iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.08.12.

Dátum | 2013. 08. 12.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

FPS és TPS nézet is lehet a Cyberpunk 2077-ben Még a SIGGRAPH konferencián tartott egy előadást a CD Projekt RED a fejlesztés alatt álló Cyberpunk 2077-ről. Ennek egyes részeit kaparintották meg a NeoGAF-on, melyből kiderül, hogy a készítők terveznek FPS és TPS nézetet is, illetve "sűrű városi környezetre, valamint az ezt körülvevő senkiföldjére" számíthatunk "tetemes mennyiségű testreszabási lehetőséggel". 40 fejlesztés az Xbox One kontrolleren Tetemes mennyiségű pénzt áldozott a Microsoft az új kontroller fejlesztésére, mely elméletileg 40 ponton lett jobb a már amúgy is kiváló elődjénél. A dizájn változása egyértelmű, illetve sokat hallottunk már a ravaszokba épített rezgőmotorokról, de a többi rezgőmotor is változásokon esett át. Örömhír, hogy a saját tervezésű töltőkábel helyett most egy szabvány USB-s csatlakozót találunk a kütyü elején, ha pedig rádugjuk a konzolra, teljesen vezetékes módba vált, és megszünteti a vezeték nélküli jeleket. Maga a vezeték nélküli átvitel is egyébként hússzor gyorsabb, mint az Xbox 360 esetében. A kontroller tartalmaz továbbá egy IR jeladót, így a Kinect be tudja mérni, kinek a kezében van az irányító, és automatikusan betölteni a gamer profile-t.
The Division - nincsenek tervben extrák a két konzolra Mint tudjuk, a The Division egyelőre Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkezik, bár a fejlesztők szavaiból azt lehet kivenni, hogy erősen gondolkoznak egy PC-s verzión is. De nem is ez most a lényeg, hanem az, hogy Ryan Bernard, a játék rendezője elmondta, nem terveznek specifikus extrákat egyik konzolra sem - így nem várható Kinect-, vagy Move-támogatás. Persze azt azért hozzá tette, hogy nagyon hosszú fejlesztés áll még előttük, így akár még változhat is a dolog, azt pedig már mi tesszük hozzá, hogy a Ubisoft korábban is adott már ki platformonként eltérő, exkluzív DLC-ket a játékaihoz. Grand Theft Auto Online - bejelentés augusztusban Nos, a Rockstar Games Twitteren közölte, hogy augusztus 15-én felfedik a Grand Theft Auto Online-t. És jelenleg ennyit tudunk.

Phil Spencer tartja a GamesCom nyitóbeszédet A GamesCom szervezői megerősítették, hogy a Microsoft Studios vezetője, Phil Spencer tartja majd a GamesComot megnyitó nagy előadást. "Az iparág fordulóponthoz érkezett. A GamesCom egy ideális platform arra, hogy az új hardverek hatásáról beszéljünk, az elérhető kiegészítőkről, és a játékok következő generációjáról. Soha nem volt jobb dolog ennek az iparágnak a részének lenni, mint most. Érdekes látni, hogy a fejlesztők hogyan használják ki az új lehetőségeket, hogy egészen újszerű játékokat mutassanak nekünk." Spencer főként a következő generációra történő fejlesztés kihívásairól fog beszélni, nem csak az Xbox One szemszögéből. Megvan az első eSport vízum Ahogy arról már írtunk, a Riot Games által vezetett lobbi elérte az Egyesült Államok szenátusánál, hogy az eSportot is igazi sportként kezeljék, és ennek megfelelően a profi játékosok is kaphassanak sportolói vízumot. Meg is van az első eSportoló, aki megszerezte: ő Danny “Shiphtur” Le, és egyébként Kanadában lakik. Mennyire teljesít jól PC-n a Mortal Kombat? Két évvel a megjelenése után PC-re is megjelent júliusban az új Mortal Kombat. Ezzel kapcsolatban kérdezték Ed Boontól, mennyire teljesít jól az új platformon a játék, mire a következő válasz érkezett: "MESSZE, MESSZE az elvárások felett". Úgy tűnik tehát, hogy bár a konzolos megjelenéssel egyidőben időhiány, vagy a kalózkodástól való félelem miatt ugyan számos nagyobb címet nem mernek megjelentetni a kiadók, hosszabb távon mégis van értelme a PC-re is koncentrálni. Egy raklap képlopaton a Final Fantasy X és X-2 HD Remaster Minden tovább kommentár nélkül, egészen jól festenek ezek a képek a hamarosan érkező két HD-sített változatból.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. kray
2013.08.13. 08:42
Nocsak valaki rájött végre, hogy csak nem olyan rossz platform a PC?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Benny
2013.08.13. 10:10
Annyi a titok nyitja, h jó játékot kell készíteni és nem egy félkész sz*rt amit heti dlc-kel foltozgatnak és akkor a pc-sek meg fogják venni. Főleg ha olyan klasszikusról van szó mint a mortal ami sztem is nagyon jól sikerült.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. AgeOfVampi...
2013.08.13. 12:18
Grand Theft Auto Online? Nagyon adta már magát, csak hirtelen magam elé vizualizáltam egy kaotikus várost tele kitörni vágyó önjelölt bűnözőpalántával, illetve egy csomó remek sofőrrel. Nagyon kíváncsi vagyok a megvalósításra...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Beatmad
2013.08.13. 12:29
Én éreztem hogy nagyon sokan megvesszük a mortalt PC-re, steam-en még mindig ott van a legtöbb eladások mezőnyében, pedig már egy hónapja megjelent, a dobozos verziót még nem rég kezdték árusítani.
Várjuk szeretettel a többi fighting gamet is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2013.08.13. 20:40
Az MK sikeréhez az is hozzájárul, hogy nem igen van konkurenciája a platformon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SonicTheHU...
2013.08.14. 12:13
Nekem is megvan az MK, imádom is meg minden, de egy kicsit több gombot kell már nyomkodni mint anno a Thrilogy-nál Nem szívesen ismerem el, de lehet h egy kontrollert be kell majd szereznem hozzá ^^ A túrót, ink kettőt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!