iPon Hírek

Aprók nagyban - 12.21.

Dátum | 2012. 12. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

DLC-t kapott az Angry Birds Trilogy

Megkapta első letölthető tartalmi csomagját az Angry Birds Trilogy, PS3-on és Xbox 360-on is. A csomag az Anger Management Pack névre hallgat, és 130 új pályát ad hozzá a madarak és malacok véget nem érő háborújához.


Japán dobozfotón a Metal Gear Rising: Revengeance

Többet nem is érdemes hozzáfűzni: ilyen lesz az új MGS doboza Japánban, szóval feltételezhetően mi is ilyesmire számíthatunk majd. Meg kell hagyni, ütősen fest.
Nem fogja hátrányosan érinteni a newtoni lövöldözés a videojátékokat

A tragikus lövöldözés Newtonban, a Sandy Hook Elementary Schoolban, sokkolta az Egyesült Államokat, és persze a világot is. S habár kezdetben úgy tűnt, ismét a videojátékokra kenik majd az agressziót, végül kiderült, hogy az elkövető egyéb, súlyosabb problémákkal küzdött. Ez azonban nem akadályozta meg az egyik szenátort abban, hogy a kongresszus elé vigyen egy új kutatási kezdeményezést az agresszív videojátékokról, ahogy arról tegnap is írtunk. A vészterhes időben sokan fordulnak elemzőcégekhez, azt kérdezve, hogy vajon ennek az egésznek milyen hatása lesz a videojáték-iparra, és azon belül is nyilvánvalóan a részvényekre. A Cowen & Companytól Doug Creutz piaci elemző elmondta, nem vár túlságsan nagy negatív hatást, és valószínűsíti, hogy bármilyen intézkedés, mely a videojátékok forgalmazását próbálná korlátozni, el fog bukni a bíróságon. Úgy véli, a játékipar növekedés elé néz 2013-ban, hiszen rengeteg nagy cím jelenik meg rögtön az első félévben, későbbre pedig a Microsoft és a Sony új konzolját várják.


Egy rakás Dark Souls 2 concept art érkezett

A frissen befutott festményeken szörnyeket, fegyvereket és különböző karaktereket láthatunk főként, na meg persze egy igen-igen látványos helyszínt. További képeg a VG247-nél lelhetőek fel.
Lecsapna a THQ címeire a Ubisoft?

Korábban is írtunk már róla, hogy a Ubisoft ügyvezetője a megfelelő ajánlat esetén lecsapna a THQ különböző értékeire, az MCV most azonban úgy értesült, hogy már konkrét tárgyalások is folynak. Ezek szerint a Ubisoftot érdekelné a THQ mind az öt stúdiója, és a fejlesztés alatt lévő játékaik tetemes része. A pletykák szerint azonban a Ubisoft egyelőre kivár, amíg egy igazán diszkont áron nem zsebelheti be az egészet. A feltételezések szerint ez akkor fog megtörténni, amikor az új tulajdonos, a Clearke Capital Group nem fogja tudni az előzetesen várt áron eladni a THQ tulajdonait, és kénytelen lesz alkukba bocsátkozni.


Előzetesen a magyar Van Helsing játék

A King Arthurért is felelős magyar stúdió hozza el nekünk a The Incredible Adventures of Van Helsing néven futó akció-RPG-t. De ezt eddig is tudtuk. Az új előzetes azonban azt is tudomásunkra hozza, hogy a Dracula megölésében fontos szerepet játszó főhős köré épülő anyag igen-igen jól is néz ki. Megjelenési dátum egyelőre nincs, de ha minden igaz, akkor a játék PC-re, Mac-re, Xbox 360-ra és a PS3-ra jön, digitális letöltés formájában.Disney Infinity - sandbox a mesevilágban

A Polygon beszámolója szerint, ugyan még nem biztos, de erősen valószínű, hogy készül egy új Disney-játék. A neve Disney Infinity lesz, és lényegében egy nyitott világgal rendelkező sandbox anyagról beszélhetünk, melyet a különböző Disney és Pixar karakterek, helyszínek tesznek teljessé. A készítők egy platformként írják le a játékot, mely később több különböző elemmel is bővülhet. A vállalkozó szelleműek gyalog, járművekkel, vagy repülve szelhetik át a vidéket, és olyan minijátékokban vehetnek részt, mint a versenyzés, az építkezés, vagy éppen a lövöldözés. Nem minden karakter fog tudni használni mindenféle járművet, és a legtöbb rendelkezik majd extra képességekkel is, mint például úszás, vagy láthatatlanság. A Polygon szerint úgy kell elképzelni az egészet, mint a Toy Story 3 Toy Box játékmódját, csak persze sokkal nagyobban.


Visszatér a BioShock zeneszerzője

A rajongók a mai napig bizonytalanságban éltek azzal kapcsolatban, hogy vajon a BioShock-sorozat imádott zeneszerzője, Garry Schyman fogja-e szerezni az új rész muzsikáját is. Nos, a válasz egyenesen Ken Levine-től érkezett, és röviden a következő a lényeg: igen. Kicsit bővebben, Levine elmondta, az úriember által írt zene az Infinite-ben erősen más lesz, mint az első két részben, már csak azért is, mert teljesen más környéken játszódik a történet. A vezető designer ezután elmondta azt is, sokkal nehezebb volt beszélő főhőst alkotni, mint azt előre gondolta volna, Booker karaktere nagy kihívást adott neki és a csapatnak. A harcokkal kapcsolatban is akadt megjegyezni valója: hangsúlyozta, a lopakodásnál számára sokkal fontosabb az, hogy a játékos úgy érezze, egy csatatérre érkezett, amit át tud látni, stratégiát tud kialakítani, mielőtt ő is harcolni kezd.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. kukimuki84
2012.12.21. 23:06
Newtown, Connecticut
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Benny
2012.12.22. 08:44
Ez a Van Helsing jobbnak néz ki mint a D3. Talán nekik kellett vna csinálni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mikej95
2012.12.22. 12:06
Na, ha az Ubisoft megveszi a THQ-t, akkor sablonos, tps, ládanyitogatós kacatot csinálnak a Metro: Last Light-ból és a South Park-nak is lőttek, legszörnyűbb az lenne, ha megszereznék a S.T.A.L.K.E.R. jogait(bár egy Activision vagy EA sem lenne jobb).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Zoli191
2012.12.22. 12:19
Még a Metro Last Night jöjjön már ki úgy ahogy azt a THQ elképzelte....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mataczadri...
2012.12.22. 17:30
Metro már csak egy hajszálja van az aranylemeztől(ha tartják a márciust), így fog kijönni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gab78
2012.12.23. 18:39
Inkább az Ubi, mint az EA vagy az Activision... Azért ha megnézzük a FarCry3-at, a AC3-at, akkor elmondhatjuk, hogy igen jó munkát végeztek... a FC3-at már lassan 2* is végigjátszottam...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tomchee
2012.12.25. 18:33
El keserítő, hogy egy ilyen kiváló játékokat gyártó studio, mint a THQ teteme fölött varjak hadakoznak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2012.12.27. 07:37
Azért egy hajszááááálnyit egyetértek a videojátékok erőszakosságával kapcsolatban. Példaképpen élnék a CoD:MW2 egyik részével, melyben terroristaként kellett végigsöpörni a repülőtér civil utazói között, halomra lőve őket. Nem mondom, hogy nem volt látványos, meghökkentő, vagy ilyesmi... Csak néha azért vannak provokatív jelenetek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!