iPon Hírek

Aprók nagyban - 11.09.

Dátum | 2012. 11. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

The Secret World: New York Raid

A TSW blogján Graeme Lennon, a játék első raidjének dizájnere mesélt egy kicsit arról, hogy mire is számíthatunk nemsokára New Yorkban. Az első raid alapjait már évekkel ezelőtt lefektették, mert a fő történeti szál fontos része lesz. A helyszín sem véletlen, a fejlesztők szerették volna, ha megkapnánk azt, amit az egyik teaserben láttunk: a különböző frakciók tagjai vállvetve harcolnak egy óriási ellenfél ellen (ha valaki nem emlékezne rá, itt egy YouTube link). New York már nem éppen egy kieső hely, úgyhogy a Velencei Tanács sem tud ezentúl úgy tenni, mintha csak elszigetelt, viszonylag „kis” problémákról lenne szó. Mivel ez az első raid a TSW világában (és mert szorosan kapcsolódik a sztorihoz), ezért úgy készül, hogy bárki számára elérhető legyen, akinek már van egy normális felszerelése. Ha már vannak páran a 10 fős csapatban, akik tudják mit kell tenni, akkor jó eséllyel végig lehet menni rajta, akár Elite cuccokban is, de ha valaki kihívásokra vágyik, akkor az az achievementekben megtalálja majd azt, amik természetesen jutalmakkal is járnak. 32 óránként csapkodhatjuk végig magunkat a raiden, de a bemenetelünket tiltó óra csak akkor kezd el ketyegni, amikor levertük az utolsó bosst. Graeme még azt is elhintette, hogy nemsokára lesznek információk Tokyo-val kapcsolatban is (emlékeztek az első látomásunkra?). Bővebb infókért irány a TSW blog.


Hitman: Absolution trailer


Az új Hitman: Absolution trailer a bérgyilkos eszköztárát hivatott bemutatni az IO Interactive új játékában. Láthatjátok Agent 47 ösztön módját, lopakodó képességeit és fegyverjátékát. A teljes játék november 20-án jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.
 


Family Guy: Back to the Multiverse screenshotok

Kiadtak egy adag új screenshotot a november 23-ára várható konzolos (PS3, Xbox 360) Family Guy shooterhez. Az IGN csinált egy videó előzetest is, érdemes megnézni, mert az Activision sajna nem tartotta fontosnak, hogy akár 1 trailerrel is megajándékozzon minket.

További képekhez katt
LEGO: Lord of the Rings - műanyagba öntött mozi

Az új LEGO játék legnagyobb kihívását valószínűleg az jelenthette a fejlesztőknek, hogy megbirkózzanak a filmekben található rengeteg párbeszéd feldolgozásával. Az eddigi LEGO játékokban ugyanis eléggé vissza volt nyesve a beszéd, egészen a LEGO Batman 2: DC Superheroes-ig, amely elsőként nekiment a trendnek. Ahogy azt a VG24/7 alanti videójában láthatjátok, a LotR rész egészen új szintekre emeli a csacsogást.
 


Portal 2 In Motion DLC kampány

A Portal 2 In Motion DLC kampány jövő héten startol az európai PlayStation Network-ön, egy időben a Store frissítéssel, jelentette a Sony. Az In Motion, mely PS Move támogatással vértezi fel a Valve népszerű játékát, 10 euróért lesz elérhető (PS Plus-osok kapnak 30% kedvezményt). A DLC-ben jönnek új tesztszobák, melyek megoldásához egy kicsit másképp kell majd gondolkodni, mint eddig. Amennyiben csak a single és co-op játékrész Move támogatására vágytok, az ingyen is letölthető lesz!

Megjöttek az első Elite: Dangerous képek

A legutóbbi Kickstarteres videóban terítékre került a 2014-ben érkező PC-s játék méretének és kiterjedésének kérdése. A videóban láthatjátok futni jelenlegi állapotában, 8 monitoron a háttérben. A Kickstarter kampány a hét elején indult, korábbi hírünkhöz katt.

Bless Online screenshotok

A Neowiz által fejlesztett új Unreal Engine 3-as MMORPG-hez a tegnapi napon jött egy látványos trailer, ma pedig egy jó adag screenshot. A képeket a VG 24/7 galériájában találjátok.
 


Megnyílt a Firefall bétajelentkezés

A fejlesztő Red 5 kitűzte az MMOFPS bétahétvégéinek időpontját és megnyitotta a rájuk való jelentkezést. Mindhárom hétvégének különböző témája lesz, a most induló első a 'Thump the Server' címet kapta. Ebben Thumpereket kell majd idézgetni, amik majd ásványokat bányásznak, de közben egy csomó ellenfelet is odavonzanak (ergo meg kell őket védeni). A második a 'Population Control' lesz november 30-án, a harmadik pedig a 'Chosen Invasion' december 7-én.

2013 új digitális és dobozos Sonic játékai

A kék sündisznó jövőre is visszatér, tudhattunk meg az ONM jelentéséből. A brand vezér Sissel Henno örömmel jelentette, hogy ráerősítenek a Sonic játékokra, így jövőre kiderül, hogy mennyire tetszett a nagyközönségnek a Sonic Generations által képviselt új vonal. 

Új God of War multplayer trailer futott be

Bár sokan nem örülnek annak, hogy a GoW multiplayer részt kap, azért a belsős Sony stúdiók munkái alapján nem kell aggódnunk, a multis kiegészítés még sosem ment az egyjátékos kampány kárára (lásd pl. Uncharted 2). A mostani rövid ízelítőben arról kapunk némi infót, hogy miért jó nekünk ha Árész színeiben gyepáljuk a többieket.

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Emberfej
2012.11.09. 22:04
"Megnyílt a Firefall bétajelentkezés"
Már három hónapja ki lehet próbálni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2012.11.09. 22:41
Így van, de ettől még sokaknak bírnak majd újdonságtartalommal az új tematikus béta hétvégék. http://www.firefallthegame.com/2012/11/08/firefall-beta-weekends/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. chapwees
2012.11.09. 23:52
Hát ezen a Family Guy - Activision korcson meglátszik, hogy kik is csinálják. 2012-ben legyen már legalább olyan részletes a játék grafikája, mint egy rajzolt mesének könyörgöm! Ez úgy szar, ahogy van. Nem is értem minek kell az ilyen dolgokba belekezdeni, ha egyszerűen nem tudják kivitelezni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!