iPon Hírek

Aprók nagyban - 10.29.

Dátum | 2012. 10. 29.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Dinamikus hangzás a Hitman: Absolutionben

Láttunk már filmet a karakterekről, a színészekről, a ruhákról, a motion capture-ről, ám maradt még egy terület, amit fontos megemlíteni: a dinamikus audiorendszer. Erről beszélnek most a fejlesztők a november 20-i megjelenés előtt.Franchise lehet a Sleeping Dogsból

A United Front producere, Dan Sochan úgy nyilatkozott, fél évig jönnek majd DLC-k a Sleeping Dogshoz. Ami elég sok, ahhoz képest, hogy eredetileg nem is gondoltak DLC-támogatásra, azt kifejezetten a kiadó Square Enix kérte, pár hónappal a megjelenés előtt. Így a fejlesztők gyakorlatilag 0-24-ben dolgoztak nem csak azon, hogy ezt lehetővé tegyék, hanem azon is, hogy a játék már a megjelenésekor eléggé csiszolt és bugmentes legyen. Sochan elmondta, az új név kockázatos volt, és eléggé be kellett lengetniük a fejlesztés alatt, de a Square Enix mindig is úgy látta, hogy ez egy potenciális franchise, és hittek az ügyben.


Élőszereplős előzetesen a Call of Duty: Black Ops 2

Meglepetésszerűen jelentkezett az Activision egy új Black Ops 2 előzetessel. Nem is akármilyennel: találunk benne Robert Downey Jr-t, és még Evil Dead-beszólást is. Ütős, na.Brian Fargo később is visszajön a Kickstarterre

A Wasteland 2-vel hatalmas Kickstarter-sikert elért Brian Fargo elmondta, később is vissza kíván térni a közösségi finanszírozáshoz. Elmondása szerint nem csak azért, mert így olyan játékot tudnak fejleszteni, amit egy kiadó sosem karolna fel, hanem azért, mert különleges dolgokat tudnak adni azok számára, akik befektetnek. Fargo szerint valaki NPC akar lenni, valaki egy helyet akar elnevezni magáról, valaki dobozos példányt szeretne, valaki egy novellát, és ezek mind igazi értéket adnak a játékhoz. Ezen kívül a közösség aktivitása is kiváló dolog: mivel pénzt fektettek be, folyamatosan segítik a fejlesztést az ötleteikkel, és nagy izgalomban vannak, mindenkinek mesélnek a játékról, így a megjelenéskor nem kell akkora marketingkampány.


Launch traileren a Tales of Xillia 2

Japánban a héten jelenik meg PlayStation 3-ra a sok európai játékos által is kifejezetten várt Tales of Xillia 2, ennek megfelelően itt a launch trailer. Sajnos egyelőre továbbra sincs információnk a nyugati megjelenésről - arról sem, hogy egyáltalán várható-e valamikor.Zelda játékot fejleszthetne a Metroid Prime készítője

Legalábbis csak elméletileg. Shigeru Miyamoto, a Nintendo nagyfőnöke ugyanis egyelőre csak elméletben gondolkozott el a dolgon, miután megkérdezték arról, vajon megfelelne-e a Retro Studios egy Zelda-játék fejlesztésére. Miyamoto úgy véli, ha a Retro rendelkezne egy remek ötlettel egy Zelda-játékra, akkor egészen lehetséges lenne a dolog, a Metroid Prime-ról elhíresült stúdió ugyanis alkalmas lehetne a fejlesztésre. Miyamoto szerint inkább logisztikai gondok ütnék fel a fejüket: a Zelda kódbázisát Japánban tartják, és egyébként meg bármilyen stúdió készítene Zelda-anyagot, annak nagyon szoros és folyamatos kapcsolatban kellene lennie a Nintendo főhadiszállásával. Mivel a Retro Studios az Egyesült Államokban, Texasban vert tábort, az időeltolódás miatt ez nyilvánvalóan nem menne egyszerűen.


Muszlimokat sérthet a Tekken Tag Tournament 2

A Tekken Tag Tournament 2-ben találunk egy Szaúd-arábiai pályát, melynek padlóján héberül az "Allah" felirat látható - legalábbis erre jöttek ma rá a Namco Bandainál. Mivel ez nyilvánvalóan sértő a muszlimok számára, a Tekken-nagyfőnök Katsuhiro Harada először is biztosított mindenkit, hogy azonnal javítani fogják a dolgot, másrészt pedig elmondta, nem tudták mit jelent a padlóra írt felirat, hiszen ők sem tudták elolvasni.
Wii U-ra is jön az új Need for Speed

A Nintendo megjelenési listáján korábban már feltűnt a Need for Speed: Most Wanted, eddig azonban a megjelenésről nem tudtunk semmi konkrétabbat. Az EA egyik képviselője most azonban azt nyilatkozta, hogy a játék biztosan jön Wii U-ra, csak nem induláskor. Pontosabb dátumot ő sem tudott adni, azonban elmondta, mindenképpen csak 2013-ban várhatjuk az anyagot. Az Electronic Arts korábban már utalt rá, hogy az Origin egyelőre csak "bejelentkezési szinten" jelenik majd meg a Wii U-n, ahogy a másik két konzolon is: a multiplayer játékhoz a Nintendo Network fiókunk mellett az Originbe is be kell majd lépnünk. Nincs azonban kizárva, hogy később egy teljesértékű Origin-áruház jöjjön a Nintendo gépére.


Kirobbanó Far Cry 3

A Far Cry 3 producere, a beszédes Dan Hay mutat meg nekünk egy küldetést a lentebb látható videóban, mely a Monkey Business Packból származik, és egyébként az Insane Editionhöz alapból jár. Ettől függetlenül pedig valószínűleg DLC formájában lesz majd megvásárolható. A játék hozzánk november 29-én érkezik meg, a szokásos platformokra.Hurrikán miatt feloszlott a Wii U-ra váró sor

New Yorkot és környékét éppen ezekben az órákban éri el az évszázad viharának nevezett Sandy hurrikán, melynek hatására a napok óta a Nintendo Wii U launchra váró tömeg feloszlani kényszerült. A sor elején kempelő Isaiah-Triforce Johnson szomorúan ugyan, de az extrém körülményekre való tekintettel tudomásul vette, hogy el kell hagyni jól bevett pozícióját. Ugyanakkor nem sokkal később a Nintendo bejelentette, hogy amint az időjárás helyreállt, megengedik neki, hogy újra a sor élére álljon. Apple-sort miért nem tud soha megzavarni semmilyen természeti katasztrófa?


Angry Birds: Star Wars - itt az első előzetes

Azt hiszem nem kell mondani, mennyire aranyos, amikor Luke és Leia AT-AT lépegetőket rombol le Angry Birds-formában. A Rovio következő - vélhetően - kasszasikere megkapta az első előzetesét.


 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. boczko1
2012.10.30. 07:43
A Black Ops trailer nagyon ütős lett
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!