iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.07.01.

Dátum | 2013. 07. 01.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Távozik az Xbox frontembere? Még nem hivatalos ugyan, de több forrás is tudni véli, hogy a Microsoft Interactive Entertainment Business főnöke és az Xbox frontembere, Don Mattrick, akit az E3-as Xbox One bemutatón is láthattunk kilép a cégtől. Egyesek azt is tudni vélik, hogy a 49 éves úriember, aki 2007 óta dolgozott a Microsoftnál a Facebookos játékairól és botrányairól híres Zyngához pártol át. Bónusz pálya a Call of Duty: Ghosts előrendelőinek A Call of Duty: Ghosts előrendelői megkapják a Free Fall nevű multiplayer pályát, amely újfajta "dinamikus esemény mechanikát" tartalmaz. A leírás szerint a pálya bevezeti a játékosokat a változó környezetben történő interakciókba. Mark Rubin Infinity Wardos producer szerint ez megváltoztatja azt, ahogyan a játékosok megközelítik a játékot. "Ahogy megy a csata, úgy változik a világ geometriája, és a játékosoknak menet közben kell ehhez alkalmazkodniuk, mert ha nem... Ez az igazán szórakoztató újdonság újfajta stratégiai lehetőségeket ad a játékhoz és folyamatosan bővíti a játékosok számára elérhető opciókat." A COD: Ghosts november 15-én fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, és még valamikor az idén az új konzolokra. The Secret World újdonságok Kissé hideglelősre sikeredett a The Secret World legújabb újdonságait tartalmazó Issue #7: A Dream to Kill előzetese, akinek játékbaba fóbiája van, az inkább ne is nézze meg. Én szóltam.
A Microsoft lehet, hogy meghosszabbítja ingyen játékos ajánlatát A Microsoft havonta két ingyen játékot ajánlott az Xbox Live Gold előfizetőknek, de sokan csalódásukat fejezték ki, egyrészt a címek miatt, másrészt pedig azért, mert az ajánlat csak december 31-ig él. Az Xbox Live-os Larry “Major Nelson” Hyrb a rajongók kérdéseire válaszolva a dologgal kapcsolatban azt mondta, hogy bármi lehetséges, meglátják, hogy alakul a program, és elnézést kért azoktól a rajongóktól, akik csalódottak voltak a program első ingyenes címével, a Defense Griddel kapcsolatban. "Sajnálom, ha valaki csalódott. Nem tudod, miből gondolták az emberek, hogy a Halo 3 vagy az AC2 jön júliusban. Azt hittem elég egyértelmű volt a tájékoztatónk, de ezek szerint mégsem." A Microsoft az E3-on jelentette be a terveit, és akkor csupán a fenti két játékot említették cím szerint, valószínűleg ez vezethetett a félreértéshez. Hyrb ígéretet tett, hogy értesíteni fogja a marketingeseket a Reddites és Twitteres kommentekkel és reakciókkal kapcsolatban. A Nintendo tovább harcol a WiiU.com domain névért A Wii U gyártója, a Nintendo nem tudta magának megszerezni a már más által lefoglalt WiiU.com domaint, annak ellenére, hogy panaszt tett az ilyen ügyekkel foglakozó World Intellectual Property Organisationnél. A domain már 2004 óta létezik, ami jóval a konzol bejelentése előtt volt. Februárban aukcióra bocsátották, de a Nintendo a vásárlás helyett úgy döntött, hogy inkább jogi útra tereli az ügyet. 2006-ban már volt egy hasonló ügye a cégnek, akkor a Wii.com volt a vita tárgya, de abban az esetben vásárlással végződött a dolog, a domain a Nintendóhoz került, sokan tudni vélik, hogy hatjegyű összegért. A Nintendo nincs egyébként egyedül a domain neves ügyekkel, a Sony még harcol a PlayStation4.com-ért, az Microsoft pedig az XboxOne.com-ért. A Nintendo nem adja fel, nyilatkozatuk szerint jogi úton fognak megoldást keresni. Itt a Drakengard 3 első előzetese Október 31-én jelenik meg Japánban a Drakengard 3, melynek előzetesét a Square Enix jóvoltából alant megtekinthetitek. A filmecskében többnyire a játék főhősnője Zero kaszabolja az ellent, stílusosan fehér kisestélyiben. Azt ne kérdezzétek, miért virág az egyik szeme... Japánul tudók előnyben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. NovaTerra
2013.07.01. 23:38
Sok ismerős seiyuu.

Annyit megértettem, hogy valamilyen árulásról van szó. És a hölgy bosszúra szomjazik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. HeverAdam
2013.07.02. 00:57
Amint az előbb végignéztem a Drakengard 3 játék előzetesét, szerintem valami fegyver lehet a lány szemén az a virág vagy lehet valami mást jelenthet! De rossznak nem tűnik a játék csak jó is legyen HA persze eljut hozzánk is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. SzAdamAndy
2013.07.02. 10:11
Cod Ghosts, mennyivel is vannak lemaradva ööööö jó pár évvel ha a Bad Company 1et vesszük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. HUFEUR
2013.07.02. 11:08
Szerintem a Microsoft-nak az egész Xbox-ért felelős részlegét ki kéne rúgnia.
Mondjuk ha jól értem Don Mattrick-et sem kirúgták, hanem magától távozott, bár ki tudja mi van a háttérbe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MrFox
2013.07.02. 11:20
Indexen tényként írnak már róla.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. KisDre
2013.07.02. 14:40
Szegény Nintendo, érthető hogy jogi úton harcol a domainért, jelenleg nem hiszem hogy akarnának bármennyi yen-t is "pazarolni". Amúgy utána nézve a konzol generációknak, gondolkoztam el, hogy a Nintendo, már valahol a GameCub-nál vett egy olyan irányt, ahonnét már nem lehetett igazi vetélytársa a többi konzolnak (úgy értve, eléggé japán orientált), de remélem még a következő gen-ben is ott fog figyelni a nintendo, függetlenül attól hogy milyen lesz a teljesítménye vagy hogy milyen játékok lesznek rá.

Drakengard 3 előzetesét meg nézzétek becsukott szemmel, totál mintha anime lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sadi57
2013.07.02. 18:14
ez a nintendo domain kálvária arra hasonlít, mitn amikor valaki megtudja hol fog épülni az autópálya, és ott vesz földet, ahol keresztül halad. mivel drágább lenne újratervezni, inkább megveszik drágábban a földet, mint amennyibe amúgy került volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!