iPon Hírek

Aprók nagyban - 08.03

Dátum | 2012. 08. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Square Enix PC-s akciók

A Square Enix saját online piacán jelenleg fél áron van a Deus Ex: Human Revolution, ami az eddigi akciók után (Steamen és más disztribútoroknál) valószínűleg nem túl sok vevőt villanyozhat fel. Az akció ma kezdődött és 1 hétig tart, vagyis augusztus 10-ig.

Ennél talán egy fokkal érdekesebb, hogy a Quantum Conundrum és a Lara Croft and the Guardian of Light is fél áron van, valamint beakciózták a Mini Ninjas, Dungeon Siege 3 és Championship Manager játékokat (legalábbis sok régebbi verzióját).

Day Z fejlesztői napló


Az Eurogameres James Hill ezúttal Dean Hallt kérdezte arról, hogy hogyan lehet túlélni a zombikkal fertőzött vadonban. Az eddigi részekhez katt: Day 1, Day 2.
 


Jön a Grid 2!

Egy teaser trailernek hála megerősítésre került a Codemaster régóta várt versenyzős szériájának következő epizódja. A videó szerint augusztus 8-án számíthatunk további információkra a játékról (azaz jövő héten). Az első Grid a régóta futó TOCA széria hihetetlenül sikeres újraindítása, mely a városi versenyzésre helyezte a hangsúlyt. A CodeM másik jelengenerációs szériája, a Dirt már két folytatást is megélt, szóval éppen itt az ideje egy új Gridnek.
 


Resident Evil 6 screenshotok

17 új screenshot érkezett, melyek az Ada single-player kampányból származnak. A képeken Ada lever egy pucér pókasszony szörnyet és feltűnik mellette Leon és Helena is.

További képek a VG24/7 galériájában

Mass Effect 3 Wii U kontrollerrel


A BioWare felfedte, hogy miként kívánja kihasználni a Wii U érintőképernyős kontrollerét a Mass Effect 3-ban. A kis érintőképernyőn folyamatosan nyomon követhetitek éppen hol vagytok (a térkép látható majd rajta), piros pontok jelzik majd az ellenfeleket és a csapattársaitok is jól láthatóak lesznek.

Ezen kívül az érintőképernyő szélein ki lesz rakva 4-4 képesség, így nem kell folyton leállítanotok a játékot, hogy a menüből válasszátok ki őket.

A Wii U változat grafikában nem marad majd el a PS3-as és Xbox 360-as változattól, ezt az első néhány screenshottal már bizonyították. A sztori elmaradást pedig egy interaktív képregénnyel pótolták a fejlesztők.Planetside 2 béta


Egy hetet késett ugyan, de hétfőn végre elindul a Planetside 2 bétafázisa. A hírt már a Sony Online Entertainment is megerősítette. John Smedley Twitter üzenete alapján augusztus 6-án indul GMT délután 2-kor (nekünk 15:00). Honlaphoz katt ide.

WRC 3: stílus és grafika

A Milestone frissen kiadott WRC 3 fejlesztői naplója ezúttal a vizuális megjelenítést és a különböző környezeteket taglalja. A játék októberben érkezik PC-re, PS3-ra, Vitára és Xbox 360-ra.

 


Anno 2070: Deep Ocean DLC megjelenés

Az új letölthető tartalom rengeteg küldetést (szám szerint 150-et), mélytengeri felfedezést és még sok mást kever a játékhoz. Jönnek új természeti katasztrófák, építkezési lehetőségek és olyan energia közvetítők, amik lehetővé teszik, hogy egyik szigetről a másikra vezessétek át az elektromosságot. A pakk október 4-től lesz elérhető PC-n, ezt a kiadó Ubisoft is megerősítette.

Real Racing 3 trailer

Ha a versenyzős játékok szerelmesei vagytok, akkor ez az a játék, ami egészen biztosan ott lesz majd a telefonotokon. A Real Racing 3 lesz az újramárkázott Firemonkey csapatának első játéka. A Real Racing széria eredetileg a Fireminthez tartozott, de a fejlesztők egyesültek az Iron Monkeys-zal, hogy megalakítsák a világ egyik legjobb moblijáték fejlesztőgárdáját. Legalábbis az eddig látottak alapján nagyon úgy néz ki, hogy nem túlzunk.

A játékban lesz sok licencelt autó, Porsche, Dodge, Audi és egy csomó valós pálya is, mint a Mazda Raceway Laguna Seca, Indianapolis Motor Speedway vagy Siverstone. Minden versenyen 22 autó indulhat, ami nem semmi egy mobilos játék esetében.

A Real Racing 3 még idén kijön, feltehetően Androidra és i eszközökre.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Skulljumpe...
2012.08.04. 10:39
remélem nem sz.rják el a grid 2-t és ismét lesz 1 tökéletes szimulátor!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Asagrim Skull...
2012.08.04. 10:44
Ha olyan lesz mint a Grid 1 akkor megtarthatják. Az első (vagy második) pályát nem tudom megcsinálni a szar irányítása miatt, pedig szeretném azt hinni hogy jól tudok billentyűzettel autót vezetni, anno csináltam Most Wanted végigjátszás videókat falhoz súrolódás/ütközés nélkül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Bendzsi91
2012.08.04. 11:04
Én a Grid 1-et anno kivittem billentyűzettel. Szerintem nem volt vészes az irányítása, driftelni meg kifejezetten élvezetes volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. szabi_b
2012.08.04. 11:28
Grid 2-t nagyon várom, az első még most is nagyon ott van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. myckie2
2012.08.04. 12:38
Végre jön a Grid2! Én az első részét billentyűzettel vittem végig és mai napig játszok vele. Szerintem az irányítása úgy tökéletes ahogy van, az más dolog, hogy te vagy a béna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. tk36
2012.08.04. 14:09
Az a kézi konzol tényleg ekkora vagy a kéz rajta ilyen kicsi?

Én maradtam le valamiről vagy a címben a dátum 'back from the future' ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Magrathea
2012.08.04. 14:39
Looool! Nem tudom mit szívhattam tegnap este, de se a napot, se a hónapot nem találtam el. Úgy nagyon nem... nem értem... van valakinél kávé? Egy doboz sör? Maláj k*rvák? Egy úthenger? 3 tonna milka csoki? Hétvégén pihenek.
p.s.:Kinek van szülinapja 09.28-án?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Magrathea
2012.08.04. 14:41
Rájöttem! Ez egy jel! Jön a világvége.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim Magra...
2012.08.04. 14:48
Kár, már azt hittem valóban 9. hó 28-ról vannak a hírek, mert közben feltaláltad az időgépet!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2012.08.06. 11:31
A Real Racing 3 azert felvet nehany kerdest a video valosagtartalmarol,vagyis inkabb arrol,hogy ebbol mennyi fog megvalosulni mobilon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Qouzey
2012.08.06. 15:39
A Day Z az nem tudjátok akkor meg fog jelenni külön játékként? Nekem tetszik, kicsit Stalkeres a hangulata a zene is. Csak a szerver laggokat kellene megoldaniuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!