iPon Hírek

Aprók nagyban - 12.28.

Dátum | 2012. 12. 28.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Japánban vége a PlayStation 2-nek

A konzol szülőhazájába nem szállítanak többet a legendás PlayStation 2-ből. A tegnapi napon kimentek az utolsó teherautók a végső szállítmánnyal, ha pedig azok elfogynak, akkor Japánban ennyi volt a Sony legsikeresebb konzoljának története, mely majdnem 13 éve látta meg a napvilágot. 


Tovább késik a Diablo 3 aréna módja

Jay Wilson, a Diablo 3 vezető designere egy hivatalos blogposztban elmondta, a beígért többjátékos Team Deatchmatch mód sajnos nem sikerült úgy, ahogy azt gondolták. Egymás öldöklése hamar unalomba fulladt a tesztelők között, így rájöttek, hogy ennél sokkal többet kell nyújtaniuk: különböző elérendő célokat például. Ezen kívül gondok akadtak a karakterosztályok közötti egyensúllyal is: ami PvE-ben működik, az jelentős problémákat okozott PvP-ben. A csapatos aréna tehát megy vissza a tervezőasztalra, azonban a duel lehetősége hamarosan, valamikor a jövő év elején bekerül a játékba.


DmC - Dante és Vergil akcióban

Két új előzetest is kaptunk a DmC-ről, melyek közül az egyik teljesen Vergilre koncentrál.

 Többjátékos komponenssel érkezik a Tomb Raider

A két ünnep közöttre is jutott egy kis meglepetés. Először egy véletlenül kikerült termékleírás fedte fel, hogy többjátékos résszel érkezhet a Tomb Raider, melynek keretein belül Lara hajóstársai küzdenek a Yamatai kincsvadászok ellen. Habár a leírást azóta eltávolították, az Official Xbox Magazine legújabb száma azóta megerősítette, hogy igen, valóban lesz multiplayer a játékban. Ennél több részlet azonban nem ismert, sokak viszont régóta számítottak erre: az év egy korábbi részében megjelent előzetesben már ígértek a készítők egy "különleges meglepetést". Nos, valószínűleg ez az.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Szefmester
2012.12.29. 10:46
A diabloval kapcsolatban csak annyi lenne a kérdésem, hogy ha ennyire a balansz a lényeg akkor miért nem adnak ki egy db kasztot ugyanazzal a skillel, és ugyanazzal a megjelenéssel. Az tuti elég lenne a birkájának. Azt oldják meg hogy a barbár ne juthasson közel a varihoz mert távolra jó, ha meg közel került akkor a varinak ne legyen esélye. Ennyi lenne nem több. Jah hogy ez meg nem balanszos.. hát ez van.

A ps2 komoly siker volt, nehezen tudom elképzelni hogy manapság is tudna ekkora eladást elérni egy másik konzol is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Ereshkigal
2012.12.29. 13:10
Hét hónappal a Dio 3 megjelenése után jöttek rá, hogy ez az aréna dolog nem működik? Mégis mikor kezdtek neki?
Ennek a "tegyük be gyorsan duelt, hogy kapjanak valamit" dolognak se sok értelmét látom. Mert ott lesz balance...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2012.12.29. 13:31
Nem fűznék komoly reményeket ehhez a jól megcsinálják majd dologhoz. Egy olyan cégről beszélünk akik szerint egy 4méteres kukac leköpheti orbitális pályáról a pajzsokkal megerősített anyahajót is. Most akkor miért lepődnénk meg azon hogy ennyi idő kellett mire rádöbbenjenek hogy elszúrták...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Ranger
2012.12.29. 14:30
"4méteres kukac leköpheti orbitális pályáról a pajzsokkal megerősített anyahajót is"
Miért? Te egymagad egyedül megnyerheted a 3. világháborút, meg ha lábon lőnek akkor csak 10 hp-t vesztesz, ahelyett hogy szép lassan elvéreznél, sokkot kapnál vagy egy életre (esetünkben a játék végéig) nyomorék lennél...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Benny
2012.12.30. 13:15
Lassan vagy nem is olyan lassan lesüllyed a blizz a legszutykosabb cégek közé a szememben, mert amit a d3-al csinál az kritikán aluli. Most nem csak a pvp-ről beszélek hanem az egész hozzáállásáról. Pl ah most is beszart.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2012.12.30. 14:25
Ranger: azokkal nem is játszom De azért azt felhoznám védelemnek a többi mellett, hogy azokban nem éled túl ha sokszoros a túlerő és nem butiított képességű AI játszik hanem másik játékos. A sérülést meg vedd sniper elite 1, vagy Soldier of fortune szintjére, ne pedig a moh, cod, vagy bfield akármelyik részére. Játszottam már olyan noname játékkal ahol ha nem kötözted be magad lazán elvéreztél, ahol ha lábon lőttek akkor lelassultál, és ahol ha fejbe akkor meghaltál. Ellenben a 4 méteres kukac másik játékos űrhajóját is ugyanúgy leköpi mintha a gép lenne.

Gyenge ellenérv volt lásd be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!