iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.08.16.

Dátum | 2013. 08. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Újabb Warhammer 40k játék jön PC-re, iOS-re és Androidra A GamesWorkshop ezúttal az orosz HeroCraftra bízott egy Warhammer játékot, méghozzá egy kártyagyűjtögetős, körökre osztott címet. A Warhammer 40,000: Space Wolf jövőre jön és még 3D renderelt változata is lesz. A paklitokban lévő lapok képviselik a seregeteket és a képességeiteket, ahogy az az ilyen játékoknál megszokott. Minden körben választhattok két kártyát 5 vagy 6 féléből, ezek reprezentálják a támadás, mozgás és defenzív vagy offenzív képességek felvételét. "Rajongók" zaklatása miatt távozik Jennifer Hepler a BioWare-től A BioWare egyik írója, Jennifer Hepler úgy döntött, hogy otthagyja az ipart, miután a Dragon Age 2-n végzett munkája miatt halálos fenyegetéseket is kapott (ő és családja). Greg Zeschuk szerint rengeteg fiatal tehetséget veszít így a szakma, akik nem bírják a nyomást. Hepler azt nyilatkozta a Polygonnak, hogy a legtöbb játékkészítő érzékeny ember, a szakma viszont azt várná tőlük, hogy kemény veteránokként viselkedjenek. Elég nagy nyomás az is, hogy ki kell állni azzal, amit csinálunk és a fejlesztés folyamata is megterhelő. Ez már egyszerűen sok és nem egy ember áll tovább emiatt. A közelmúlt legutóbbi példája erre Phil Fish, aki leállt a Fez 2 fejlesztésével és szintén elhagyta az ipart. Szeptember 4-én jön a Castle of Illusion felújított változata A Sega PSN-en, XBLA-n és PC-n jelenteti meg letölthető formában a Miki egeres felújított Castle of Illusiont. Az ára 10 font, avagy 1200 MS pont lesz. Ha előrendelitek PSN-en, kaptok egy példányt a Mega Drive-os eredetiből is (emuláltat).
A Square fontolgatja a Final Fantasy Type-0 nyugati kiadását A 2011 végén megjelent PSP exkluzív cím egyelőre még csak a japán FF rajongókat gazdagította és még sosem volt szó itteni megjelenésről. A Square Enix West feje, Phil Rogers viszont úgy döntött, hogy ideje ezen változtatni, mert rengeteg rajongó kérte már ezt tőlük. Egyelőre még nem ígért semmit (hozzászólások közt írt erről), de a fogaskerekek már elindultak, talán lesz belőle valami. Be nem jelentett új címekkel készül a Sony a Gamescom-ra A Microsofthoz hasonlóan a Sony is készül jó néhány nagy meglepetéssel a kölni videojáték konvencióra. Az előadásuk kedden 19.00-kor esedékes, követhető lesz élőben is a stream szolgáltatást nyújtó oldalakon (Twitch). Jövő hónapban jön az Audiosurf 2 Az egyik legjobb PC-s ritmusjáték korai hozzáférést biztosít számotokra Steamen szeptembertől. Amennyiben most hallotok először a játékról, íme, néhány screenshot, bár a Dylan Fitterer fejlesztő szerint a grafika még nem végleges. Honlaphoz katt.
Október 8-án jön a Capcom Essentials Egy szép nagy játékcsomag vár majd titeket, benne olyan címekkel, mint a Dead Rising 2, a Devil May Cry 4, a Resident Evil 6 és a Super Street Fighter 4. A pakk lemezen érkezik Xbox 360-ra és letöltő kódok formájában PS3-ra. Az ára 60 dollár lesz, részletek a Capcom Unity-n. Megjelent a Space Hulk PC-re és Mac-re A Full Control elkészült a klasszikus Warhammer táblás játék adaptációval. A Space Hulk megvásárolható Steamen, első napos Kraken Skin DLC-vel együtt. A kampányban 15 küldi lesz, bemutatkozó trailer alant.
A Wolverine forgatókönyvírója vette kézbe az Assassin's Creed filmet Scott Frank teljesen átírja a meglévő forgatókönyvet, amit a brit Michael Lesslie alkotott. Az író nagyon izgatott a projekt kapcsán, mert még sosem vállalt videojáték adaptációt. A film sztárja Michael Fassbender lesz, de majd csak 2015-ben láthatjuk a mozivásznakon az ismerős fehér ruhában. F1 2013 Classic Edition csomag A Codemasters kiadta a teljes listát és egy trailert a 80-as és 90-es évek vezetőit és pályáit felvonultató új F1 Classics Mode-hoz. A speciális kiadás limitált lesz, mindössze 10,000 darab lesz elérhető a brit piacon, meglátjuk, mennyi jut nekünk. A játék október 4-én jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Az említett listát a VG24/7 hasábjain találjátok.
Rambo: The Video Game - figura jár az előrendelésért A Reef Entertainment megerősítette, hogy a shooterhez kétféle akciófigura közül jár majd egy minden előrendelő játékosnak. Ajánlott viszont ellenőrizni, hogy a kiválasztott kiskereskedésnél elérhető-e az extra ajándék. A Rambo: The Video Game idén télen jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, előzeteshez katt ide.
Szeptember 10-én jön az Amnesia: A Machine for Pigs A The Chinese Room és a Frictional Games megerősítette a játék PC-s és Mac-es megjelenési dátumát. A szeptember 10-én érkező Amnesia játék 20 dollárért lesz kapható, előrendelhetitek Desurán, Steamen vagy GOG-on, megéri, mert 20% kedvezményt kaptok (16 dollár lesz).
Saints Row 4 fejlesztői napló Nem volt elég Saints Row hírünk a héten? Itt van még egy! A játék jövő héten jelenik meg.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

14. myckie2
2013.08.16. 22:59
Az Audiosurf mostmár tényleg audiosurf lett. Jól néz ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. YellowFlas...
2013.08.16. 23:29
Audiosurf 2! JEEEE! Az első résszel szinte minden nap játszok, évek óta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Asagrim
2013.08.17. 06:00
Jajj, Jennifer Hepler, arany bogaram! Én 14 éves korom óta, mióta moderálok meg bannolok százával kaptam a fenyegetéseket, olyan emberektől is szép számmal akik tudták a lakcímemet ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. myckie2 Asagr...
2013.08.17. 09:18
Ilyen fejjel nem is csodálom, hogy kapta a fenyegetéseket. Ahogy mondod Asagrim más is kap, minden nap fenyegetést ezerrel, csak nem foglalkoznak vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Magrathea
2013.08.17. 10:12
Asagrim: Ez azért ennél bonyolultabb. Mert a moderálásban nincs úgy ott a szíved, lelked, mint egy történetben amit Te írsz. Ha nagyon sok ember ilyen negatívan reagál arra amit alkotsz, azt kudarcélménynek éled meg. Neki az segített, hogy emellett voltak nagyon sokan, akik mellé álltak és dícsérték. Másrészről ott van az is, hogy ki mennyire érzékeny. Az alkotóműveszek többsége az, ő pedig ráadásul pont a DA2 megjelenése körül ment el szülni, ami ezt még inkább felerősítette benne. Az pedig, hogy a gyermeke életét fenyegették és olyanokat mondtak, hogy jobb lett volna a babának ha elvetél, mint, hogy ilyen anya nevelje fel, az valóban rettenetes. Tökéletesen megértem, hogy egy kismama ezek után tovább áll.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Magrathea
2013.08.17. 10:18
Ha már kritika, akkor az ilyen sokkal jobb!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Asagrim Magra...
2013.08.17. 15:48
"Ez azért ennél bonyolultabb. Mert a moderálásban nincs úgy ott a szíved, lelked, mint egy történetben amit Te írsz."

Voltam már fórum moderátor, játék moderátor, admin egy olyan oldalnál aminek a formálásán vért izzadtam aztán lekapcsolták az egészet, és olyan sértegetések hatására sem hagytam abba amibe belevonták a számukra tudvalevően halott édesapámat.

Ha valaki ennyire érzékeny, akkor ne vállaljon közszereplést, ennyi!

Írtam már fantasy regényt is ami alól infrastruktúrával együtt (webportál) elszállt a RAID tömb, szóval ha lehet engem még nagyobb kudarcélmény ért, főleg hogy egy hatrészes sorozat első tagjának szántam, mondanom se kell az akkoriban félkész állapotban levő második még mindig félkész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. mikej95
2013.08.17. 17:41
A Bioshock Infinite-t végig kísérte a zaklatás, cenzúrázás, módosítások, etikai korrekciók születtek emiatt. Nincs ezen mit csodálni, megérzik a vérszagot és tovább szapulják őket, mert nem képesek kiállni amellett, amiről már elvileg döntöttek. Kicsit hasonlít az Xbone történetére, csak ott a pénz is nagy szerepet játszott a meghátrálásokban.
Phil Fish-nek pedig nem volt semmi keresnivalója a játékiparban, így nem csoda, hogy kigolyózták.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Magrathea
2013.08.17. 18:23
Egyébként én sem vagyok oda nő munkáiért, csak jobbszeretem, ha a kritika kulturáltan van tálalva, érvekkel. Nincs ínyemre, ha az emberek egymásnak esnek mint egy lelki sérült, faragatlan tinédzser. Az egyszerűen low class és egyik tartalom generálással foglalkozó embernek sem feladata, hogy nevelje az ilyen hozzászólókat (mondjuk ez a Jennifer nagyon bénán kezelte a dolgot). A vitának meg pláne nincs értelme velük. Elég súlyos defektje ez a társadalomnak, hogy nem is egy, de sok olyan van, aki elkezd egy játék miatt fenyegetőzni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Asagrim Magra...
2013.08.17. 18:37
"Elég súlyos defektje ez a társadalomnak, hogy nem is egy, de sok olyan van, aki elkezd egy játék miatt fenyegetőzni..."

Gameforge böngészőjátékoknál tipikusan előfordul, akkora számban, hogy a szabályzatban a "Staff Insult" és a "Real-life Threat" két külön szekció.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. myckie2
2013.08.17. 22:36
A Rambóról elfelejtettem írni. Ekkora egy hulladék grafikás és gagyi játékot csinálni 2013-ban. Szégyen. A Youtube-nál letiltották a Like-bar ez meg már a szánalom határa. Egy húzócímmel próbálnak eladni egy játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2013.08.18. 12:36
VÉGRE jön az Amnesia! Istenem, de vártam már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2013.08.18. 13:05
De gyanúsan olcsó a játék... csak 20 dollár? Ráadásul akciósan meg 16? Háy órás játék lesz? 2?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95
2013.08.18. 20:25
Shinjiii: Sokkal gyanúsabb, hogy a thechineseroom keze munkája, még egy valóban működő játékuk vagy játéknak nevezhető alkotásuk nem volt(Dear Esher inkább valami könyvre hasonlít). De, a honlapjuk szépen fejlődik régi HL2EP2 modjukat már ki sem teszik, olyan jól megy nekik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!