iPon Hírek

Aprók nagyban - 10.11.

Dátum | 2012. 10. 11.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A GTA 5 lesz a GameInformer borítóján...

...decemberben, árulta el Twitteren Andy McNamara, a magazin főszerkesztője. Az úriember éppen New Yorkban próbálhatja ki a játékot, amiért masszívan irigykedünk rá. Reméljük ki tud húzni egy megjelenési dátumot a Rockstarból.


Need for Speed: Most Wanted - kicsit a többjátékos részről

Fantasztikusan egyszerűnek és élvezetesnek tűnik az új Need for Speed multiplayer része. A megjelenésig már nem kell sokat aludni, november 1-jén belevethetjük magunkat a száguldásba.Stuart Black új stúdiót alapított

A Black című FPS óta nem igazán találja a helyét a játékvilágban Stuart Black, így talán a saját stúdió megalapítása lesz a legfontosabb mérföldkő számára. Black elmondta, gyakorlatilag stratégiai és üzleti okok miatt kirakták a City Interactive-tól, ahol a 2. világháborús FPS-en, az Enemy Fronton dolgozott vezető fejlesztőként. A helyét Mark Bristol veszi át, Black pedig úgy érzi, ez nagyon rosszat tett a hitelességének, így keményen bizonyítania kell. Az új stúdióját Self-nek hívják, és első körben az iPhone-ra és iPad-re készít majd egy játékot, de a designer elmondta, nagyon szereti az Unreal Engine-t, így szeretne valamit készíteni ezzel PC-re, valószínűleg a Steamen keresztül. Úgy véli, az epizodikus felépítésben nagy lehetőségek vannak, és kifejezetten tetszik neki ez a megoldás. Black mindig is a vállalati politika és a játékkészítést körülvevő bürokrácia ellen volt, most egy dolgot szeretne: végre egy rendes játékot készíteni. Mindezt persze úgy mondta el, hogy menet közben a rá jellemző stílussal tetemes mennyiségű csúnya négybetűs angol szót fűzött bele.


Assassin's Creed III - Connor fegyverben

Connor szépen fel van fegyverkezve, a tomahawkon és az íjon kívül is akad néhány dolog a felszerelései között. Erről tekinthetünk most meg egy kis előzetest.Új stúdióban a People Can Fly-veteránok is

A People Can Fly egykori alapítói és vezetői, Adrian Chmielarz, Andrzej Poznanski és Michal Kosieradzki új stúdiót alapítottak The Astronauts néven. Rögtön be is jelentették, hogy az Unreal Engine 3-ra fognak több játékot is készíteni, melyek közül az első 2013-ban érkezik. Chmielarz elmondta, mivel az utóbbi 6 évben ezzel a motorral dolgoztak, teljesen egyértelmű választás volt most is, hiszen ismerik minden csínját-bínját. Mike Gamble az Epictől elmondta, a független stúdiók hatalmas dolgokra képesek az Unreal Engine 3-mal, melyekből a legjobbakat még csak mostanában fogjuk meglátni.


Problémák a PC-s Dishonoreddel

A fórumozók betámadták a fejlesztőkeg néhány problémával, melyek a PC-s Dishonored futtatásánál jelentkeztek. Ezek közül a legkomolyabbnak a néhány AMD videokártya esetében jelentkező hiba tűnik, melynek keretein belül a játék kifagy, és elkezd hibaüzeneteket feldobálni. A Bethesda a következő tanácsot adja: kattintstunk jobb egérgombbal a Dishonoredre a Steamen belül, menjünk a "set launch options" menübe, majd írjuk be a következőt: "-windowed" - nyilván az idézőjelek nélkül. Ez elvileg megoldja az elindítás kérdését.


Fary Cry 3 - minden most kezdődik el

Az alábbi video segítségével egy kis betekintést nyerhetünk abba, hogyan is indul a Far Cry 3. Főhősünk, Jason Brody éppen vidáman ugrálna ki repülőgépekből a nyaralásán, amikor azonban megjelenik Vaas, a gyakorló elmebeteg főgonosz. Innen aztán beindul az őrület, és szökhetünk meg a börtönéből...Trófeák érkeznek a PlayStation Mobile-ra

A PlayStation Certified-készülékek, így például a PlayStation-mobilok, pontosabban az azokra érkező játékok is hamarosan támogatni fogják a trófeákat. Ezt Sarah Thompson erősítette meg a Sonytól, aki ugyan elmondta, pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tud adni, azonban a játékosok és a fejlesztők is egyre inkább kérik ezt a lehetőséget, így mindenképpen prioritást kap a dolog.


Ez van a Nintendo Wii U belsejében

A Nintendo-féle "Iwata kérdez" rovatban számos dolgot tudhattunk meg a konzol tervezésének folyamatáról, illetve a cég felfedte annak alaplapját is. Ezen látható, illetve a szövegből megtudható, hogy a Wii U egyfajta multi-chip felépítést követ, vagyis egy helyre kerül a CPU és a GPU. A tervezők szerint ez azért fontos, mert így egy helyre tudják koncentrálni a hőtermelést, így hatékonyabban tudnak hűteni, és a gép is jóval kisebb lehet. Sajnos a CPU és a GPU felépítéséről továbbra sem tudtunk meg friss információkat, azonban a négy darab, feltételezhetően DDR3-as RAM-chip még tisztán kivehető az alaplapról. A teljes panel és a képek megtekinthetők itt.
Guardians of Middle-Earth - újabb két karakter

Folytatódnak a Guardians of Middle-Earth karakterbemutatói, és valószínűleg a december 4-i megjelenésig meg sem áll majd a sorozat. Ezúttal Beregond és Felgrom kerül terítékre. Előbbi Gondor huszadik helytartója, nemes harcos, aki elég sok sebzést ki tud tolni magából. Utóbbi egy goblin, aki szeret a tűzzel játszani, és, ha kell, akkor felrobbantani saját magát - csúnya DOTA-koppintás.Korábbra várta a Ubisoft a Wii U-t

Minchel Ancel, a legendás játéktervező elmondta, jóval korábbra számították a Wii U megjelenését. Már a kezdetektől szorosan együttműködtek a Nintendóval a hardveres prototípusok kipróbálása után, és folyamatos tanácsokkal látták el a konzolgyártó céget. Aztán belevágtak a Rayman Origins elkészítésébe, és úgy tűnt, hogy Wii U-ra is elkészítik majd, ám a Nintendo nagyon hosszú ideig nem közölt megjelenési dátumot, és jóval későbbre tette csak a konzol startják, mint arra a Ubisoft számított. Így végül a Rayman Legends jelenik majd meg a konzolon, valamikor 2013-ban.


Lehet migrálni az Xbox Live hozzáféréseket

A Microsoft hamarosan lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy amennyiben másik országba költöznek, átmigrálják az Xbox Live hozzáférésüket. Ez azonban következményekkel: egyrészt előfordulhat, hogy az új országban nem működnek olyan szolgáltatások, amik az előzőben igen, az Xbox Live Goldon kívül minden előfizetés megszakad, és előfordulhat, hogy nem tudunk majd újra letölteni dolgokat a download historyból, melyeket korábban már letöltöttünk. Maga a migráció egy kézi folyamat egyébként, így akár 6 hetet is igénybe vehet.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Shinjiii
2012.10.12. 07:46
Ez a migráció igazán gyors. Mint elintézni valamit egy magyar hivatalban!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. langward
2012.10.12. 10:47
Már annyi FarCry 3 videó érkezik, hogy semmi érdekes nem lesz már a játékban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. myckie2
2012.10.12. 14:29
Burnout: Most Hated...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2012.10.12. 15:52
Nekem okés ez a NFS, de a "roncs-cam" nem kéne...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. VAjZY
2012.10.17. 22:31
Még mindig nem tanulták meg ezek az NFS fikázók, hogy manapság nem arról szól egy játék, hogy az legyen, amit ők akarnak, hanem a pénzről és a divatról, mint a legtöbb más dolog... Tény, hogy ez rossz, de a gyerekes gyűlölködés meg, hogy csak a rosszat keresik benne, most már szánalmas. Nem is értem, minek nézik akkor.
langward Ez manapság már szinte minden játéknál így van sajnos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!