iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.07.24.

Dátum | 2013. 07. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Splinter Cell: Blacklist trailer A kiadó Ubisoft megjelentetett egy új előzetest a lopakodós akciójátékhoz, mely ezúttal a háromféle játékstílust járja körbe. Ezek a Ghost a Panther és az Assault. A Splinter Cell: Blacklist augusztus 23-án jön PC-re, PS3-ra, Xbox 360 és Wii U-ra.
Szeptemberben jön az Outlast Steamen Az Outlast végre kapott PC-s megjelenési dátumot. A túlélő horror-játékról már több ízben is írtunk, ha már nem emlékeztek rá, akkor katt: Outlast – túlélő horror a Red Barrelstől Outlast – újabb részletek és előzetes Rare: Az Xbox One Kinect-je 10x erősebb az előzőnél Nick Burton a Rare-től azt nyilatkozta... nos amit az alcímben is olvashattok. Elmondása szerint az új modell már képes akár három méterről is lekövetni az ujjaink mozgását. Az általuk készített Xbox One kezdőcím, vagyis a 'Kinect Sports Rivals' esetében azért lesz hasznos a készülék, mert még azt is leköveti, hogy mekkora erővel hajlítod a csuklóidat, mikor gyorsítasz a jet-ski eseményeknél. Pontosan követni tudja majd, hogy hova rakjátok a kezeteket, mikor falon másztok. Konkrét összehasonlítás még nincs a két Kinectről, de kíváncsiak vagyunk mennyire állt közel vagy messze az igazságtól a '10X erősebb' kijelentés. Oculus: 3 hét jam, 50 ezer dolláros nyeremény Az Oculus házigazdája lesz egy három hetes 'VR Jam' eseménynek az IndieCade-del a következő hónapban. A rendezvényen a csapatoknak Oculus Rifttel irányítható játékokat kell készíteniük a nyereményért. A nyertes cím végül bemutatásra kerül az októberi IndieCade Fesztiválon Los Angelesben. A második helyezett 10 ezer dollárral gyarapodhat és elröptetik őket az Oculus főhadiszállásra, hogy megismerkedjenek a fejlesztőkkel. A jam augusztus 2-25-ig tart, a hivatalos honlaphoz katt. MechWarrior Online: Tiszteletnyilvánítás egy fiatal rajongó előtt A Piranha Games sajnos elveszítette MechWarrior játékának egy hű rajongóját a rákkal szemben. Sarah Marie Alida Parries mindössze 5 éves volt és az apukájával játszott együtt. A belső körökben ismerték is őket, szerettek állandóan mozgásban lenni és az éjjellátásukra támaszkodni az ellenfelek levadászásánál. A játékosok most megvásárolhatják az ő egyedi festésű (pónis) mecháját, ami mellé 10% XP boost is jár. Az ebből származó teljes bevétel a Kanadai Rákbetegség Egyletnek megy. A kampány lezártával a mecha nem lesz többé kapható.
Final Fantasy 14: A Realm Reborn csillió screenshoton Az MMO harmadik bétaszakasza az Abriael névre hallgató rajongó által naplószerűen meg lett örökítve képekben. Nem kevesebb, mint 723 screenshotot készített, amiket itt megtekinthettek. A játék utolsó bétája most hétvégén indul, a hivatalos start augusztus 27-én esedékes PC-n és PS3-on. Magicka: Íme, egy kis MOBA akció A múlt héten már volt szerencsénk néhány akciódús jelenethez a Magicka: Wizard Warsből, most viszont majd 8 perc kommentárral ellátott pörgős csatározásban lehet részünk egy Eurogameres exkluzívban. Nem más, mint a Paradox North feje, John Hargelid magyarázza, amit a képernyőn láthatunk.
Saints Row 4: új Hail to the Chief videó és szezonbérlet infók A Hail to the Chief széria már ismerősen kell hangozzon számotokra, az viszont még nem, hogy a játék aranylemezre került. Mostantól előrendelhető a szezonbérlet is és már azt is tudjuk, hogy mit kaptok azért a 10 dollárért: - egy exkluzív "Rectifier" nevű fegyvert, amivel azon a helyen büntethetitek rosszakaróitokat, ahova a nap sem süt... ennél világosabban nem vagyunk hajlandóak fogalmazni; - Rendezői változat az 'Enter the Dominatrix' DLC-ből; - Egy második küldetéspakk, ami 2013 végén jelenik meg. Szezonbérlet nélkül 15 dollár lenne, ha mindent külön vennétek meg. A Saints Row 4 augusztus 23-án jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.
Ryse: Nem leszel magányos hős A Crytek semmiképp sem szeretett volna még egy olyan játékot, amiben egyszemélyes hadseregként funkcionáltok vagy magányos hősök lehettek. A Ryse-ban a többi légiós oldalán küzdhettek nagyszabású ütközetekben, harci alakzatokat felvéve. Amikor részt vesztek egy ilyen csatában a harc dinamikusan követ titeket, ahogy mozogtok a csatamezőn (ezt nevezték el Mass Combat-nak). Mint a játék hősei, mindig Ti lesztek a lándzsa hegye. Akárhányszor harcba bocsátkoztok, túlerővel kell szembenéznetek és gyakorlatilag a Ti teljesítményeteken múlik a csata kimenetele. A VG24/7 exkluzív videójából több minden is kiderül, ha az Xbox One felé húz a szívetek, ne hagyjátok ki. Dragon Age: Inquisition - továbbvihetjük az elmentéseinket A PAX Australia egyik előadásán, a producer Cameron Lee leszögezte, hogy a Dragon Age mentések továbbvihetőek a játékba és jelentős hatásuk lesz. Nem csak a korábbi játékokhoz, de a könyvekhez is kapcsolódik majd az Inquisition, így valóban gazdag élményben részesíti azt, aki minden fonalon követi a franchise-t. Ezen túl szó volt még az átdolgozott dialógusrendszerről és a játék taktikai oldaláról is. A Dragon Age: Inquisition 2014 őszén érkezik PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Chris Avellone nem felejtett el továbbmenni az Arcanumban! Ha ennyi nem lett volna elég mára a játékvilág történéseiből, akkor jó hír lehet számotokra, hogy megjelent Chris Avellone legújabb 'Let's play Arcanum' videója. (Csoda, hogy van erre ideje a Project Eternity és a Torment mellett.) Ezúttal 1 órán keresztül is nézhetitek, ahogy szenved. Nagyjából a második adás után kiderült már, hogy hősünk jobban szeret játékokat készíteni, mint játszani, talán éppen ezért ennyire kellemes nézni és hallgatni ezt a sorozatot. A korábbi részeket megtaláljátok az Obsidian YouTube csatornáján.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. myckie2
2013.07.25. 08:41
"Az Xbox One Kinect-je 10x erősebb az előzőnél" Ezt még elhiszem, ezt nem is kérdőjelezném meg, de valamiért a laggról még nem beszéltek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2013.07.25. 08:58
Outlast, Blacklist(kár hogy cenzúrázták, mint a Bioshock: Infinite-t, remélem nem öli meg a hangulatot ), Saints Row csupa jó hír.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MrFox
2013.07.25. 12:45
A kinect2 kapcsán arról is hallgatnak, hogy egyszínű fal (greenbox) elé érdemes állni, mert különben annál lassabb a képfeldolgozás minél részletesebb a háttér - mondjuk egy hétköznapi szoba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2013.07.25. 13:11
Szimpatikus ez a mechwarrior kezdeményezés. De ezt az új játékot nem bírom megszokni. Nem látni hogy ez az objektum több tíz tonnás. Olyan mintha egy apró kis izéke lenne.. túl könnyed, és túl mozgékony. Oké hogy az a futkározó mech az egyik legkisebb volt, de annak is túl fürge.

10x erősebb .. az meglehet, kicsit részletesebb optika és gyorsabb feldolgozóegység arányában kijöhet ez a szám. De hogy valóságban mennyire nem fog működni az már más kérdés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!