iPon Hírek

Aprók nagyban - 09.07.

Dátum | 2012. 09. 07.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ingyenesen játszható lesz a Spartacus Legends

A Ubisoft bejelentette, hogy a népszerű tévésorozat alapján készülő Spartacus Legends ingyenesen játszható lesz PlayStation 3-on és Xbox 360-on. Ez persze azt jelenti, hogy a pénzért vehetünk majd fegyvereket és jobb felszerelést, azonban ezeket csak bizonyos hírnév megszerzése után tudjuk elérni, így nem fordulhat elő, hogy a béna, de vastag pénztárcával rendelkező egyének lealázzák a sokkal jobb játékosokat. A Ubisoft biztosított mindenkit arról, hogy a kompetetív rész fair marad majd. A játék 2013 elején jelenik meg.
Háttérben a Forza Horizonnal

Elsőként tekinthetünk be a Forza Horizon függönyei mögé, és hallhatjuk a készítőket nyilatkozni mindenféle érdekes dologról. A játék október 23-án jelenik meg Xbox 360-ra.

 Új stúdiót nyitott Seattle-ben az Epic

Mike Capps, az Epic elnöke jelentette be, hogy Seattle-t ideális városnak találták, mind az elérhető tehetségek, mind a szakmai közeg, mind pedig a település attraktív jellege miatt arra, hogy itt hozzák létre a stúdió nyugati parti érdekeltségét. Az új bázison egyelőre az Unreal Engine 4-gyel kapcsolatos fejlesztések folynak majd, ennek megfelelően főként programozókat és támogató személyzetet keresnek.


A Treyarch és a Call of Duty: Black Ops - Declassified 

Az Activision elárulta, hogy az Infinity Ward egyáltalán nem vesz részt közvetlenül a PlayStation Vitára készülő Black Ops - Declassified fejlesztésében, a Treyarch pedig csak konzultációs szerepben tetszeleg - mivel a játék a Black Ops első két része között játszódik, utóbbi stúdió gondoskodott arról, hogy a történettel minden rendben legyen. Az Activision egyébként már most partneri kapcsolatba lépett a Sonyval, és biztosította, hogy a kézikonzol kapjon egy bundle-t is a Declassifieddel.


X-COM: Enemy Unknown - maradnak még meglepetések

Jake Solomont, a játék vezető fejlesztőjét faggatták arról, hogy vajon maradtak-e még meglepetések az új X-COM-ban azok után, hogy annak számos aspektusát már részletesen bemutatták. Az úriember egyetértett ugyan azzal, hogy manapság nagyon nehéz visszatartani bizonyos információkat a játékokról, még ha igyekeznek is nagyobb területekről nem beszélni, ezt nem teljesen tudják véghez vinni. Ettől függetlenül biztosított mindenkit arról, hogy habár a játékmechanikák tetemes részét már ismertették, még mindig maradtak meglepetések, ráadásul alapvetően nem is a mechanikák fontosak, hanem hogy a játékos miként kerül kapcsolatba velük, hogyan használja őket. Ezen kívül érdemes megjegyezni, hogy a történetről még egyáltalán nem beszéltek, ami viszont igen fontos részét képezi majd az Enemy Unknown kampányának - habár azt Solomon is elismerte, hogy azért nem kell Mass Effect-szintre számítani. Végül pedig hozzátette, az összes idegent sem láttuk még, és nem is fogjuk a megjelenésig. Az interjú mellé ráadásul befutott egy új előzetes is:

 Továbbra is az Activision Blizzard eladását fontolgatja a Vivendi

Az ügyhöz közel álló forrás szerint a Vivendi továbbra is szabadulna az Activision Blizzardtól, bár úgy tűnik, a dolog már nem olyan sürgős. Erre maga Philippe Capron pénzügyi igazgató mutatott rá, aki elmondta, a cég már nem törekszik arra, hogy különválassza a médiával és a telekommunikációval foglalkozó részlegeit, ráadásul nincsenek olyan helyzetben, hogy nagyon hirtelen el kelljen adniuk bármit is. A korábbi hírek szerint a Vivendi számára azért lenne fontos az Activision Blizzardban meglévő többségi tulajdonának értékesítése, hogy a nagyjából 8 milliárd eurós üzletből vissza tudják fizetni az őket terhelő 14 milliárd eurós hitel egy részét, és ezzel feljebb tudják tornászni a saját részvényeik értékét.


Hitman: Absolution - központban a rosszfiú

Blake Dexter lesz az a karakter a Hitman: Absolutionben, aki a sötétből szinte egymaga irányítja az Észak-Dakotában található Hope városkát. Ezen kívül kissé őrült is, ráadásul úgy tűnik, hogy a hatóságok számára megfoghatatlan. Az sem elhanyagolható, hogy a mögötte álló színész maga Keith Carradine - igen, a legendás David Carradine testvére.Feltörték a PlayStation Vitát, nem használható kalózkodásra

Egy Yifan Lu néven futó úriember készítette el az első hacket, melynek segítségével létrehozott egy loadert, így gyakorlatilag ő az első ember, aki feltörte a PlayStation Vitát. Legalábbis részben, Lu ugyanis kifejtette, hogy komolyan a kalózkodás ellen van, és a loader/hack páros jelen formájában egyáltalán nem alkalmas arra, hogy megjelent játékokat dekódoljon vagy futtasson. A hacker célja pusztán az volt, hogy lehetővé tegye a homebrew programok futtatását a kézikonzolon. Azt ugyanakkor ő is elismeri, hogy a kódja alapot szolgáltathat másoknak egy olyan törés létrehozására, mellyel kijátszhatják a kernelt, és teljesen megnyithatják a rendszert testreszabott firmware-ek, és ISO betöltések előtt. Lu azonban úgy véli, a PS Vita egy remekül felépített rendszer, így ehhez egy hatalmas tudású programozóra lenne szükség, és mivel kapcsolatban áll a legtöbb olyan emberrel, aki ezt véghez tudná vinni, bizton állíthatja, hogy ők is mind a kalózkodás ellen vallanak.


The Walking Dead: Episode 3 - már PSN-en is

A cím gyakorlatilag elmondott mindet: az Xbox 360-on és PC-n már augusztus 29-e óta elérhető zombis játéksorozat harmadik része már lerántható PSN-ről is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Szefmester
2012.09.08. 11:08
Nos.. ez az új videó az X-Comról visszahozta a lelkesedésem, lehet mégis jó lesz? Pedig már kezdtem letenni arról hogy az új rendszere működni fog. S milyen furcsa.. az FPSről milyen régen nem jelent meg semmi infó, pedig mennyire nyomatták... lehet feltűnt nekik hogy szinte senki sem várta?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Qouzey
2012.09.08. 18:50
Hátha mostanában lesz a hírek között egy kis The Elder Scrolls Online.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. lasagna
2012.09.10. 12:45
"...Lu azonban úgy véli, a PS Vita egy remekül felépített rendszer, így ehhez egy hatalmas tudású programozóra lenne szükség, és mivel kapcsolatban áll a legtöbb olyan emberrel, aki ezt véghez tudná vinni, bizton állíthatja, hogy ők is mind a kalózkodás ellen vallanak."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!