iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.07.04.

Dátum | 2013. 07. 04.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Új GTA 5 háttérképek Két új widescreen háttérképpel lepte meg a Grand Theft Auto 5 rajongókat a Rockstar az amerikai Függetlenség napja alkalmából. A képeket más formában már láthattuk ugyan, de ilyen szép nagyban még nem. A Rockstar oldalán mindenki kiválaszthatja a neki megfelelő méretet és letöltheti őket.


Magyar felirattal érkezik az AC4 és Watch Dogs A Ubisoft a rajongók kéréseinek eleget téve a mai napon bejelentette az idei év két legjobban várt címének magyar lokalizációját. Az Assassin’s Creed IV: Black Flag 2013. október 31-én, a Watch Dogs 2013. november 22-én kerül a boltok polcaira magyar felirattal. Már kapható Steamen a Final Fantasy VII A Final Fantasy VII végre elérhető lett Steamen is, öcsikkel, booster pakkokkal, miegymással. A Square Enix legendás JRPG-je 10,99 Euróért a miénk lehet. A játék magasabb felbontást kapott, 36 öcsire hajthatunk benne, a boosterek segítségével pedig HP-nkat, MP-nket növelhetjük, és némi extra Gilhjez is juthatunk.
Borderlands 2 GOTY kiadás A Steam adatbázisában már felbukkant a Borderlands 2 Game of the Year kiadása a következő extra tartalmakkal: Captain Scarlet’s And Her Pirate’s Booty, Mister Torgue’s Campaign Of Carnage, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt, Tiny Tina’s Assault On Dragon Keep, Ultimate Vault Hunter Upgrade, Mechromancer Pack, Psycho Pack, Creature Slaughter Dome. Azt még nem lehet, tudni, mikor jön ki a DLC-kkel megrakott pakk, és az összeállítás sem biztos, hogy a végleges. Destiny - a teljes E3-as gameplay demó A Bungie közkinccsé tette az E3-on bemutatott teljes Destiny anyagot, amelyben a játékmenetet is láthatjuk. A 12 perces film segítségével betekintést nyerhetünk a harcrendszerbe és követhetjük hőseink kalandjait az emberiség aranykorának bukása után. Interaktív MI társunknak, aki Ghost névre hallgat Peter Dinklage (Trónok harca, Halálos temetés) szolgáltatja a hangját.
Készül a SimCity offline módja? Úgy tűnik, hogy a Sim City a Classic nevű új játékmóddal végre offline is játszható lehet, legalábbis ez derül ki az EA által a játékosoknak nemrégiben kiküldött egyik kérdőívéből, melynek témája a játékosok által leginkább hiányolt játékmódok. A választható válaszok között szerepel a Classic mód, amely online és offline játéklehetőséget kínál, amelyben egyetlen működő várost fejleszthetünk tökélyre, cheatek és unlockok használatának segítségével. A kérdőív más lehetőségekre is utal, mint pl. klánok, híd- és aluljáróépítő eszközök, elnevezhető utak és utcák, egyirányú utak, közös online események, nagyobb városok, metró, terraformálás, ko-op mód, katonai létesítmény menedzsment, múzeumok, maffia menedzsment, és Simek importálása. Új Final Fantasy 14 előzetes A Final Fantasy 14: A Realm Reborn fejlesztője, a Square Enix új előzetest adott ki, amely a játék helyszíneit mutatja be. Az alaposan átalakított MMO augusztus 27-én fog megjelenni. A következő béta (PC és PS3) már igen közel van, július 5-én, azaz pénteken délelőtt indul, itt lehet rá jelentkezni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. HeverAdam
2013.07.04. 23:12
GTA 5 Hír: Ezek nem új képek, már hónapokkal ezelőtt kiadta az RG!

De ami a legjobb: Magyar felirattal jön a Watch_Dogs!!! Nagyon helyes
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Balucsek
2013.07.04. 23:13
Hát amennyi minden fel van sorolva a SimCity-hez az alapján az eddig kiadott verzió egy trial verzió szintjét is csak erős jóindulattal éri el... Vagy ez csak a következő SimCity játékba kerülnek be majd újabb 10 év múlva?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester
2013.07.05. 07:00
Hmm.. FF7 steamen? már szalad is a kívánságlistára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. skripton
2013.07.05. 07:07
Nekem nagyon bejön a Bungie újdonsága!! Csak jöjjön ki PC-re is majd
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. magerg
2013.07.05. 09:35
Az FF7-nél gondolom nem csináltak semmit, csak felk*ták a felbontást, oszt' nesze paraszt. Ugyanazok a low-poly modellek, hányinger textúrák, idegesítő csipogó inventory van. Hogy nagy kegyesen beletették a Direct3D támogatást, azt nem tekintem eredménynek.
Mondom ezt úgy, hogy szerttem az eredetit...
De egy 15 éves játékért elkérni ennyit pofátlanság.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Benny
2013.07.05. 10:18
Az első képen azért befigyel a bong. :-D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tokyofej Benny
2013.07.05. 16:11
A IV legjobb karaktere -Little Jacob- után nehogy már ne legyen egy füves karakter az 5-ben is. Tuti lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!