátuma. Ami egyébként szeptember 20-ra esik, ám a fejlesztők már most a kezünkbe adták a launch trailert.

  

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Skorbut
2012.09.01. 02:38
PlanetSide 2-re reflektálva, a lényeget bezzeg sosem közlik le; hogy HÁNY regisztrált játékosuk van?!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Qouzey
2012.09.01. 06:42
A Borderlands 2 nagyon "BadAss"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. noPublicFG
2012.09.01. 07:46
Ha a HALO sorozat megjelenne Windows8-ra akkor érdekelne is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Marton90
2012.09.01. 13:26
a Guardians of Middle-earth szerintem hatalmasat fog bukni hogy csk konzolra jön nekem is van ps3-am de nem fogom megvenni 12 ezerért egy oan gémet ami lehet hogy irányíthatatlan moba játék konzolra még mindíg emésztenem kell inkább maradok a LOL-nál
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. AxoPy
2012.09.01. 13:32
a torchlight 2-t nagyon várom, az 1-et imádtam, úgy tűnik ezt még jobban fogom, főleg coop-ba haverokkal
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Janus27
2012.09.01. 14:14
Hydro Thunder Hurricane és Pinball FX 2 LOL
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!