iPon Hírek

Aprók nagyban - 09.06.

Dátum | 2012. 09. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ütős a Final Fantasy VII rajongói film

Legalábbis az előzetese, mert egyelőre csak azt adta ki Gionata Medeot és Mattia Ferraro, a két rendező. A projekt címe egyszerűen csak Final Fantasy VII: The Movie, a trailerben pedig láthatjuk, ahogy Aeries és Cloud találkozik a templomban.Előre hozták a PC-s I Am Alive-ot

A Ubisoft meglepetésszerűen előre hozta a PC-s I Am Alive megjelenési dátumát, mely a korábban bejelentett szeptember 13-a helyett egészen konkrétan ma érkezett meg. Ahogy arról már korábban írtunk, a PC-s verzió nem csak szebb grafikát, de egy Easy módot, és egy Replay módot is tartalmaz - utóbbi lehetőséget ad arra, hogy a játék bizonyos részeit újrakezdjük, hogy minden gyűjtögetnivalót összeszedjünk. A Ubisoft nem adott magyarázatot a dátum előbbre hozására.


Újabb harci kiképzés a Medal of Honor: Warfighterrel

SEAL Team 6 harci kiképzés a video címe, és nagyjából ennek megfelelő tartalmat is láthatunk a Medal of Honor: Warfighter új előzetesében.

 Wii U - újabb pletykák az árról és megjelenésről

Egy francia elektronikai kereskedés, az FNAC már fogad előrendeléseket a Nintendo következő konzoljára. Az áruház szerint a masina december 7-én érkezik Európába, 349 eurós áron. A Wii U-val kapcsolatos pletykákból persze nincs hiány: pár napja az Amazont és a Blockbustert is ellátó Video Product Distributors listáján tűnt fel a konzol november 11-i megjelenéssel. Hamarosan azonban minden le fog tisztulni: a Nintendo szeptember 13-án tartja meg New Yorkban nagy sajtóeseményét, melytől egyértelműen azt várja mindenki, hogy végre kiderül a hivatalos megjelenési dátum és ár.


Dishonored - az első fejlesztői napló

A Dishonoredhez készült első fejlesztői naplón természetesen az Arkane Studios jóemberei beszélnek, mégpedig játék készítésének kezdeti fázisairól, és az egyedi világ kitalálásáról. Az különlegesnek tűnő FPS október 12-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

 CoreOnline - a Square stratégiája a túlélésre

A Square Enix elnöke, Yoichi Wada elmondta, a cégnek nagy szüksége van a CoreOnline szolgáltatásra, hogy releváns tudjom maradni a játékipar átalakulási időszakában. Ezt megerősítette Phil Rogers, a kiadó európai vezetője is, aki szerint, habár sokan azt állítják, a játékipar bajban van, valójában minden korábbinál szélesebb határokat döntöget. Akárhogy is, míg a Square-nek mostanában csak arra kellett gondolnia, hogyan tegyen működőképessé egy játékot konzolon, most már bonyolultabb a dolog, de Wada szerint hasonlók történtek már a játékiparban korábban is, hiszen folyamatosan ingáztunk a szerver- és a kliensalapú megoldások között - az IBM a szerverek felé vitte a dolgot, a Microsoft a PC-k felé, a Google megint a szerverek felé, az Apple pedig a natív applikációk irányába. Most azonban a HTML 5 és a Google Chrome újra a szerver- és felhőalapú megoldásokat teszi előtérbe, és Wada szerint ez konzolos minőségű játékra ad lehetőséget a böngészőn keresztül.


Érkezik a Killzone Trilogy

A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, a Sony ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy jön a Killzone Trilogy. A csomag tartalmazza a Killzone HD-re felhúzott változatát, valamint a második és a harmadik részt, a hozzájuk megjelent összes DLC-vel. A megjelenést október 24-re lőtték be, 49,99 eurós áron.

 Rossz minőségű processzor miatt késhet az Xbox 720?

Kissé ironikus úgy írni valaminek a késéséről, hogy még az eredeti megjelenési dátumát sem ismerjük, sőt, hivatalosan még nem is létezik. Ez azonban nem akadályozta meg a SemiAccurate oldalát abban, hogy titkos forrásokra hivatkozva azt állítsa, az Xbox 720 processzorát az IBM helyett már az AMD tervezi és gyártattja, a gyártás minősége azonban egyelőre brutálisan rossz. A forrás szerint annyira rossz, hogy még a "borzalmas" szintet sem nagyon éri el. Az oldal leírja, körülbelül 8 hét kell ahhoz, hogy a gyártás megkezdése előtt újra tesztelhessék a processzort, és mivel a Microsoft a fentiek tudatában legkorábban november elején tudja majd elküldeni tesztelésre az átalakított CPU-t, lekési az eredetileg a gyártás beindítására kijelölt decemberi dátumot - ezzel pedig a SemiAccurate szerint közel sem tud majd elég konzolt elkészíteni ahhoz, hogy 2013 őszének elején megkezdhesse a forgalmazást.


Nem megszokott előzetesen a GUTS


A GUTS mögött egy három emberből álló indie fejlesztőcsapat áll, a vezetőjük, Chris Haga pedig korábban 8 évig a Blizzardnál dolgozott a Diablo III-on. Ez némi haragot váltott ki a YouTube-kommentelőkből, akik csupa csúnya megjegyzést fűztek emberünkhöz és a játékhoz - na, ezekből a megjegyezésekből láthatunk néhányat beszúrva az előzetesbe. A GUTS egyébként egy furcsa akció-szerepjáték-stratégia egyveleg lesz, az alant látható video pedig az alfa verzióból származó, korai játékmenetet mutatja be.Mortal Kombat - a folytatáshoz innováció kell

Ed Boon beszélt egy kicsit a Mortal Kombat jövőjéről, és habár konkrétumokat nem mondott, abban biztosnak tűnik, hogy a játék következő részében nem elég, ha csak új karaktereket tesznek be, szükség lesz innovációra is. Úgy véli, mindenképpen be kell dobniuk valamit ahhoz, hogy sikeres maradhasson a sorozat, azonban szerinte erre már a jelenlegi generáció nem lesz alkalmas. Szavaiból egyértelműen kiderül: nem szeretne a mostani konzolgenerációra új Mortal Kombatot készíteni, a next-gen bejövetelével azonban drámaian más élményeket tudnának nyújtani a játékosoknak. Szóval, egy ideig még ne számítsunk új Mortal Kombatra.


Előzetesen a Modern Warfare 3 Collection 3

Ugyan a Call of Duty: Modern Warfare 3 harmadik DLC-gyűjteménye, a Chaos Pack már elérhető az Xbox 360-tulajdonosok és a PS3-as Call of Duty Elite-tagok számára, a PC-seknek és a "mezei" PS3-asoknak szeptember 13-tól válik megvásárolhatóvá. 

 

  
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. 2rda
2012.09.07. 06:49
I Am Alive:
"A Ubisoft nem adott magyarázatot a dátum előbbre hozására."
Úgyhiszem elég indok az hogy torrentoldalakra már öt napja felkerült.
Gondolom mentik a menthetőt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Kuraudo
2012.09.07. 11:02
FF VII Movie: a templomos jelenetek zseniálisak. Feelingre teljesen visszaadják az Advent Children és az előzményjátékok hangulatát a kamerakezeléssel és a színészi játékkal is. Tudom, hogy nem kívánságműsor, de Aerith szerepére találhattak volna alkalmasabb (I mean _szebb_) lánykát. Végeredményben nagyon kíváncsi leszek a teljes műre.

Mortal Kombat: kövezzetek meg, de nekem nem innováció, hanem sztori kell. Imádtam a Deadly Alliance-Deception-Armageddon "trilógiát" (bár utóbbi kicsit kilógott a végén). Az MK9 resetelte a sztorit (alig maradt ráadásul élő karakter...), így kíváncsi vagyok, hogy milyen irányba viszik tovább.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!