iPon Hírek

Aprók nagyban - 11.23.

Dátum | 2012. 11. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Splash Damage - valami készül

A Splash Damage weboldalán megjelent egy kis kedvcsináló, mely november 29-ére, 11:29-re mutat. Joggal feltételezhetjük tehát, hogy a stúdió egy új játékot fog bejelenteni, s csak remélhetjük, hogy némileg jobb lesz, mint a sokak számára csalódást okozó Brink. Szemfüles látogaták azóta már észrevették, hogy az oldalon látható kép fájlneve "car_teaser". Poszt-apokaliptikus autós anyag?


Új tartalmak a The Settlers Online-ban

November 23-tól egy teljesen új kampánnyal bővül a The Settlers Online, melynek neve Evolvement of your Kingdom, és 250 elsődleges és másodlagos questet tartalmaz, egyestől 50-es szintű játékosoknak. Ezen kívül hamarosan érkeznek új Guild questek, valamint egy új erőforrás, a Guild Coins, ami a csapatmunka bátorítására szolgál majd. A Blue Byte 2013-ban is igyekszik majd folyamatosan bővíteni a játékot, a PvP-rendszer például majdnem biztosan érkezik.


Újabb Final Fantasy XIV-területet járhatunk be

A Square-Enix nagyon komolyan meg szeretne győzni minket arról, hogy a Realm Rebornnal hamarosan újra indulú Final Fantasy XVI igenis megéri majd, hogy foglalkozzunk vele. Éppen csak tegnap kaptunk egy bemutató a Black Shroud területről, ma pedig már Gridania van soron - ami egészen más.Ausztrál, japán és szingapúri Hawken-szerverek nyílnak

A Hawkent fejlesztő Adhesive Games örömmel jelentette be, hogy Ausztráliában, Japánban és Szingapúrban is helyeznek el külön, saját szervereket. Ez tehát azt jelenti, hogy nem csak tessék-lássék módon egy amerikában található szervert neveznek ki, hanem mindhárom országban a helyszínen hosztolják a gépeket a legjobb eredmény érdekében. A játékon belül mindenki kiválaszthatja azt a régiót, ami a legközelebb esik hozzá.


Komoly leépítések a 007 Legends fejlesztőinél

A 007 Legends nem sikerült jól. A Metacriticen jelenleg 45%-on áll, és persze ennek megfelelően nem is nagyon veszik. Ami egyben azt is jelenti, hogy a fejlesztők számára sincs sok remény. Az Eurocom vezetője, Hugh Binns bejelentette, hogy a mai napon leépítik munkaerőjük jelentős hányadát. Az igazgató sajnálatát fejezte ki, szerinte ugyanis rengeteg tehetséges és tapasztalt fejlesztő dolgozott a cégnél. Ezt követően azonban körülbelül 50-en maradnak majd, és főleg mobilos anyagokra koncentrálnak.


Nagykonzolokra jöhet a Resident Evil: Revelations?

A koreai játékbesorolással foglalkozó hivatal weboldalán tűnt fel az információ, miszerint a 3DS-re megjelent Resident Evil: Revelations jöhet Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is. Ami érdekes lehet, mert az ebben az évben megjelent Resident Evil-játékok közül ez kapta a legnagyobb elismeréseket, hiszen mint a hatodik rész, mind pedig az Operation Raccoon City eléggé megosztotta a kritikusokat és a közönséget.


Ismét fejlesztői naplón a ZombiU

Megjött a ZombiU harmadik fejlesztői naplója, amelyben készítők konkrétan azt mutatják meg nekünk, hogyan éljük túl a zombik támadását a Wii U technológiai lehetőségeivel. A video egyébként kiválóan bemutatja, mire is számíthatunk a Nintendo új konzoljától, így ha ódzkodtál a dologtól, ez talán majd meggyőz.Angry Birds > Coca-Cola

Finnországban a hetekben jelent meg egy teljesen új, Angry Birds márkájú üdítőital, ami azonnal hatalmas népszerűségre tett tert, mára pedig ott tartunk, hogy több fogy belőle, mint a Coca-Colából és a Pepsiből. Peter Vesterbacka a Roviotól elmondta, a gyümölcsös üdítő ezután Ausztráliába és Új-Zélandra megy, de elképzelhető, hogy később más országokba is behozzák. Elvégre, a Rovio nyíltan kimondta, hogy három éven belül a világ legnagyobb szórakoztatóipari franchise-ává akarja tenni az Angry Birdst, s végül a Disney-t is le akarják nyomni.


Baldur's Gate: Enhanced Edition - szebb grafika, jobb szinkron

Az új előzetesből kiderül, hogy a Baldur's Gate feljavított verziójában bizony rendesen beszélnek a karakterek. Ráadásul elég sokat. Ezen kívül érdemes megfigyelni, mennyivel javította fel a grafikát a játék alatt dohogó, kicsit megcsiszolt Infinity Engine, melyre a klasszikus játék is épült. Az Enhanced Edition nem csak némi tupírozással, hanem a Tales of the Sword Coast kiegészítővel, és teljesen új tartalmakkal is érkezik, többek között három új csapattárssal. Az anyag november 28-án jelenik meg PC és Mac-ra, majd röviddel ezután iPad-re.Pachter: nem fogja vissza a Wii U-t a negatív hozzáállás

Michael Pachtert már senkinek nem kell bemutatni, szinte naponta közlünk tőle mi is megjegyzéseket és észrevételeket a játékiparral kapcsolatban. Az úriember korábban is elmondta, hogy a Wii U kezdeti, bombaszerű eladásait nem lehet megkérdőjelezni, és ez szerinte még mindig így van - annak ellenére, hogy a sajtó és az iparági szereplők eléggé vegyesen nyilatkoznak a masináról. Pachter szerint a Nintendo előrejelzései, miszerint jövő márciusig 5,5 millió konzolt fognak eladni, teljesen megfelelnek a valóságnak, ami tehát gyakorlatialg azt jelenti, hogy jövő tavaszik folyamatosan el fognak fogyni a legyártott és kiszállított Wii U-k.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. HeverAdam
2012.11.23. 23:40
Basszus amikor még elkezdtem legelőször játszani ezzel az Angry Birds-el még híre hamva sem volt csak egy egyszerű játék volt az neten mint a többi! És most meg? TV Reklámok, plüss figurák, társas (vagy milyen) játék és most meg dobozos üdítő! Mi lesz még ebből ha lenyomja a Disneyt?? Külön rajzfilm? Na még csak az kéne! Annyira nem nagy szám egy játék ez! De ha nekik ilyen jó bevételük van belőle akkor csak csinálják! Egyszer fent majd egyszer lent! Semmi sem fog örökké tartani
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. TheRealTsL
2012.11.24. 06:51
Ne haragudj, de akkor most végülis mi is a hozzászólásod lényege? Leírtad a népszerűvé válás fogalmát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Atesz1987
2012.11.24. 09:07
HeverAdam, én sem értem mit akartál most ezzel. A helyedben rettegnék, mert most, hogy leleplezted őket, hogy mindez csak a pénzről szól, meg fognak keresni, és végeznek veled!

Egyébként a világban egyedülálló módon, a magyarokban a másik ember/emberek sikere 90%-ban gyűlöletet vált ki. Sosem heverjük ki a kommunizmust...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szenya
2012.11.24. 12:03
A pénztelenséget
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HeverAdam
2012.11.24. 14:12
Atesz1987: Na jó igaz nem így akrtam érteni csak nem értem, hogy a francba jutott el ez a játék idáig? Tiszta Hello Kitty Az is a rajzfilmjéből emelkedett fel vagy hogy! Csak nem vágom, hogy most sokan játszottak vele vagy mi történt ezzel a játékkal, hogy így felcsövelt?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2012.11.26. 07:41
Hát kicsit tényleg nem reális az egész Angry Birds mánia. De ha megteheti a Rovio, csinálja. Eszi, veszi a nép, mint a cukrot, én is kihasználnám az ilyen népszerűséget.

A Baldur's Gate pedig nem elhanyagolható. Szinkron?? : )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!