iPon Hírek

Aprók nagyban - 08.27.

Dátum | 2012. 08. 27.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Megvan a konzolos Dark Souls: Prepare to Die Edition dátuma

A PC-re már megjelent, bővített tartalommal rendelkező Dark Souls: Prepare to Die Edition október 26-án fog megjelenni Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, jelentette be a Namco Bandai.


Hosszúak lesznek a Halo 4: Spartan Ops-évadok

A Spartan Ops a Halo 4 egy különleges, kooperatívra kihegyezett játékmódja lesz, melyhez a játék megjelenése után érkeznek majd az epizódok, ahogy sorozatos nyelvezettel a 343 Industries hívja őket. Egy évad 10 epizódot fog tartalmazni, és minden epizód 5 küldetést tartalmaz, melyek egyenként 10-15 perc hosszúságúak lesznek. David Ellis, a Spartan Ops vezető tervezője elmondta, teljesen más csapat dolgozik ezeken az anyagokon, mint a Halo 4 fő kampányán, majd hozzátette, egy teljes évad hosszabb lesz játékidejét tekintve, mint a teljes Halo 3: ODST.


Hétvégén mutatkozik be a Dead Island: Riptide és a Sacred 3

A PAX Prime rendezvényen láthatjuk először mozgás közben az új Dead Islandet, melyet Sebastian Reichert kreatív producer fog bemutatni a nagyközönségnek. A hasonló pozícióban, csak egy másik stúdiónál dolgozó Issac Parakhen pedig élő multiplayeres demonstrációt fog tartani a Sacred 3-ból. Máris két okkal több, amiért érdemes lesz követni az augusztus 31-től szeptember 2-ig tartó seattle-i rendezvényt.


Nem elérhetőek Iránból a Blizzard játékai

A Blizzard ma hivatalos közleményben jelentette be, hogy az Egyesült Államok kereskedelmi törvényeinek és gazdasági szankcióinak következtében a stúdió játékai és szolgáltatásai nem elérhetőek Iránból. Ezek a szankciók megakadályozzák az amerikai cégeket, hogy bármilyen üzletet bonyolítsanak bizonyos országokban, így egyben ez azt is jelenti, hogy a Blizzard semmilyen kártérítést nem tud adni a játékosoknak, és semmilyen más módon nem engedélyezhet hozzáférést a szolgáltatásaihoz. Ez azonban természetesen nem csak a kaliforniai stúdiót érinti, úgy tűnik, hogy ezzel párhuzamosan megszűnt Iránban a Guild Wars, a RuneScape, a Second Life, a Dofus, az Evony és az Entropia Universe is.


Ratchet & Clank: Q-Force - teljes gamescomos előzetes

Fontos cím a Sony számára a  Ratchet & Clank: Q-Force, hiszen az első olyan anyagok egyike lesz, mely támogatja a PlayStation 3 és a PlayStation Vita közötti játékot (Crossplay), valamint a Crossbuy-t is, melynek lényege, hogy elég az egyik platformra megvennünk a játékot, s automatikusan elérhető lesz a másikon is. Ezek tudatában alant megtekinthető a teljes gamescomos előzetes.


Megrengeti az ipart a Metal Gear Solid évfordulója

Jövő héten, Tokió belvárosában tart egy nagyszabású születésnapi rendezvényt a Konami a Metal Gear Solid 25. évfordulója alkalmából. Nem csak egyszerűen ünnepelnek majd, ugyanis számíthatunk néhány nagyobb bejelentésre is. A Kojima Productions podcastjában Ken Mendoza elmonta, nem csak az MGS-rajongók számára lesz érdekes az esemény, hanem valami olyat fogunk látni és hallani, ami megrengeti az egész játékipart. Hallani fogunk Hideo Kojima egy játékötletéről, mely eddig soha nem látott módon kapcsolja majd össze az embereket, valamint megtekinthetjük majd a Fox Engine-t egy teljesen új játékban, melyet maga a mester mutat be, augusztus 30-án.


A konzolháborúról készítene filmet a Sony?

Izgalmas téma a konzolháború, bár abban nem vagyunk biztosak, hogy elég széles réteget meg lehetne vele szólítani. Éppen ezért sokan úgy gondolják, hogy a Sony azért regisztrált most be 18 különböző, a "console war"-ral kapcsolatos domain címet, hogy a PlayStation 4 megjelenése előtt egy nagyobb reklámkampányba kezdhessen. Ennek mondjuk némileg ellentmondana a tény, hogy az összes címet a Sony Pictures, vagyis a japánok filmgyártó részlege regisztrálta be, nem pedig a PlayStationért és a játékokért is felelős Sony Computer Entertainment. Amíg nincs hivatalos bejelentés, és a webcímek sem élnek, indulhatnak a találgatások.

A következő címekről van szó:

console-war.net
console-warmovie.com
console-wars.net
console-warsmovie.com
consolewar-movie.com
consolewar-movie.net
consolewar.net
consolewarmovie.com
consolewars-movie.com
consolewars-movie.net
consolewarsmovie.com
theconsolewar-movie.com
theconsolewar-movie.net
theconsolewar.net
theconsolewarmovie.com
theconsolewars-movie.com
theconsolewars-movie.net
theconsolewarsmovie.com

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Shinjiii
2012.08.28. 07:38
Irán megszívta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Kaibasa
2012.08.28. 11:38
Nem vagyok jártas a politikában, igyekszem távol tartani magam tőle, de valahol mégis érdekes és igazságtalan, hogy a kis emberek szívnak, gondolom az ország vezetése nem sokat WoWozik vagy GW-zik. AZ USA biztos azt hiszi, hogy az Iráni guild tagok kémkedni fognak a játékon keresztül DD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. shaddam
2012.08.28. 17:41
Tök szép hogy az interneten nem számít a bőrszín, vallás, nemzetiség, nincsenek határok.... aztán jön az ip cím alapján a rasszizmus. Sok cégnek büdös a dollárom, mert "magyar"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!