iPon Hírek

Aprók nagyban - 08.21.

Dátum | 2012. 08. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Transformers: Fall of Cybertron launch trailer ... újra

Nem az első launch trailer érkezik az új Transformers-játékhoz, és ha így folytatják, akkor lehet, hogy nem is az utolsó. Az Activision láthatóan nagyon szeretné, hogy mindannyian tudjuk: itt a játék, ráadásul PS3-on rögtön digitálisan is megvásárolható lesz.Lesz Prey 2, nem kell aggódni

A Bethesda felfrissítette és újraindította weboldalát, melynek katalógus részéből eltűnt az előző honlapon még fent lévő Prey 2. A rajongók hada persze azonnal aggodalmát fejezte ki, többen ezt egyértelműen annak jeleként értelmezték, hogy csendben lelőtték a projektet. A Bethesda egyik képviselője azonban megmentőként érkezett és elmondta, szó sincs kaszáról, de mivel a játékot még áprilisban átcsúsztatták 2013-ra, és egyelőre semmi újat nem tudnak elmondani róla, inkább nem rakják még fel az új honlapra. A Bethesda készülő játékai között tehát jelenleg a Dishonored, a Doom 3: BFG Edition és a The Elder Scrolls Online szerepel.


Sokára jön a következő Metal Gear Solid


A Silent Hill 4-ben is szereplő motion capture színész, Eric Bossic elmondta, éppen Kojimával dolgozik egy Metal Gear Solid-játékon. Elmondása szerint a dolog annyira titkos, hogy sokszor még a saját jeleneteit sem ismeri rendesen, nehogy bármi kiszivárogjon a történetből. Bossic ugyanakkor megjegyezte, hogy a játékra még nagyon sok fejlesztés vár, és 2013 nyara előtt semmiképp sem jelenhet meg. Azt nem tudta megerősíteni, hogy a Metal Gear Solid 5-ről van-e szó, mint ahogy több információt sem oszthat meg a munkájával kapcsolatban.


Dátumot kapott az Uncharted 3: Drake’s Deception Game of the Year Edition

A Sony bejelentette, hogy szeptember 19-én érkezik Európába az Uncharted 3 GOTY, ami a következő csomagokat tartalmazza alapból: Classic Skins Pack 1 – 3, Multiplayer Accessory Pack, Flashback Map Pack1 – 2, Drake’s Deception Map Pack, Fort Co-Op Adventure, Co-Op Shade Survival, Doughnut Skin Pack, Rogues Skin Pack 1 – 2


Eredetileg Army of Four volt a Devil's Cartel neve

A fejlesztők sokáig Army of Fourként emlegették a GamesCom egyik nagy meglepetésének számító Army of Two: The Devil's Cartelt. James Nance, a játék producere ugyanakkora elmondta, ez nem azért volt így, mert négyjátékos kooperatívot tettek volna bele, hanem azért, mert a két Army of Two és egy kiegészítő után ez volt a negyedik projektjük. Mindentől függetlenül a négy játékos ötlete többször is felmerült a fejlesztés során, azonban végül elvetették. Nance szerint ennek az a fő oka, hogy minden, amit kitaláltak, két játékossal működik igazán, legyen szó a pályákról, a felhasználói felületről, vagy az egyéb dolgokról. Ehhez hasonlóan a kompetitív multiplayer sem kerül majd bele a The Devil's Cartelbe.


Ingyenes tartalmat kapott a Spec Ops: The Line

A mai nappal PC-n, PS3-on és Xbox 360-on is ingyenesen letölthető tartalmi csomagot kapott a  Spec Ops: The Line, melynek központjában a kooperatív áll. Négy co-op küldetést kapunk, melyek Dubaj különböző részein játszódnak majd, különböző karakterekkel a középpontban, és különböző célokkal. A városon éppen átcsapott néhány újabb homokvihar, szóval semmi kellemesre nem számíthatunk.


Beteges sztori móddal jön a Dance Central 3

A hasonló bulijátékokban általában nem a történet a legfontosabb, és persze a Dance Central 3-nak sem ez lesz a lényege, de a Harmonix azért igyekezett becsempészni egy ügyes sztori módot. A dolog lényege, hogy mi a Dance Central Intelligence (DCI) embereit alakítjuk, akik visszautaznak az időben, hogy felfedjenek egy gonosz tervet, mely a Dance Central elpusztítására irányul. A '70-es évektől napjainkig utazgatva sajátíthatjuk el az adott korszakok sajátos tánctechnikáit, és feltételezhetően ez valamilyen módon az ügyünk sikeréhez vezet majd.20 embert bocsátott el a THQ

Az előző hónapok több százas elbocsátásai után 20 alkalmazott talán nem tűnik olyan soknak, de ez is része annak az átalakulásnak, melyet Jason Rubin, a THQ új elnöke indított el. Rubin a leépítésekről egy belsős e-mailben tájékoztatta a céget, mely valahogy eljutott a 3D Realms-alapító George Broussardig, aki nem volt rest az egészet közzé tenni az interneten. A levélben a THQ elnöke leírja, hogy az összes mostani elbocsátás a Marketing and Production részleget érinti, vagyis a fejlesztőcsapatokat egyáltalán nem. A cél, hogy csökkentsék a különböző felügyelők és (feleslegesnek tűnő) vezetők számát ezen a részlegen, mindezt a hatékonyság növelésével páhuzamosan. A levélben továbbá az áll, hogy Rubin tervei szerint a THQ új piacokra tervez betörni új terjesztési metódusok segítségével, ráadásul több fejlesztőcsapat, így a Volition is több alkalmazottal fog bővülni a következő hónapokban.


Ghost Recon: Furure Soldier - jön a Raven Strike DLC

Megemelt nehézségi szinttel, három kampány pályával, és egy Guerilla mód pályával érkezik a Future Soldier új DLC-je. A Secure Dawn misszióban egy kazahsztáni mocsarat kell biztosítanunk, ahol a Ghost-csapat nem használhat különböző fejlett technikákat, mint például az optikai álcázás, a drónok vagy a szenzoros gránát. A Cold Walker ennél valamivel klasszikusabb, egy vidéki orosz vonatállomáson játszódik, míg az Argent Thunder Moszkvába kalauzol el minket éjszaka. A Guerilla módhoz érkező Sawmill szintén Oroszországba, egy ködös vidéki helyre teszi a harcmezőt, ahol 50 hullámnyi ellenséget kell túlélnünk. A csomag szeptember 11-én érkezik (PS3-ra egy nappal később).

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Szefmester
2012.08.22. 03:26
A THQ jelen leépítési gondolatát erősen támogatom. Ne csak onnan küldjék el a feleslegesen irodában punnyadó semmitevő mindenféle managernek nevezett csőcseléket, akik a napjuk felében csak rinyálnak meg fészbúkoznak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2012.08.22. 08:11
THQ jó lenne, ha Zanzarah-t folytatná... Dugába dőlt annak idején a kiegészítő lemeze is, hát nagy kár érte... Ez a Fairy: Legends of Avalon hülyeség, amit valami ismeretlen cég adott ki, erre emlékeztet, igaz itt nem rabszolgák a tündérek. Mégis Zanzarah-t juttatta eszembe. : )

Kojima meg nem bírta ki, hogy ne szivárogtasson ki valami információt, hadd nyáladdzunk itt. : ) 2013 nyara szerintem bőven kevés ehhez. Főleg, hogy már a Rising is mióta készül, no meg mennyi ideig tartott az MGS4 fejlesztése.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. noPublicFG
2012.08.22. 19:49
Prey2, Prey2, Prey2...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!