iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.10.18.

Dátum | 2013. 10. 18.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Késik a Batman: Arkham Origins PC-s dobozos, és Wii U-s kiadása A Warner Bros. elárulta az Eurogamernek, hogy a Batman: Arkham Origins dobozos PC-s változata, illetve a Wii U változat késni fog Európóban. Ez annyit jelent, hogy november 8-tól lesz elérhető, vagyis két héttel később, mint Észak-Amerikában, ott ugyanis a játék összes verziója október 25-től lesz megvásárolható. Arról egyelőre nem kaptunk információt, hogy erre miért volt szükség. Így cseréld le a vinyót a PlayStation 4-ben A német ComputerBild rátette a mancsát egy PS4-re, és rögtön meg is nézték, hogyan kell benne kicserélni a merevlemezt. Nos, úgy tűnik, hog a masina burkolatának fényes része ugrik le, alatta pedig egy kis csavar fogja a rögzítő részt. Ez a csavar azonban nem akármilyen csavar: ahogy a lenti képen is látható, a Sony rakott bele némi szeretetet. Kíváncsian várjuk, hogy az Xbox One-ban miként lesz ez megoldható... (Sehogy.) Az összes kép a ComputerBild oldalán tekinthető meg, ide pedig csak kettőt beteszek kedvcsináló jelleggel:


Szeretne női karaktereket a DICE a Battlefield 4-be A Call of Duty: Ghosts beelőzte az emancipációval a Battlefieldet, hiszen most először választhatunk majd női karaktereket a többjátékos módban. Patrick Bach a DICE-tól elmondta, ők is szeretnének valami hasonlót megvalósítani, de egyelőre számba kell venniük, hogy ez milyen áldozatokkal járna. Ugyanis Bach szerint a dolog eléggé komplikált: nem elég, hogy a karakterek modelljeit el kell készíteni, de több ezer sornyi szöveget is fel kell venni. Ha pedig egyszer megcsinálják, akkor mindenképp jól szeretnék megvalósítani. Mostanában egyre forróbb téma a női karakterek megjelenítése a különböző játékokban, legutóbb például a gyanúsan alulöltözött Quiet (Metal Gear Solid V), és a Warface enyhén kihívó öltözetű női karakterei miatt írtunk a témáról. Ismét 1GB-os patch-et kap a Killzone: Mercenary Reméljük mindenkinek jó nagy memóriakártyája van, pontosabban a Sony reméli, ugyanis a Killzone: Mercenary ismét egy 1GB-os patch-et kap a nyakába. Ez az első, szintén ennyit nyomó javítócsomaggal együtt már 2GB kötelező telepítést jelent, viszont a második javítás feltelepítést követően az elsőt eltávolítja a játék, így tulajdonképpen 1GB-ot visszakapunk. A javítás egyébként hatással lesz a respawn pontok eloszlásában az összes játékmódokban, illetve a loadoutokkal felmerült gikszereket is megoldották a készítők. Ami a legfontosabb: a Guerilla szerint a játék stabilitását érintő problémákat is orvosolták, és reményeik szerint nem nagyon fog összeomlani sem a program. November közepén jön a Chivalry: Deadliest Warrior Elindult a játék zárt bétatesztelése - jelentette be a Torn Banner és a 345 Games, aminek köszönhetően már tudhatjuk azt is, hogy november 14-én jelenik meg az anyag. A zárt bétában résztvevők kipróbálhatják a kalóz és a nindzsa osztályokat is, melyek kifejezetten újdonságok ebben a kiegészítőben.
Eljön az apokalipszis a Tropico 4-ben A Haemiont Studios kicsit felforgatja a trópusi idillt: az új Apocalypse DLC-ben kis államunkat gyakorlatilag a világ végére kell felkészítenünk: a hidegháborús tárgyalások rosszul sülnek el, jöhet az atomcsapás. El kell döntenünk, milyen frakciókat és nyersanyagokat mentsünk meg. Építhetünk atombunkereket, és bemutatkozik a Survivalist trait, aminek segítségével kevesebb kaja kell a népnek, és a roncsok hasznosításában segíthet. Jövő januárban jön a Blackguards A Daedalic Entertainment sötét hangulatú, körökre osztott stratégia-szerepjáték hibridje jövő év elején jelenik meg. A késés oka a szokásos: tovább kell csiszolni a játékot, hogy a lehető legjobb minőséget hozzák ki belőle. Addig is, tekintsük meg az új screenshotokat:
Hatalmas frissítést kap a Dota 2 A 6.79-es verziójú javítócsomaggal jelentős változások mennek végbe a Dota 2-ben. A legtöbb hős valamilyen kiegyensúlyozáson ment át, míg többet (pl. Axe) teljesen átalakítottak annak érdekében, hogy jobb legyen kompetitív választásként. Ezeken kívül a változások érintik a buybacket, a tapasztalati pontok eloszlását, az aranytermelést, és persze a cuccokat is. Ace Combat: Infinity - ász akció Az új Ace Combat fontos része lesz a kooperatív online légiharc, az új előzetes is erre fókuszál. Az anyag egyébként free to play lesz, és a PlayStation 3-ra jelenik meg még idén.
Tovább folytatódik a Games with Gold program Xbox 360-on A Microsoft az E3-on jelentette be a PSN Plus Instant Game Collectionjére hasonlító szolgáltatást, melynek keretén belül minden Xbox Live Gold-előfizető havonta két ingyenes játékkal gazdagodik. Akkor még egy korlátozott ideig futó programként beszéltek róla, ma azonban megerősítette Redmond, hogy a történet tovább folytatódik Xbox 360-on. A Microsoft szerint a program keretében kiadott játékokkal eddig több, mint 120 millió órát töltöttek el a játékosok, és az előfizetők 97%-a találta jó ötletnek a dolgot.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. myckie2
2013.10.18. 23:13
Nem értem ezeket a Dotás változtatásokat. Ezzel teljesen felborítják az eddigi rendszert és a tapasztalatok fele mehet a kukába...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. ptaylord
2013.10.18. 23:50
További hír a tegnapi napra, hogy A Batman:AA és a Batman:AC-ből a friss patch eltávolítja a GFWL-t. Ez volt a jó hír. A rossz hogy a mentések is elvesznek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. i2k010
2013.10.20. 12:49
@Pt@ylord: Ami már megoldható. Link: KLIKK!
(link javítva)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Eretnek90
2013.10.20. 13:00
ez volt eddig a különbség a lol és a dota között. lol 1 hónapon belül is változik, és alkalmazkodni kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. seto3
2013.10.20. 15:05
Pont ez a lenyeg hogy ne legyen senki se igazan imba mert 1 karival tudj jatszani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ptaylord
2013.10.20. 21:49
@i2k010: köszönöm a gyors választ. Sajnos már én is néztem ezt a linket. Nekem nem működött. Teljesen lenullázott minden mentést.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Gyurkov
2013.10.21. 08:35
Akkora körme van a fószernak a képen hogy inkább meg se nézem a videót.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2013.10.21. 09:18
Pedig praktikus ha gitározol, vagy ha apró mütyüröket szerelsz, és nem csipeszelni akarsz... Akkor persze megérteném amit érzel ha gyászkeretes is lenne!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!