iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.08.02.

Dátum | 2013. 08. 02.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Arma 3 helikopteres harcok A Bohemia Interactive közzétette az Arma 3 működését részletesen bemutató sorozatának második szériáját. Az új epizódból a helikopteres harc alapjaival ismerkedhetünk meg. A videóban külön figyelmet szentelnek a felszállásra, a repülés alapjaira, a fegyverhasználatra és a leszállásra. Aki megjelenés előtt szeretne játszani, az még mindig megteheti, a fizetős béta kapható Steamen és a Bohemia online boltjában is.
Sárkányszárnyakon érkezik szeptemberben a Dragon’s Prophet A Runewaker Entertainment által fejlesztett Dragon's Prophetben sárkányokat foghatunk el, beidomíthatjuk őket és segítségükkel több százfajta sárkány ellen harcolhatunk és PvP ostromokban is részt vehetünk. Az ingyenesen játszható MMO megjelenése Európában és az USÁ-ban is szeptember 18-án várható. A legújabb előzetes egy metál ballada, amely annyira brutális, hogy alkotója elrejtette egy vulkán mélyére, mert igen mély igazságokat tartalmaz.
Új stúdiót nyitott a CD Projekt RED A CD Projekt RED megnyitotta új stúdióját Krakkóban, amely besegít majd a The Witcher 3: Wild Hunt és a Cyberpunk 2077 fejlesztésébe. A CD Projekt RED főnöke, Adam Badowski a következőket mondta ezzel kapcsolatban: "Új stúdió, új emberek és új energia - növekszünk, és izgatottan várjuk, hogy kihasználhassuk az új stúdió nyújtotta lehetőségeket. Szeretnénk folytatni a jobbnál jobb RPG-k készítését, és az új stúdió egy újabb nagy lépést jelent ebbe az irányba. Krakkó, amely Európa egyik kulturális is tudományos központja különleges hely, és ez megmutatkozik majd játékainkon is." Új The Bureau: XCOM Declassified videó A The Bureau: XCOM Declassified új élőszereplős előzetesében Carter különleges ügynök és társa egy ismeretlen ellenséget hallgatnak ki, nem éppen finom módszereket használva. A játék augusztus 23-án fog megjelenni Európában PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.
Kiszivárgott Whore of the Orient videó Kiszivárgott egy, a játékmenetet bemutató videó az L.A. Noire alkotói, a Team Bondi készülőben lévő új Whore of the Orient című játékából. Az anyag a VideoGamer oldalán tekinthető meg, láthatjuk benne a főhőst, némi fegyveres harcot és vethetünk néhány pillantást a nyitott világú játék helyszínéül szolgáló egyik városra is. Az L A. Noire sikerei ellenére anyagi gondokkal küszködő Team Bondit a Kennedy Miller Mitchell cég vásárolta fel 2011-ben, és júniusban 200 000 dolláros támogatást kaptak az Ausztrál kormánytól, hogy folytatni tudják működésüket. A Whore of the Orientnek, amelyet írója és rendezője, Brendan McNamara úgy írt le, mint a "20. század nagyszerű el nem mesélt történeteinek egyikét" egyelőre még nincs kiadója. Ace Combat Infinity előzetes Megérkezett az első teljes hosszúságú Ace Combat Infinity előzetes a Namco Bandaitól. A közeljövőben játszódó szuperfegyvereket és hiperrealisztikus látványvilágot felvonultató játék új sztori kampánnyal érkezik. Az új ko-op multiplayerben két, maximum 4-4 fős csapat mérheti össze erejét egy közös ellenfél elleni harcban. A nagy múlttal rendelkező széria történetében ez lesz az első olyan rész, amely ingyenesen játszható lesz. Az Ace Combat Infinity Kizárólag PS3-ra jelenik meg, és szeptember 25-től lesz letölthető PSN-en.
Gyorsítottak az Xbox One-on A Microsoft egyik fejese, Marc Whitten az egyik Major Nelson podcast során bejelentette, hogy az E3-on bemutatotthoz képest megnövelték az Xbox One processzorának sebességét. A növekedést a grafikus meghajtó újraépítésével és optimalizálásával ill. a GPU órajelének 800mhz-ről 853mhz-re való növelésével érték el. A podcastban az is elhangzott, hogy a Gamescom vendégei lesznek az elsők, akik láthatják a konzollal kapcsolatos újdonságokat. Az Xbox One hardvere jelenleg még bétában van, és az operációs rendszeren is csiszolnak még valamit.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. noPublicFG
2013.08.03. 01:02
Addig, addig csiszolgatják az Xboxot, hogy lesz belőle valami
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. KisDre
2013.08.03. 01:14
#noPublicFG
A végén még életre kell Végül is "szeme" már van, már csak karok, lábak kellenek és valóban egyel többen leszünk általa a szobában
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. YellowFlas...
2013.08.03. 04:27
Olyan lesz az Xbox, mint a South Parkban Séf bácsinak a plazma TV-je. Életre kell, és pusztítani fog a városban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Szefmester
2013.08.03. 08:51
És akkor most a külsős fejlesztőknek pár dolgot újra kell vagy lehet gondolniuk.
De örülhetnek a változó hardvernek.. ennyi erővel PC-re is fejleszthettek volna.
Persze felmerül bennem a kérdés hogy a túlmelegedés szempontjából ez a kis tuning mit eredményez majd.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Balucsek
2013.08.03. 10:55
Szefmester: a hűtés a legkevesebb elég nagy dobozt terveztek a dizájnerek tudnak belepakolni egy nagyobb hűtést... Amúgy amennyire értem nem magát a hardvert módosították csak elkezdték a drivert (grafikus meghajtót) baltával aprítani, hogy a fölös sallangok ne lassítsák a hardvert.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. zsolt200
2013.08.03. 11:01
Nagy cucc, ennyi erővel fogja magát a Sony, ő is tuningol egy kicsit és ugyan ott vannak ahol eredetileg.
Whore of the Orient-ben meg az animációk egyenlőre übergagyik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Szefmester
2013.08.03. 11:05
Értem én hogy a driverekkel buheráltak, de attól hogy felrakok egy új drivert még sosem lett magasabb az órajele a GPU-mnak. Max azt tudnám elképzelni hogy az optimalizált driver nem dolgoztatja meg feleslegesen a gpu-t és ez a kis tuning kompenzálja a hőtermelésnél. De attól még a külsős programozók most biztos nem örülnek annyira. Megváltozott a hardver és a szoftver is kicsit. Kicsit...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. MrFox
2013.08.03. 17:02
800 -> 853 talán 2fps sebességet hoz egy 7790 alapú rendszeren, most erre büszkék? De szerintem ha ilyen órajelen megterhelik azzal az egy ventillátoros cuccal, akkor 2 perc alatt leszabályoz alapra a TDP mint állat.

Megjelenés előtt 4 hónappal még csak béta state hw-val és csiszolásra váró win8-al pedig nyilvánvalóvá teszi, hogy launch gépet nem szabad venni (a win8-at mennyi ideje is csiszolják?).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog
2013.08.04. 14:14
Az ARMA 3 videoban azert eleg bantoan gyenge a fu mozdulasanak animacioja,remeljuk ez nem marad igy.Az elejen amikor a ket kopter elrepul,ugy visszapattan allo helyzetbe a vegetacio,mintha rugos lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. KisDre
2013.08.05. 00:16
#MrFox
Ott a pont

#Szefmester
Most attól hogy magasabb lett az órajel, miért változtatná olyan hűde hatalmas mértékben a fejlesztést rá? Nem a technikai háttere változott csak több a "kakaó".
Mondjuk ilyen téren nem vagyok jól informált.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. SzAdamAndy
2013.08.05. 10:05
@noPublicFG - 2013-08-03 01:02:53

Addig, addig csiszolgatják az XboxOne-t, hogy a végére elcsiszolnak belőle mindent.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!