iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.07.02.

Dátum | 2013. 07. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Feltörték a Ubisoft weboldalát A Ubisoft bejelentette, hogy feltörték a weboldalát. A cég nyomozásba kezdett, és azt ajánlja mindenkinek, hogy változtasson jelszót. A hackerek nevekhez, email címekhez és kódolva tárolt jelszavakhoz is hozzáfértek. Fizetéssel kapcsolatos személyes információkat nem tároltak a szerveren, így a hitelkártya információk nem kerültek veszélybe. The Walking Dead: 400 Days előzetes The Walking Dead: 400 Days ma jelent meg Észak-Amerikában, ennek alkalmából adta ki a Telltale a hozzá kapcsolódó előzetest. A játék holnap jelenik meg Steamen, és július 5-én jön ki Xbox Live-ra. PSN-en nálunk július 10-től lesz kapható.
Defiance újdonságok: jönnek a Volge-ok Új tartalmakkal bővült a Trion MMOTPS-e, a Defiance. A játékhoz kapcsolódó tv-sorozatból páran már ismerhetitek az igencsak kemény Volge-okat, ezentúl ingame is összefuthattok velük. Legyőzésükhöz persze összefogás szükséges, úgyhogy ne induljatok neki magányosan rájuk vadászni.

Nyílt bétában a World of Warplanes Az oroszoknál és az amerikaiaknál ma lépett nyílt bétába a World of Warplanes, nálunk július 4-én indul. A World of Tanks alkotói által fejlesztett játékban ingyen játszhatunk amerikai, német, japán vagy szovjet oldalon. A meccsekben két 15 fős csapat mérkőzik meg egymással. A repülőgépek az 1930-1950 közötti időket idézik. A Wargaming.net harmadik játéka, a World of Warships még fejlesztés alatt áll, a cég hosszú távú tervei között szerepel, hogy három játékukat összekapcsolják egyetlen naggyá, amelyben tankokkal, hajókkal és repülőgépekkel vehetünk részt a csatákban. Persze erre még egy kicsit várni kell. Az alábbi videó a World of Warplanes zárt bétáját mutatja be.
Civilization 5 frissítés A Civilization 5 legújabb frissítésével bekerül a játékba a Pitboss multiplayer mód. A tapasz egyéb dolgokkal is kiegészíti a játékot, ezek között szerepel az egyedi pályák multiplayer támogatása, új grafikák, megfigyelő mód és pár kisebb hibajavítás is. Az újdonságokról részletesen itt olvashattok. A Capcom kihagyja az idei Gamescomot A Capcom úgy döntött, hogy idén nem vesz részt a Kölnben augusztus 21-25 között megtartásra kerülő Gamescom kiállításon. A cégnek több játék is van a tarsolyában, pl. a DuckTales Remastered, ill. a Deep Down, melyet először a Sony PlayStation 4 bemutatóján láthattunk, valószínűleg ezeket a szeptemberi Tokyo Game Showra tartogatják. Új Mind Zero előzetes És hogy ma se maradjunk japán nyelvlecke nélkül, itt az Acquire által fejlesztett PS Vitás Mind Zero új előzetese, a könnyebbség kedvéért ezúttal felirattal.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

15. YellowFlas...
2013.07.02. 23:29
World of Warplanes? Aki ilyet akar tolni, az menjen játszani a Warthunder-rel. Tudom ajánlani. Abban is akarnak hajókat meg földi egységeket beépíteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. KisDre
2013.07.03. 00:21
YellowFlash, hát tudod akkor, verseny van a játékosok kegyeiért győzzön a jobbik
Mindig jó ha van konkurenciája valaminek, mert akkor legalább belehúznak a fejlesztésbe
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. TheRealTsL
2013.07.03. 01:07
A cikkben írt egyesítésről szó sincs, azt nem tudom honnan vettétek. SerB nem egyszer elmondta már, hogy az accountok lesznek csak egységesítve, a játékok nem, tehát repülők nem fognak belépni a WoT pályáira és fordítva.
A WoWP zárt bétájával játszottam 1-2 napot, de akkor még olyan katasztrofálisan rossz volt az irányítás, hogy hamar meg is utáltam. Én nem fogadnék rá nagy összegben, hogy túl sikeres játék lesz belőle. Simán ki is hagyhatták volna a WoWS kedvéért, mert a hadihajós móka viszont érdekelne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. irhejja
2013.07.03. 01:48
Egyelőre a War Thunder majdnem minden szempontból jobb játék mint a World of Warplanes (legalábbis szerintem).

Talán a pár érdekes prototípus az egyetlen olyan dolog amit a WoWP fel tud mutatni a WT ellen. De még ez is egy igen vitatott dolog, van akit pont, hogy taszít a sok "kitalál" vagy csak nagyon kezdetleges tervezési fázisban levő repülő berakása.

Ha a "nemsokára" megjelenő War Thunder szárazföldi rész is hozza a repülős rész minőségét és játékélményét akkor a World of Tanks is felkötheti a gatyáját.

A Wargamingnek nagyon össze kell szednie magát ha versenyben akar maradni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. HeverAdam
2013.07.03. 06:53
jaaa hogy akkor ezért küldött nekem az Ubisoft ilyesmi e-mail-t! Na mindegy én meg kitöröltem Majd küldenek még egyet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. OrvAjn69
2013.07.03. 07:59
"nálunk június 10-től lesz kapható."
Július akart ez lenni szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. ZsubiPhoto
2013.07.03. 08:17
Szerintem kifejezetten jó játék a WoWP. A grafikájára nem lehet panasz. Irányítása az új patch után sokkal vállalhatóbb lett (mondjuk egérrel és billentyűzettel játszom csak). Ráadásul azért szem előtt kell tartani, hogy eddig csak zárt bétában volt, így hagynak rá időt, hogy mindenki jelezze az észrevételeit - wargamingről legalább azt el lehet mondani, hogy érdekli a felhasználók véleménye.
Azt én sem gondolnám, hogy összekötnék a három játékot - meg ezt is nyilatkozták. Nem hiszem, hogy most lenne olyan gép (elegendő embernél), ami elviselne 30 repülőt, 30 tankot és 30 csatahajót egyszerre.
Kicsit elfogult vagyok, tudom, de nagyon szeretem mindkét játékot, mert szerintem kifejezetten élvezetes játszani velük (és most várom, hogy beférek-e a WoWS tesztelőibe).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. hympyke
2013.07.03. 08:48
Személy szerint nem érdekelnek a repülők, így ki is fog maradni.
Ha meg összekötik repülősdivel akkor ott fogom hagyni a WoTot is, van elég bajom az artikkal, tökömnek se hiányzik repülő. Ennek azösszekötősdnek nincs semmi alapja szerintem, a repülőknek kicsi lenne egy akkora pálya mint amit a Wot jelenleg használ. A tankoknak meg némelyik jelenlegi is túl nagy. És akkor a hajókat meg se említettem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. ThePoweR
2013.07.03. 09:58
"wargamingről legalább azt el lehet mondani, hogy érdekli a felhasználók véleménye"

Hujujuj csak ezt ne mondtad volna. D Hú, ezen most nagyot nevettem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. ZsubiPhoto ThePo...
2013.07.03. 11:12
Szerintem(!) így van, de mire gondolsz, miért nem?
A tüzéreket is módosították, ha írsz nekik véleményt vagy gondod van valamivel, arra érdemben válaszolnak, nem csak egy automatikus üzenettel.
De ez tényleg csak a szerény véleményem, nem jelenti azt, hogy mindenkinek a szemszögéből így van / így érződik.
Viszont tényleg érdekel, hogy miért gondolod ennyire helytelennek a kijelentésemet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Shinjiii
2013.07.03. 12:29
Ja, jó a grafikája az Airplanesnek, ha top géped van. Nekem egy kis Llano A6 2,6x4-en HD7750+4 GB memó mellett a WoT max grafikai beállításokon megy 1360x768-ban, ez meg ugyanebben a felbontásban MINIMUM graikán nem szaggat, és marad átlag 30 fps közelében. Ráadásul ugyanaz az engine. Hát van még mit dolgozni a Warplanes-en, egyelőre egy rakat szar. talán majd egy hivatalos kiadás a béták után.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Morte
2013.07.03. 14:09
Örvájn69: valóban július akart lenni, köszi, javítottam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. otherl
2013.07.03. 16:41
Nem pont SerB mondta, hogy a játékosok hülyék, és sose tudják, hogy mit akarnak, ezért nem lehet rájuk hallgatni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Balucsek
2013.07.03. 20:43
hympyke: konkrétan a warplanse lighthouse vagy milyen pályáján van az egyik wot map majdnem egy az egyben. Hát a WoT ból ismert terület kb fél szektor a minimapen amit a lassabb gépek is pár másodperc alatt tettek meg, a sugárhajtású prototípuspkkal meg észre se veszed hogy ott volt...
Amúgy hardverileg nem kéne szerintem akkora követelmény mivel ugye ami nincs lő/látótávon belül úgyse lesz megjelenítve repcsiknél meg csak egy minimál részletességű modell kell, mert úgyse látod olyan közelről... A gond inkább a bombázókkal van pl mikor az F2G ledob egy bombát és mögötte 150-200m sugárba még az üldöző repcsik is lepotyogtak... de pl amikor még próbálkoztam vele IL-2-vel is volt hogy 1 bombával 3 repcsit csináltam ki, 2-őt lekapott a bomba a 3. meg neki ment a repkedő roncsoknak... Nah ez elől nem tudom, hogy menekülne el akár egy T50-2-es is...
Ami engem idegesített a WoWP-ben az az volt hogy voltak gépek amiket lehetettlen volt leszedni, mert nem érted utol semmivel, messziről meg ha el is találtad szinte semmit sem sebzett rájuk. A kicsikkel meg ha berakott nagyobbakhoz mivel minden gépnek élete van akár csak a WoT-ban esélyed sincs a kis 7,7-eskkel a 20-30mm ágyúk ellen...
Nah meg mikor 3.-szor írtam a supportnak, hogy az egyik rombolónak rossz az ütközés modellje és a sajátja helyett a legnagyobb anyahajó ütközésmodellje van ráhúzva és 20.-szor repültem neki konkrétan a semminek, és ők ott tartottak, hogy küldjem a jelentést a nem létező game crash-ről nah ott meguntam...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. otherl
2013.07.03. 21:09
Balucsek: Köszönöm. Ezek után tuti nem próbálom ki. Sőt erről most eszembe jutott rahedli rossz emlék a WoT-al kapcsolatban is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!