iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.07.05.

Dátum | 2013. 07. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Elindult az Xbox béta program regisztráció A Microsoft megnyitotta a nyílt béta regisztrációt az idei legnagyobb Xbox 360 rendszerfrissítés előtt. Az új frimware javítani fogja az általános teljesítményt és lehetővé teszi, hogy valós pénzel vásároljatok az Xbox Marketplace-en MS pontok helyett. Amennyiben érdekel titeket a teszt, az Xbox 360 dashboardon adhatjátok meg az adataitokat a jelentkezéshez. Alá kell írni az NDA szerződést, ami arról biztosítja a céget, hogy nem tartotok élménybeszámolót online és már be is állhattok a sorba. Major Nelson szerint csak rövid ideig lesz nyírva a lehetőség, a mai nap folyamán valószínűleg megnyílik az online jelentkezés itt. Összeállhat a Steam és a Twitch Sok Dota 2 játékos állt "nagy" dilemma előtt, amikor arról akart dönteni, hogy kliensben vagy az internet legnagyobb játékstreamelő közösségének társaságában nézze a bajnokságok alakulását... Nos, jó hírünk van a közösség számára már a Steam és a Twich újkeletű partnerségének köszönhetően nézhetitek az online közvetítést Twitchen is ha van jegyetek a bajnokságra. További információkat a Dota 2 blogon találtok, a Steam és Twitch accountotokat itt tudjátok összekötni. A Valve nagyon izgatott az új szolgáltatást illetően és várja a visszajelzéseiteket. Final Fantasy 10 és 10-2 HD változat cross-save funkcióval A Final Fantasy 10 HD és a Final Fantasy 10-2 HD támogatni fogja a cross-save funkciót, jelentette a Square Enix. Ez azt jelenti, hogy a játékok PS3 és PS Vita verziói osztoznak majd az elmentett állásaitokon, így ott folytathatjátok a játékot PS3-on, ahol a Vitán abbahagytátok és fordítva. PS3-on megkapjátok mindkét játékot egy blu-ray lemezen, Vitán viszont külön árulják őket. Yoshinori Kitase Párizsban a Japan Expón tette a bejelentést, amit a RPGSite közölt. A Gematsu információi szerint a HD változatok új, nagyjából 30 perces befejezést kaptak, amit Kazushige Nojima állított össze. Nojima igazi FF veterán, dolgozott a 7,8,10,10-2 és még sok más játékon. Lightning Returns: Final Fantasy 13 gameplay a Japan Expóról A tegnapi párizsi Japan Expón a régi FF játékok mellett természetesen az új Lightning Returns: Final Fintasy 13 is feltűnt, méghozzá egy hosszú játékbemutató formájában. A videóban a Dead Dunes térségben látjuk kalandozni a címszereplőt, aki egy régi ismerőssel is összetalálkozik majd a bemutató végén. Az említett jelenet ismerős lehet a sztorit taglaló 'The Divine Task' trailerből is, amit itt tekinthettek meg.
PES 2014 új funkciók A Konami kiadott egy fejlesztői videót, melyben a játék producere, Kei Masuda részletezte a foci szimulátor legújabb funkcióit. Implementáltak új csalás megelőző funkciókat és Master League menedzselési lehetőségeket... A PES 2014 szeptemberben érkezik PC-re, PS3-ra, PSP-re és Xbox 360-ra.
Farming Simulator PS3-ra és Xbox 360-ra Szívesen írtam volna ide valami vicceset, de rá kellett jöjjek, hogy ideje felhagyni az offenzív és gunyoros hangnemmel, ha erről a játékról írok. Meg kell tanulni felismerni, hogy ha valami jövőbe mutató és jelentős. A Farming Simulator az, ezért nem maradhat ki a konzolos emberpalánták életéből sem. A "játék" szeptember első hetében jön PS3-ra és Xbox 360-ra. A Giants Software alkotása kap amerikai környezetet is, így a játéktér a duplájára nő. Az inspirációt a tipikus amerikai farmgazdaságok adták. Nem, Bobijuing nem lesz a játékban. Lüszi se. Lesznek viszont új járművek és régi klasszikusok...
Project Eternity: A múlt jövője Bizonyára sokatokban felmerült már a kérdés, hogy milyen hatása lehet annak az iparra, ha az egyik készülőben lévő régi vágású RPG játék, mondjuk a Project Eternity óriási sikert ér el. Mi lesz, ha kijövetelkor elpasszolnak belőle 1 millió darabot? Megtörténhet, hogy az egész Obsidian, a több mint 100 fős munkaerejével rááll majd a Project Eternity-re, mint fő PC-s franchise-ára? Egy biztos, senki kedvéért nem lovallnak át konzolra, mert a játék PC-re lett megálmodva, úgy, mint a jó öreg Infinity Engine-es játékok a Black Isle fénykorának idején. Mi lesz, ha elmarad a nagy siker? Magától értetődően összehozzák azt, amire a Kickstarteres tábor befizetett. Ha kíváncsiak vagytok Chris Avellone múlttal és jelennel kapcsolatos érzéseire és gondolatira, de szívesen látnátok egy kis Eternity bemutatót is, akkor ne hagyjátok ki az idei Rezzen tartott előadását és az Eurogamer cikkét róla.
Tokyo Jungle hordozható eszközökön Ami engem illet, rám nagyobb hatással volt Morte kolléga cikke a Tokyo Jungle-ről, mint maga a játék, ezért mielőtt bármit is szólnék, visszahivatkozom nektek rá, csak, hogy megadja az alaphangulatot... Ha túlvagytok a Szika szarva sagán, akkor itt az ideje, hogy megtudjátok, hogy hamarosan játszhatjátok az eszement játékot PS Vitán és Androidos eszközökön is. a PSN Store-os új screenshot alapján valószínűsíthető, hogy S-RPG szerű gameplay-re számíthattok. A sztori módot eltávolították ebből a verzióból, így lényegében a túlélés maradt a tálcán. Észak-Amerikában jövő héten jelenik meg a játék, európai dátumot még nem kaptunk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. KisDre
2013.07.05. 22:36
"Farming Simulator PS3-ra és Xbox 360-ra"

Ezután a Sony és a Microsoft visszamondta a PS4-et és a Xbox One-t
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. MrFox
2013.07.06. 11:21
A harvest moon sorozatból is csinálhatnának egy hd remake-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mainframe
2013.07.07. 14:01
"senki kedvéért nem lovallnak át konzolra"
A szó, amit keres, Uram, az "átnyergelni".

Ezeket a Farming és egyéb szimulátorokat (Traint is beleértve) ki játssza? Valaki biztosan, különben már rég bebuktak volna, de valamiért folyamatosan jönnek ki az újabb és újabb részek. Még gameplayt is néztem YouTube-on, mert gondoltam, valami csoda kell, hogy legyen benne, de nem, semmi, dögunalom és gány látvány. Ki ül le ezekkel játszani?!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. KisDre
2013.07.07. 14:19
#mainframe, a készítői

amúgy, haverom (és még egy barátja) játszottak valamelyikkel, egyikük asszem meg is vette, de túl sokáig nem tartott náluk ez a korszak 1-2 hónap kb
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. uristen mainf...
2013.07.07. 15:06
Ezeket a Farming és egyéb szimulátorokat (Traint is beleértve) ki játssza?

Például az egyik (volt) osztálytársam igen nagy Farming szimulátor fanatikus. Még egy kormányt is vett tőlem, mert azt mondta, hogy jobb kormánnyal játszani, mint billentyűzettel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2013.07.08. 08:02
Szerintem a sok olyan szülő veszi meg, akiknek gőzük sincs arról, hogy mi fán terem egy PC/konzol játék. Egyszerűen bemegy a Tescoba, megnézi melyik van budget áron (990 Ft), és viszi haza a gyereknek. De nem értem, miért kényelmesebb számítógépen farmolni ahelyett, hogy kimenne a kertbe kapálni, ugyanaz. Csak az utóbbival el is érne valamit. Habár az is igaz, hogy itt meg is tapsolják, hogy megosztja az 1 nap alatt termesztett 120 répát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hamzajanos
2013.07.08. 15:16
Unokatestvérem 12-éves, a szülei parasztok (nem pejoratív értelemben) a kisgyerek szinte hamarabb tudott traktort vezetni mint járni, mostanra a kisujjában van az egész szakma. Amikor nincs kint az apjával a földeken, leginkább a téli időszakban ezzel a játékkal játszik, félelmetes hogy mennyire átlátja, és rendkívül eredményes benne. Számára ez a szórakozás, a kikapcsolódás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.07.08. 15:50
Óriási. Csak az a baj, hogy ilyen kevés van. A hülyegyerek megy a játékra aratni, mert aranypénzt dob ki, meg xp-t... Ahelyett, hogy a gazos kertet takarítaná ki. De azt ugye nem lájkolják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!