iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.10.21.

Dátum | 2013. 10. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Battlefield 4 - előtölthető 24 órával a megjelenés előtt Az Origin a Twitteren erősítette meg, hogy mindenki előtöltheti majd a Battlefield 4-et, már 24 órával a hivatalos megjelenése előtt. Ezzel talán el tudják majd kerülni, hogy a teljes rendszer összeomoljon, amikor november 1-jén mindenki ráveti magát. Európában is elindult a Nosgoth alfatesztje A Square Enix és a Psyonix megerősítette, hogy Európában és Észak-Amerikában is élesedik a Legacy of Kain-leszármazott Nosgoth alfatesztje. A multiplayerre kihegyezett játékban az emberek és a vámpírok oldalára csatlakozhatunk, egyedi fegyverekkel, karakterosztályokkal, és különböző testreszabási lehetőségekkel. Az alfában való részvételről bővebben a hivatalos honlapon. Fable Legends - epizodikus formában Nem a klasszikus epizodikus formában, de valami hasonló felállásban érkezik majd a Fable Legends, árulta el David Eckelberry, a játék rendezője. A stúdió célja, hogy a történet sose érjen véget, mindig új szálak, új küldetések, új dolgok történjenek. Maga a sztori is több éven keresztül játszódik, és egy magasabb célt szolgál, amit egyáltalán nem nyomhat el a többjátékos mód. "Nem akarjuk, hogy a Fable Legendsnek vége legyen, amikor befejezted a játékot. Inkább évadokban és epizódokban gondolkodj. Lehet, hogy a Fable Legends lesz az első évad, és később pedig DLC-k formájában új történetek és küldetések jönnek." - mondta Eckelberry, ám ettől nem lett sokkal tisztább, hogy mégis hogyan fog működni, és miről fog szólni az új Fable, mint ahogy az sem, hogy ez az egész miben különbözik a sima, más játékokban is bevett DLC-s rendszertől. Launch traileren a Call of Duty: Ghosts Mivel mostanában a több launch trailer a divat, nem hiszem, hogy ez lenne az utolsó ilyen jellegű előzetes a Call of Duty: Ghostshoz, de az biztos, hogy az első. A zenét Eminem szolgáltatja, a játék pedig november 5-én jelenik meg.
Nem is hardcore gamerek a Call of Duty-játékosok Az Infinity Ward érdekes megjegyzéssel állt elő a mai napon. A stúdió szerint a Call of Duty vásárlói nem is igazán hardcore játékosok, legalábbis abban az értelemben nem, hogy ezen kívül gyakorlatilag semmilyen, vagy nagyon kevés más játékot tolnak. Éppen ezért az új konzolok megjelenése sem lesz különösebb hatással a Call of Duty közönségére. "Platformtól függetlenül a játékosok szokásai nem fognak megváltozni. Nagyon sok olyan játékosunk van, akik inkább casualok, mégis sokat játszanak. Persze ez eléggé ironikus. Nem hardcore játékosok, de mégis minden este ott ülnek a Call of Duty előtt. Ezek a srácok pedig ezt folytatni fogják, attól függetlenül, hogy megjelennek az új platformok." Rhianna Pratchett újra Discworld-játékot szeretne Rhianna Pratchett mostanában sokat forgolódik játékos körökben, hiszen ő írta az új Tomb Raider és a Mirror's Edge történetét is. Elmondása szerint őt és édesapját, Terry Pratchettet rendszeresen keresik meg olyan játékötletekkel, melyekkel a Discworldöt szeretnék visszahozni. Azonban ezek az ötletek eddig nem voltak igazán jók. "Apukám maga is játékos, szóval pontosan tudja, mit szeretne látni. Egyelőre azonban nem közelített meg minket a megfelelő fejlesztőcsapat egy megfelelő ötlettel. Úgy vélem, apám azt várja, hogy egy fejlesztő lenyűgözze. Szerintem nagyon sok potenciál van a világban, és az emberek még mindig emlékeznek a három nagyon jó Discworld-játékra." A hölgy egyébként nem zárja ki, hogy végső megoldás akár a Kickstarter is lehet, ami vélhetően a Discworld nevével fémjelezve behozná a megfelelő mennyiségű pénzt. Azonban az a bizonyos igazán jó ötlet még mindig hiányzik. Alien: Isolation - oké, de mi ez? Ugyan az Aliens: Colonial Marines sikeresen lerombolta minden reményünket egy jó Aliens-játékra, a Twentieth Century Fox nem adja fel. Tudjuk azt is, hogy a Total War játékokat is jegyző Creative Assembly már egy ideje dolgozik egy Aliens-témájú anyagon, így a véletlenül most bejegyzett Alien: Isolation talán már ennek a címe. A bejegyzés szerint egyébként a játék lehet akár mobilos anyag is, szóval egyelőre ne kezdjünk izgulni. PlayStation - a játékosokért, 1995 óta Szinte hihetetlen, hogy az első PlayStation 1995-ben jelent meg, és sikere azóta is töretlen (többé-kevésbé). A hosszú éveket a Sony egy új videóval ünnepli, ami ismét telibe találta azt az életérzést, amit gamernek lenni jelent. És egyben sikeresen érezteti azt is, milyen öregek lettünk közben. A megtekintése kötelező jellegű, annak ellenére is, hogy egy kicsit talán túlságosan is Londonra koncentrál.
Senkinek nem kell Wii U-n a Need for Speed Miért nem jön a Need for Speed: Rivals a Nintendo új konzoljára? Nos, azért, mert a Most Wanted senkinek nem kellett a Wii U-n. "Erről szeretek sokat beszélni. Nagyon sok extra munkát tettünk bele a Wii U-s változatba, és sok emberünk dolgozott rajta. Azonban végül nem adtunk el belőle túl sok példányt. A Wii U piaca sajnos nem elég nagy, és sajnálom, mert tényleg beletettük magunkat. Szeretnénk, ha nagyobb lenne, és ugyanez igaz a Vitára is." - mondta a Ghost Games rendezője, Craig Sullivan. Sullivan elárulta továbbá, hogy a játékon 200 fejlesztő dolgozik (akiknek nagy része a Criteriontól jött), és mivel a next-gen változatokra is koncentrálniuk kell, egyszerűen nincs elég energiájuk és idejük arra, hogy a Wii U-s verzióba is belevágjanak, főleg, ha várhatóan nem is fog elkelni belőle elegendő mennyiség. Elkezdődik a kulcsosztás a Destiny-bétára A Bungie bejelentette, hogy a héten már elkezdenek kódokat szétszórni a közösségi médiában a Destiny bétatesztjéhez. Az előrendelők egyébként mindenképp kapnak majd kulcsot, de nyilván más módjai is lesznek majd a bejutásnak, élen a közösségi oldalakon való kulcs osztogatásokkal. Forza 5 - gondolatok Jeremy Clarksontól McLaren P1, Pagani Huayra, LaFerrari. Az ilyen autókat hívják a britek "hypercar"-nak. Ez már az a kategória, ami az "egyszerű" szupersportautókon is túl van, a teljesen elérhetetlen, limitált példányban készített, különleges darabok, melyek az aktuális csúcstechnikát képviselik. Ki tudna erről szebben beszélni, mint Jeremy Clarkson, a Top Gear legendás műsorvezetője?
Michael Fassbender szerint jó úton jár az Assassin's Creed-film Oké, azt tudjuk, hogy Fassbender lesz az Assassin's Creed-film főszereplője, és egyben társproducere is. Ennél többet azonban egyelőre nem tudunk a moziról, és úgy látszik más sem. A színész mindenesetre ma azt nyilatkozta, hogy egyelőre a forgatókönyvre várnak: az eredeti verziót Michael Lesslie hozta össze, ezt azonban jelenleg a Wolverine-t is jegyző Scott Frank finomítgatja még, mert nem volt vele minden rendben. Fassbender igyekszik megnyugatni mindenkit: "A film biztosan jön. Egyelőre a forgatókönyvön dolgozunk. A játékról már hallottam, de sosem játszottam vele. Nincs is videojáték lejátszóm... ööö... ezeket nem is így hívják." - nyilatkozta kacagva a színész, majd hozzátette: "Találkoztam a srácokkal a Ubisofttól, akik elmesélték a történetet, és nagyon érdekesnek találtam, főleg az emlékek átélését." Elkészült a Killzone: Shadow Fall A Guerilla Games Twitteren jelentette be, hogy bizony a mai nappal aranylemezre került a PlayStation 4 egyik exkluzív játéka, a Killzone: Shadow Fall. Indulhat tehát a sokszorosítás, utána pedig a lemezek útra kelhetnek a világ különböző áruházaiba. Kihasználva ezt a pozitív hangulatot, a játék rendezője, Steven ter Heide elárulta, az egyjátékos kampány a legtöbbünknek bizony jóval több, mint 10 órába fog tellni. Ha pedig végeztünk, még mindig ott a multiplayer, ami kezdéskor 22 fegyverrel startol, és mindegyik elérhető lesz mindenki számára, míg a különböző fejlesztéseket idővel szerezhetjük meg.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. Asagrim
2013.10.22. 05:49
Fassbender igyekszik megnyugatni mindenkit: "A film biztosan jön. Egyelőre a forgatókönyvön dolgozunk. A játékról már hallottam, de sosem játszottam vele. Nincs is videojáték lejátszóm... ööö... ezeket nem is így hívják." - nyilatkozta kacagva a színész, majd hozzátette: "Találkoztam a srácokkal a Ubisofttól, akik elmesélték a történetet, és nagyon érdekesnek találtam, főleg az emlékek átélését."

Engem rohadtul nem nyugtatott meg! Ha azt se tudja mi a hétszer hétszentség az az Assassin's Creed, akkor szerintem semmi keresnivalója társproduceri szerepben!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Shinjiii
2013.10.22. 07:31
Asagrim Ebben igazad van. Ettől is lehet elcseszve sok játékadaptáció, dehát megszokhattad, hogy marhák irányítanak, diktálnak, nem?

"CoD-on kívül gyakorlatilag semmilyen, vagy nagyon kevés más játékot tolnak"

Aztán ezt honnan a rákból tudják a Infinity Wardnál? Nem mellesleg frissebb fps multit ezért nem tolok, mert a sok kocka és a csaló elnyomja a játékélményt. Hardcore... az...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. ThePoweR
2013.10.22. 09:38
Hogy lehet valaki konzolon hardcore gamer azt magyarázza már meg nekem valaki.

Bár lehet csak nekem jelent mást a hardcore gamer. Attól hogy valaki éjjel nappal kodozik (ráadásul konzolon) nem lesz hardcore gamer csak egy nagy kocka. A hardcore gamer szerintem az aki versenyekre, lan-ra jár, mert képes csak azért elmenni x km-t a saját gépével együtt, hogy versenyszinten játszhasson azzal a játékkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. wishformor...
2013.10.22. 10:12
@Shinjiii
hulyeseg amit mondasz... normalis szerveren kell jatszani, ahol van normalis admin.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Szefmester
2013.10.22. 10:26
Szerintem a HCG meg az aki egy adott játék mechanikáját is annyira ismeri hogy számol vele minden egyes jól felépített lépésénél. Nem kell versenyre járnia, mert lehet ügyetlen hozzá, de a játékot jobban ismeri mint pár teszter. Ilyenek voltak azok az ismerőseim akik nem nagyon jártak heroes 3 versenyre, max szerveztek lokálisan. De amikor játszottak és nem volt valami erős játékos ellenük akkor a legerősebb gép ellen játszottak, és csaltak.. beírták a nyersanyag kódot majd elküldték a gépnek hogy legyen esélye. Miközben egy átlag játékos már a legerősebb fokozattal is megküzdött...

Én örülnék egy új Korongvilág játéknak. Elképzelem ahgy az új Batmanek mintájára alkotnának egy őrség-őrség jellegű játékot. Vagy a Lego Ankh-Morpork ahol a Mágia Fénye/Színe vonalat lehetne játszani Széltolóval meg Kétvirággal. De egy klasszikus RPG is jöhetne ahol a paraszt hős még csak patkányokat öldös, később már pockok királyáig is elfakardozza magát. Találkozik az Egerek Halálával is munka közben végül menekülés egy troll gyerek elől és jön a bossfight.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Shinjiii
2013.10.22. 10:37
Ja, arra a három szerverre járjak fel, ami vagy (most hasamra ütök) Forest.map vagy City-map only, vagy TDM only, stb... Meg hadd ne keresgéljek már még pluszba, ha játszani akarok. Aki szervert üzemeltet, az tartsa is karban, ennyi az egész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Supra
2013.10.22. 11:23
"Azonban az a bizonyos igazán jó ötlet még mindig hiányzik."

Én már le is szoktam arról, hogy ilyet keressek egy játékban - sóhaj - régi szép idők! De talán akad még némi remény....

Azon gondolkozom, hogy a portál óta láttam-e bármi eredetit?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. wishformor...
2013.10.22. 13:49
@Shinjiii miert baj ha keresgelni kell, ennyi erovel akarmi szart eled dobnak azt elfogadod? igenis kell szurni, minden teruleten mindig, az igenyeidnek megfeleloen. Attol mert te erre nem vagy kepes, nem QQ a megoldas...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Shinjiii
2013.10.22. 15:22
Ok, cheater mentes szerót lehet találok, tegyük fel. De mi a garancia, hogy a hasonló képességűek, nem pedig a függő 50kill 1death kockák között kell kiszenvednem 20 halál után egy pontot? Na erre varrjál gombot. Vagy van a gyengélkedőknek külön szerver ugyanúgy, csak keresni kell?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. wishformor...
2013.10.22. 17:04
@Shinjiii ember, ha nem akarsz fejlodni, akkor menj hello kitty online-ozni a langyos vizbe...
de lehet te vagy a console-ok celkozonsege. csak leulsz ele es jatszol, ha nincs igenyed tobbre, akkor minek ilyen bonolult dolgokkal foglalkozni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2013.10.22. 18:23
1000 órát toltam CoD2-vel és valóban nem játszottam mellette sok más játékot. Egyjátékos módban játszottam a jobbakkal, de multit mást nem toltam akkoriban, szerintem bőven belefértem a hardcore játékos kategóriába(+ ott a kérdés - amit már előttem is föltettek - honnét tudják, hogy mással nem játszik a játékosok többsége?!). Ennyi erővel olyan sincs, hogy hardcore WoW vagy LoL játékos, mert szinte csak azzal játszanak.

Az új eminem album valahogy inkább vétel, mint maga a CoD.

Valahogy nem túl biztató az AC-s nyilatkozat sem. A Biosuck filmet megúsztuk, de Ass Creed még lehet lesz, az ilyen adaptációkat mindig elrontják.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.10.22. 19:22
wishformore, te egy nagyon ellenszenves és másokat megalázó ember lehetsz, sajnállak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!