iPon Hírek

Aprók nagyban - 11.12.

Dátum | 2012. 11. 12.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Már jövőre jöhet az Assassin's Creed-film

Azt tudjuk, hogy ezerrel készül az Assassin's Creed-film, és azt is tudjuk, hogy Michael Fassbender játsza majd a főszerepet - mint ahogy gyakorlatilag minden új hollywoodi moziban. A Ubisoft vezető marketingese, Geoffroy Sardin azonban egy interjúban arról beszélt, milyen nagy franchise épült az Assassin's Creed 3 köré a figurákkal, a könyvekkel, a különböző kiadványokkal, valamint a "következő évben érkező filmmel". Most vagy tényleg 2013-ra gondolt, vagy pedig a 2013/2014-es üzleti évre, ami jelenthet a film esetében 2014-es megjelenést is. Az már kiderült, hogy a Ubisoft minél előbb a mozikban szeretné látni az anyagot, tehát nem kizárt, hogy komolyan belehúztak a forgatásba.


Frostbite 2-vel jön a következő Mass Effect

Egy hivatalos blogposztban derült ki, hogy a BioWare Montreal csapata készíti a következő Mass Effect-játékot. Aggodalomra semmi ok (vagy éppen aggodalomra minden ok), az eredeti trilógiát fejlesztő BioWare Edmonton is besegít, Casey Hudsonnal az élen. A stúdió vezetője, Yanick Roy a posztban leírja, a játék a Frostbite 2 motort használja majd, ami alá bepakolnak majd mindent, amit a csapat menet közben már kifejlesztett a Dragon Age 3-hoz. Azt is tisztázták, hogy igyekeznek tiszteletben tartani az eredeti trilógiát, ám az új motorral és az új lehetőségekkel együtt új irányokkal kísérleteznek, mind a játékmenet, mind pedig a sztori területén.


Call of Duty: Black Ops 2 - büntetés a korai árusításért, 90 fokos látószög

Habár napokkal ezelőtt David Vonderhaar egyértelműen leszögezte, a PC-s Black Ops 2 csak 80 fokos látószöggel érkezik majd, úgy tűnik, ez mégsincs kőbe vésve. Most éppen elárulta, a megjelenés után első dolguk lesz arra ráfeküdni, hogy megoldják a szokásos 90 fokos FoV-t. Ezzel párhuzamosan az Activisiontől Peter Hepworth elmondta, nagyon komolyan veszik a játék árusításának kezdési idejét, így valahogy megbüntetik majd azon boltokat, akik éjfél előtt eladnak a Black Ops 2-ből. Hepworth elmondta, szerencsére nem sok renitens üzlet akad. Ugyanakkor mindenki megnyugodhat: ha véletlenül mégis előbb jutottál hozzá a játékhoz, nem leszel bannolva a szerverekről. Csak ha csalsz.


DmC - Vergil is játszik

Dante testvére, a katanás Vergil is szerepelni fog az új DmC-ben, legalábbis akkor, ha megvásároljuk rá épülő DLC-t. Ez a Vergil's Downfall névre hallgat, és a jóember múltját és történetét meséli el. A csomag röviddel a játék megjelenése után válik elérhetővé, 720 MS pontért, vagy 8,99 euróért.Molyneux pénzt kunyerál a Curiosity stabilizálásához

A Curiosity megjelenése óta szerverproblémákkal küzd, ami annak a kellemetlen mellékhatása, hogy lassan már 1 millió játékos próbálja lebonta a kocka rétegeit. Mivel a hatfős fejlesztőcsapat láthatóan nem tudja megoldani a problémákat, Molyneux egy üzenetet és egy PayPal-adomány gombot helyezett el a weboldalon, melynek segítségével lehet adakozni egy kicsit. Molyneux minden kis és nagy támogatást megköszön, és úgy véli, a játékosok segítségével képesek lesznek felülkerekedni a gondokon. A szerverproblémák nem csak összeomlásokkal és laggal jártak, sokan elvesztették a sok "munkával" összegyűjtött coinjaikat is. Ezzel párhuzamosan Molyneux azt nyilatkozta, a PC-s megjelenés nem valószínű, hiszen egyelőre a már meglévő klienseken próbálják kisimítani a játékélményt.


Hitman: Absolution - kísért a múlt

Ha esetleg érdekelne, mi történt kedvenc 47-es ügynökünkkel a múltban, akkor az IO Interactive rendelkezik egy megoldással az alábbi előzetes képében.Perelik a Blizzardot, a cég nonszensznek tartja

A napokban egy class-action suit keretében - ez az a fajta per az Egyesült Államokban, amikor többen összefognak valamilyen ok miatt, és beperelnek valaki mást - perre ment a Blizzard ellen néhány játékos. Azt állítják ugyanis, hogy a cég közel sem költ eleget a Battle.net biztonságára, így a rendszert az utóbbi pár hónapban kétszer is feltörték. Ehelyett a Blizzard azt várja el a játékosoktól, hogy 6,40 dollárért vegyenek egy authenticatort, hogy legalább a minimum biztonsági szintet elérjék. A kereset szerint a Blizzard ebből több, mint 20 millió dollárt keresett, ennek ellenére továbbra sem képes biztosítani a Battle.net-es fiókokat.

A cég gyorsan reagált, és gyakorlatilag nonszensznek nevezte a vádat. A Blizzard képviselői elmondták, végső soron a játékosok döntése az authenticator vásárlása, az egyáltalán nem kötelező, hiszen egy extra lépéssel "teszi kényelmetlenebbé" a bejelentkezést, és ettől függetlenül is igyekeznek biztosítani a Battle.net-et. A Blizzard ezen kívül kitért a vád azon részére is, mely szerint nem tájékoztatták megfelelően a Battle.net feltörése után az érintetteket. A cég képviselői elmondták, mindenkit értesítettek, többek között arról is, hogy a támadások során sem nevek, sem bankkártya-adatok nem kerültek ki.


Nem kap achievement-rendszert a Wii U

Hivatalosan a Nintendo továbbra sem részletezte a Wii U különböző online szolgáltatásait, így többen reménykedtek benne, hogy a Sony és a Microsoft mintájára a harmadik asztali konzol is kap majd egy egységes achievement-rendszert. Nos, habár a Nintendo továbbra sem erősített vagy cáfolt meg semmit, a Scribblenauts kreatív igazgatója és az 5th Cell csapat társalapítója elmondta, nincs ilyen lehetőség a Wii U-n. Ehelyett tehát továbbra is a fejlesztőknek saját maguknak kell megoldaniuk, hogy játékukon belül legyen valami pontozásos rendszer - persze csak akkor, ha ezt ők is akarják.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Ulysses
2012.11.13. 12:01
Még csak pénzt sem kell kiadni a Battle.net Authenticatorra, Androidra, iOS-re és még néhány telefonra elérhető egy ingyenes alkalmazás, ami ugyanazt nyújtja... Mellé pedig Battle.net SMS Protecion, egy fillérbe sem kerül. Itthon ráadásul 15$ körül van a bolti.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. xx55tt
2012.11.13. 14:58
"megoldják a szokásos 90 fokos FoV-t"
A Treyarch olyan jó motort bütykölt, hogy még ezt sem lehet állítani. Régen amikor még a CoD valami jó játékot takart, elég volt ennyi: cg_fov 90.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2012.11.13. 20:19
Pár napja volt csupán, hogy olvastam egy hírmorzsát arról, hogy Molineux azt nyilatkozza, számára szánalmas pénzért dolgozni, vagy valami hasonló. Istenem, de nevetséges ez az ember!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!