iPon Hírek

Aprók nagyban - 10.24.

Dátum | 2012. 10. 24.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Grand Theft Auto V - maszkos keményarcok

Véletlenszerűen kiadott egy artworköt a Rockstar North, hogy még véletlenül se felejtsük el, hogy masszívan készül a GTA V. Ami egyébként az elemzők szerint le fogja késni - a szintén az elemzők által remélt - tavaszi megjelenést, és ezért a Take Two nagy bajban lesz.
Bővített reklámot kapott a Need for Speed: Most Wanted

Pár napja már csurgathattuk a nyálunkat a Most Wanted-reklám autócsodáira, most pedig mindezt még hosszabb ideig tehetjük a bővített anyag megtekintésével. A játék november 1-én jelenik meg, szóval már csak pár nap és kiderül, ezúttal mit csinált a Criterion a Need for Speed-franchise-zal.Ilyen a Tomb Raider doboza

A Crystal Dynamics tegnap este megígérte, ma megismerjük a Tomb Raider dobozfotóját, és ez így is lett, alant látható az Xbox 360-as verzió. A többi is pontosan ugyanígy néz ki, csak más feliratokkal a tetején.
Készül a DiRT 4?

Egy, a Ken Block által is használt Ford Fiestára emlékeztető raliautó képét tette közzé Twitteren a DiRT vezető tervezője, Paul Coleman, a következő kommenttel: "Indulhat a spekuláció." Ezt követően közölt még egy képet, ami mellé ezt írta: "Sajnos nem mondhatom el, mit is csinálok, de mókás."

 
Wii U-s Resident Evilön gondolkozik a Capcom

Habár egyelőre semmi sem hivatalos, a Resident Evil: Revelations rendezője, Koshi Nakanishi már egy interjúban hangosan gondolkozott egy lehetséges Wii U-s részről. Elmondása szerint a táblakontroller mindenféle egyedi lehetőséget ad a fejlesztők kezében, és ő is kipróbálna dolgokat, melyeket más platformokon egyszerűen nem lehetne megvalósítani.


Újabb launch traileren a Halo 4

A korábbi, profi hollywoodi rendező és producer által készített, félig élőszereplős előzetes után most egy olyan trailert kaptunk, ahol végre a játékmenet áll a középpontban. A játék hivatalosan november 6-án jelenik meg.Tarol a Kickstarteren a Star Citizen

A legendás Chris Roberts által készített Star Citizen rekord sebességgel lépte át az első célként kitűzött 500 ezer dolláros határt a Kickstarteren. Habár eredetileg nem is hozták volna a közösségi oldalra a játékot, Roberts saját weboldala teljesen összeomlott az érdeklődők hada miatt. Még 26 napig lehet bedobni a kalapba némi zöldhasút, ha szeretnétek egy igazi PC-s űrszimulátort. Roberts elmondta, a céges befektetők csak mobilos és közösségi játékfejlesztésbe hajlandók pénzt tenni, a kiadók pedig nem hisznek sem a PC-ben, sem az űrszimulátorokban. Az úriember célja, hogy megmutassa, igenis van igény nem csak kifinomult PC-s anyagokra, de az űrjátékoknak is van még piaca.


Assassin's Creed 3 - ugyanaz lesz Wii U-n is

A játék kreatív igazgatója, Alex Hutchinson árulta el, hogy a Wii U-s Assassin's Creed 3 pontosan ugyanolyan lesz, mint az Xbox 360-as és PS3-as változat. Grafikailag semmivel sem lesz rosszabb, mint a többi platformon, egyedül az irányítás változik némileg, hiszen a táblakontrolleren megjelenik majd a térkép, illetve ott válthatunk fegyvereket is. Hutchinson egyébként elmondta, örül a Wii U megjelenésének, hiszen rég volt már, hogy egy igazi új konzollal térhettünk haza.


Far Cry 3 - Hoyt, a zsarnok

Hoyt nincs éppen jóban a sziget többi lakosával, ami azért lehetséges, mert egy gonosz és elvetemült rabszolgakereskedőről beszélünk.Unreal Engine 3-at és 4-et licencelt a Square Enix

Az Epic Games bejelentette, hogy aláírtak egy szerződést a Square Enixszel, melynek értelmében a vállalat több játékhoz licenceli az Unreal Engine 3-at és 4-et. A technológiával kapcsolatban az Epic Games Japan helyben ad segítséget, Taka Kawasaki elmondta, örül, hogy a Square Enix a lehető legjobb licencelhető technológiát választotta a kreatív tehetségeinek kiegészítésére.


Gondolkoztak az űrbeli Diablón

Nem április 1., de legalább olyan kategória az információ, mely a nem hivatalos Blizzard életrajzi regényből került ki. A Stay Awhile and Listen néven megjelent, David Craddock által írt könyvből megtudhattuk, hogy a Diablo 2 fejlesztése után a Blizzard két részre osztotta a brigádot: az egyik csapat a Diablo 3-on kezdett el dolgozni, a másik feladata pedig az volt, hogy más projektekkel kísérletezzen, melyek a Diablóhoz kapcsolódhatnának. Ezek között indult egy Starblo néven futó játék fejlesztése, mely nem csak a concept fázisig jutott, hanem még prototípusok is készültek belőle. A játék lényege az lett volna, hogy a Diablóhoz hasonlóan különböző fejezetekre osztották volna a történetet, ám közben bolygók között utazhattunk volna egy saját, testreszabható űrhajón. Mikorra Dave Brevik és a Schaefer-fivérek elhagyták a Blizzard Northot, már több builden túl voltak, de értelmes névvel még mindig nem jöttek elő.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. Skorbut
2012.10.24. 22:20
A Space Siege is ilyesminek indult a Dungeon Siege-sorozat után...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Qouzey
2012.10.24. 23:31
A FarCry 3-ból már annyi részletet megmutattak hogy nem is éri meg játszani vele. Elég parában lehetnek hogy már megjelenés előtt elfelejtik a játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. zsolt200 Qouze...
2012.10.25. 09:06
Ezért nem néztem meg egyetsem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. nedcoleman
2012.10.25. 09:09
Nem is baj ha tarolt Kickstarteren a Star Citizen. Nagyon komoly anyag lehet belőle...
[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mattyokar nedco...
2012.10.25. 10:01
Anyag, az lehet. De szimulátor semmiképpen, csak annyira, amennyire egy Need for Speed az.
(esetleg a Porsche Unleashedet kivéve).
De bocsi, ez már lerágott csont.

Viszont ha nagy leszek, vagy nyugdíjas, tuti veszek egy konzolt, és megnézem, mit hagytam ki Halo, GTA és társai terén...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. OrvAjn69
2012.10.25. 11:40
Eltolták a FarCry 3 megjelenését? Eddig nem úgy volt, hogy nov. 30? Most meg dec 4.

Qouzey: szerintem nem azért csinálják. Hatalmas bejárható világ lesz. Ezek a kis videók csak szemléltetik.

Én már nagyon várom!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tokyofej
2012.10.25. 12:18
Square enix lépése érdekes, miután idén demózták nagy elánnal saját motorjukat, erre vesznek UE-t?
A DiRT vezető tervezője meg inkább maradt volna csöndben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tomturkey
2012.10.26. 11:45
Örvájn, úgy tudom a a dec 4-es megjelenés amerikára értendő. európában nov 30-án jön.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. VAjZY
2012.10.29. 19:02
Elég erős lenne egy "mókás" dologra alapozni egy DiRT 4-et.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!