iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.07.10.

Dátum | 2013. 07. 10.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Megjelent a Deus Ex: The Fall Habár hivatalosan csak holnap kellett volna megjelennie, már mától elérhető az Apple App Store-ban a Deus Ex: The Fall. A cucc megy iPhone-on, iPad-en és iPod-on is, 5,99 eurós árért cserébe. Ilyen lesz a Rambo: The Video Game Már többször írtunk a készülő Rambo játékról, most pedig egy videóval is tudunk szolgálni róla. A játék még idén megjelenik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.
Használja majd a Kinectet a Battlefield 4 A DICE vezetője, Karl Magnus Troedsson megerősítte, hogy a Battlefield 4 kihasználja majd a Kinect bizonyos funkcióit. A stúdió gyakorlatiasan áll hozzá a dologhoz: nem azért teszik bele a Kinect-integrációt, mert valami képzeletbeli listán ki akarnak pipálni minden lehetőséget, hanem mert igenis jobbá tehetik vele a játékmenetet. Legalábbis ők így gondolják. Azt Troedsson is elismeri, hogy az olyan jellegű játékoknál, mint a Battlefield 4, nincs sok értelme a teljes irányítást a Kinectre bízni. "Ez egy first person shooter, minden a játékos képességeiről szól, és a beviteli eszköz nagyon fontos. Nagyon precíz irányítás kell az események felett, és ezt mozgásérzékelős irányítással megoldani nem lenne túl értelmes dolog - legalábbis akkor nem, ha meg akarjuk tartani ugyanazt a formulát, amit eddig is használtunk." - mondta a stúdió vezetője, viszont hozzátette: egyéb területeken nagyon is ki lehet használni a Kinect lehetőségeit, és ki is fogják, de még nem állnak készen bejelenteni, hogy pontosan miként. Assassin’s Creed 4: Black Flag - hogyan legyünk kalózok? Már két-három nap is eltelt azóta, hogy előzetest láttunk az új Assassin’s Creedből, így az új előzetes most arra tanít meg minket, hogyan is legyünk kalózok, és hogyan hajókázzunk a nyílt tengeren. Meg persze, hogyan találjunk meg térképeket, hogyan fosszunk ki halott kalózokat, és hasonlók, mindezt a játék rendezőjének, Ashraf Ismailnak a kommentálásával.
Elvégezte a házi feladatot a Sony Jack Tretton, az SCEA elnöke legalábbis úgy gondolja, ennek köszönhető a PlayStation 4 jelenlegi sikere a közönségnél. "Sok időt töltöttünk el azzal, hogy a vásárlóinkkal beszélgetünk, és persze sokat társalogtunk a fejlesztőkkel is. Az E3-as konferenciánk ennek az eredményeként jött létre, és a reakció megmutatta, hogy a helyes utat választottuk." - mondta Tretton, aki szerint ez a folyamat már régóta zajlik, és még mindig tart. Tretton elmondta, nem szabad megkérdőjelezni a stratégiát, amit ezek alapján kialakítottak, ha ugyanis most kezdenének el átnézegetni a válluk felett, elbizonytalanodhatnának, és hibákat követhetnének el. Watch Dogs - harc a pénzért egy valódi áruházban Egyedül Kanadában fut jelenleg a Watch Dogs egy appja, a Watch Dogs Live, mely rendszeresen mindenféle feladattal bízza meg azokat, akik részt akarnak venni a mókában. A legutóbbi feladat például az volt, hogy meg kellett "hackelni" a játék főgonoszának bankszámláját, melynek eredményeként egy áruház bankautomatája elkezdett durván pénzt kiszórni magából. Amire persze az arra sétálók rögtön rávetődtek, és kisebb tolakodás alakult ki a pénzért.
Petíció indult az Xbox One szolgáltatásainak visszahozására Amikor a Microsoft visszafordult, és bejelentette, hogy eltörlik az online DRM-et, és a használt játékok korlátozását, ezekkel a sokak által utált dolgokkal együt olyan, pozitívnak tűnő lehetőségek is eltűntek, mint a családi megosztás, illetve a játékok digitális elajándékozása, illetve eladása. Most egy David Fontenot néven futó játékos petíciót indított ezek visszahozására. "Ez lenne a jövő szórakoztatóipara. A játékok új hulláma, ahol a játékokat digitálisan vásároljuk, kereskedünk velük és megosztjuk őket. Gyakorlatilag ez volt a Steam az Xboxra. De a vásárlók alulinformáltak voltak, és ellene fordultak, a Microsoft pedig elvette a lehetőségeket, mert a Sony kihasználta a vásárlók bizonytalanságát. Vissza akarjuk kapni. Nem lehet, hogy ez mindent vagy semmit alapon dőljön el, kell lennie kompromisszumnak." - szól a petíció szövege, ami elárulja, hogy valójában annak kitalálója is némileg alulinformált. Feloldhatják a konzolok tiltását Kínában A South China Morning Post úgy tudja, a kormány már elkészített egy javaslatot, melyet a miniszterelnök is támogat, és lényegében feloldaná a konzolokra vonatkozó tiltást az országban, melyet még 2000-ben vezettek be. A kínai kormány fokozatosan szeretné kinyitni a gazdaságot a különböző külföldi cégek előtt, azonban annyi megkötés azért megmaradna, hogy az olyan külföldi vállalatok, mint a Sony csak a sanghaji szabad kereskedelmi zónában működhetnének.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

18. myckie2
2013.07.10. 23:19
"szól a petíció szövege, ami elárulja, hogy valójában annak kitalálója is némileg alulinformált." Ez jó volt. De, ha ezt meglépné az MS, abból hatalmas botrány lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Asagrim
2013.07.10. 23:30
"Nagyon precíz irányítás kell az események felett, és ezt mozgásérzékelős irányítással megoldani nem lenne túl értelmes dolog ..."

Ha a kontroller miatt már alapból van aim assist a "precíz irányításhoz", akkor nem értem mi a gond a mozgásérzékelővel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. HUFEUR
2013.07.11. 00:16
Asagrim:

Nem tudom láttál-e már valaha konzolt, de aim assist csak opcionális, ki lehet kapcsolni (illetve valahol egyáltalán nincs is).
Illetve ha be is van kapcsolva az sem olyan nagy segítség, hogy mindent magától becéloz, Kinect-tel meg kb csak úgy menne.

Egyébkét egy GTA V gameplay után furcsa váltás ez a Rambo trailer, mintha lenne egy kis minőségi szakadék köztük.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. mataczadri...
2013.07.11. 00:20
Valaki terminátor módra elkezdi majd keresgetni a David Fontenotokat a telefonkönyvben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Asagrim HUFEU...
2013.07.11. 00:30
HUFEUR

Nagyon köszönöm hogy engem sötét parasztot, aki konzolt még csak képen látott, érdemesnek találtattál arra, hogy idődet arra pazarold, hogy megmondd neki a tutit.

Komolyan néha az ilyen lekezelő fafejek - még képzelj oda egy betűt - megnyilvánulásai láttára elkezd bizseregni a tenyerem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Shinjiii
2013.07.11. 07:51
"Nagyon precíz irányítás kell az események felett, és ezt mozgásérzékelős irányítással megoldani nem lenne túl értelmes dolog ..."

Mert eddig az fps játékok annyira precíz irányítást/célzást igényeltek mind PC-n, mind konzolon, mi...? Ha béna is vagyok benne, fedezékbe vonulok és megvárom míg felszívódik a piros véres képernyő, és lövöm tovább a pasit. Nem kell ehhez precízség, mert nincs tétje, csak türelem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Zelbacsi
2013.07.11. 08:53
"Komolyan néha az ilyen lekezelő fafejek - még képzelj oda egy betűt -"
áfafejek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. mikej95
2013.07.11. 09:41
Shinjiii: Konzolon mindig van valamennyi aim assist, mert kontrollerrel nem lehet annyira jól célozni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. MrFox
2013.07.11. 11:19
Asagrim : HUFEUR tényt mondott, amivel te nem voltál tisztában. Jellemzően egyből személyeskedéssel reagálsz. Inkább köszönd meg neki, hogy felvilágosított, így később nem röhögteted ki magad a konzolos alulinformáltságoddal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. MrFox
2013.07.11. 11:20
mikej95 : te sem sok konzolos fps-sel játszottál... Konkrétan nullára tippelek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. hympyke
2013.07.11. 12:31
Mint ex-PS3 tulaj el se tudom képzelni kinek találták ki ezeket a szar kontrollereket. PS3-hoz volt valami egérszerűség horror áron, de azt meg a játékok fele nem támogatta.
Állítólag lesz World of Tanks is konzolon, hát gondolom mekkora skill kell majd ahhoz is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shinjiii
2013.07.11. 12:43
Jaja, jön majd a WoT X360-ra, mikor kidobják az X1-et, micsoda teljesítmény a Wargaming.net részéről. Remélem nem lesz X-platform, mert akkor már adom is el az accountomat a francba.

Asagrim meg nem tudom, kinek árt, de mindig baszogatjátok, akárhova is írjon. Mert mindenki okosabb a másiknál, ez egyértelmű...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. myckie2
2013.07.11. 13:57
Hogy az Assassin Creed-hez is szóljak valamit: Nagyon érződik rajta a Far Cry 3 világa. Így videó alapján olyan mintha Far Cry-t játszanánk Assassin Creedes karakterrel. Ami nem rossz, de nem is túl jó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. KisDre
2013.07.11. 14:24
#Shinjiii
Nyugodj meg nem lesz X-platform, legalább is én úgy tudom nem tudták megoldani.
De amúgy érdekes, más játéknál várjuk a crossplatformot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2013.07.11. 15:29
A WG kezdi teljesen elnyesni az egész játékot. Legalábbis nekem ez esett le az utóbbi pár patchet összevetve... Csak azért aggódom. Ráadásul ha X lenne, ott lenne nekik az anti-béna assist, és kész lennénk tőlük. Így is a fejem fogom, amikor a csapat zsinórban 5x közel 0 - 15-re kap ki az ellenségtől hétvégén...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. KisDre
2013.07.11. 15:57
#Shinjiii
Na azért korábban se volt éppen a helyzet magaslatán, elég csak a igen durván OP tier5-s KV-t említeni a régebbi időkből. Az a baj hogy a patchenkénti folyamat új tankokkal azt hiszik elégedettek a játékosok, mert hogy foglalkoznak és érdekli őket az új tankok, csak a helyzet az, hogy azért érdekli őket ennyire, mert más újat nem adnak ki. Valami új játékmód, történelmi csaták, hiába rebesgettek ezt-azt régebben, mintha soha nem lépnének előre a kreativitás végtelen mezején.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Balucsek
2013.07.11. 20:40
Shinjiii: most is van aim aszist a WoTban PC-re is igaz olyan szánalmas hogy még a noobok sem használják mindíg a torony mögé céloz a tanktest tetejére, így a lövések többsége elszáll a tank fölött arról nem is beszélve hogy 100m-ről egy padló gázzal haladó maus mögé lő olyan késleltetés van a célzásban, és akkor próbálj belőni vele szemből egy T95-öt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.07.11. 21:56
Igen, arról tudok, kifejezetten álló célpontnál "használható". Most már azért kellemesebb lehetne, mert javítottak minden ágyú pontosságán (nem úgy a lövegeken...). Bár én se használom soha...

Régi szép idők jók voltak azért, a KV odabaszott mindenkinek, átütni nem lehetett, és minden 1shot volt neki. Hát igen, a +tankok, amik általában 3-4 patch-enként, és ebből is 2 legalább prémium, amit csak pénzért tudnál megvenni. Új pályák kellenének, és ja, mondasz valamit. War Thunder is tud valamit ezekkel a történelmi csatákkal. Ráadásul kurvára unom már azokat a zenéket is benne...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!