iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.10.28.

Dátum | 2013. 10. 28.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Próbaverziót kap a Kinect Sports Rivals A Microsoft és a Rare úgy döntött, hogy mindenkinek jobb lesz, ha az Xbox One indulásának napján egy kicsit belenézhetünk a Kinect Sports Rivalsba. Éppen ezért a konzol startjával együtt elérhető lesz egy ingyenes próbaverzió, melyről előzetest is kaptunk.
Ugyanaz lett volna a Far Cry 3 és a Deus Ex főszereplőjének szinkronja... ...csak éppen közbejött valami. Ez a valami pedig ironikus módon a szinkronszínész hangja volt. Történt ugyanis, hogy Elias Toufexis rögzítette a Deus Ex: Human Revolution főszereplőjének, Adam Jensennek a hangját, miután megkapta a Far Cry 3 főhősének, Jason Brodynak a szinkronlehetőségét is. Utóbbin már két éve dolgozott, mikor megjelent a Deus Ex, a Ubisoft pedig az utolsó pillanatban levette a színészt a Far Cry 3-ról, a kiadó ugyanis nem akarta, hogy a játékosok esetleg összekeverjék azt a Deus Exszel, vagy hogy egy másik játék jusson róla eszükbe. Toufexis vidáman hozzátette, hogy a karakteres és könnyen felismerhető hangja miatt már egy munkát elveszített így. Nincs háttérváltoztatás a PlayStation 4-en Shuhei Yoshida megerősítette, hogy nem lehet saját hátteret betenni a PlayStation 4 felhasználói felületére. Ez a rossz hír. A jó hír viszont az, hogy a konzol elsőnapos, 1.50-es verziószámú frissítése letölthető lesz a háttérben, szóval addig is vidáman nyomkodhatjuk majd a konzolt. DualShock 4 az Xbox 360-nal Az elmebetegség legteteje, de úgy tűnik, lehetséges: valaki beüzemelte a PlayStation 4 DualShock 4 kontrollerét az Xbox 360-nal. Alapból persze a Microsoft konzolja nem támogatná a Sony eszközét, de a JoyToKey, a Cronus Device és a Cronus Bullsey szoftver használatával mégis meg lehetett oldani.
Az Eidosnál is készülhetett volna Final Fantasy Yuji Abe, a Lightning Returns: Final Fantasy 13 játékmenet tervezője elárulta, a Square Enixnél zajlottak olyan megbeszélések, melyeken szóba került, hogy nyugati csapatnak adnák oda a Final Fantasy folytatását. A japán kiadó a nyugati fejlesztőcsapaton keresztül szeretne ablakot nyitni a nyugati játékvilágra, és ebbe az is beletartozhat, hogy a csillagok megfelelő együttállása esetén akár az Eidoshoz is kerülhetne a Final Fantasy. Abe szerint a megfelelő játékötletre van szükség, valamint a megfelelő emberekre. Motomu Toriyama, a játék rendezője hozzátette, ez azért is lenne lehetséges, mert minden egyes új játékkal egy teljesen más jellegű anyag keletkezik a Final Fantasy-sorozatban. Ennek megfelelően a fejlesztőcsapat is más minden egyes alkalommal, különböző ötletekkel felvértezve. Mi az a Nintendo 2DS, és miért lesz ez jó nekünk? A Nintendo továbbra sem tudja túlságosan sikeresen elnevezni a konzoljait, így a 2DS körül is csak összezavarodott embertömegek állnak, nem tudván, hogy ez a kis masina most akkor tulajdonképpen micsoda. A japán cég szeretné tisztában tenni a dolgokat az alábbi videóval:
Basement Crawl - érdekes puzzle-játék PS4-re A Bloober Team a PlayStation 4-re fejleszti a Basement Crawl című játékot, ami leginkább labirintusokra építő puzzle lesz. Ami azonban érdekes, hogy négyen játszhatunk vele offline vagy online, és kompetitív módon mindenféle csapdákat és robbanóanyagokat helyezhetünk el a labirintusokban, hogy kibabráljunk az ellenféllel. A készítők a klasszikus grindhouse-filmekre jellemző látványvilágot ígérnek, szórakoztató módon megvalósítva, modern csavarokkal ellátott játékmenetet, és úgy általánosan, egy kiváló partijátékot.

Dark Souls 2 - átütemezték az amerikai bétát Amerika-szerte a PSN-en tesztelték volna a Dark Souls 2-t, több probléma után azonban a Namco Bandai elhalasztotta a dolgot. Akik most jutottak volna sorra, de a hálózati problémák miatt végül nem tudtak tesztelni, automatikusan bejutnak a következő körbe. Felemásan kezdett a Batman: Arkham Origins Az egyik legfontosabb piacnak számító Egyesült Királyságban az új Arkham Origins körülbelül az eredeti Arkham Asylum eladási számait hozza, ami viszont csak a fele az Arkham City számainak. Ezzel együtt is a brit toplista élére tudott ugrani a játék, azonban mindenki nyugodjon meg: a legnagyobb példányszámban elkelt Batman-játék továbbra is a Lego Batman: The Videogame a szigetországban. Call of Duty: Ghosts - bemutatkozik az Extinction mód De mi is ez? Nos, egy négy játékossal tolható, túlélésre építő kooperatív mód, ahol hullámokban érkeznek az ellenfelek. A játékosok különböző karakterosztályok között válogathatnak, megküzdhetnek a hordákkal, és eljuthatnak bizonyos helyekre jobb felszerelésért.
Raindrop - indie túlélőhorror a Kickstarteren A Raindrop egy különleges hangulatú indie túlélőhorror, ami leginkább a felderítésre, a puzzle-elemekre és a környezet kihasználására épít. Eredetileg egy Source engine-nel készült modként kezdte meg életét, most azonban a készítők 144 ezer dollárt szeretnének összekalapozni a Kickstarteren. Még 16 nap van hátra, és eddig 32 ezer dollár jött össze, szóval nem reménytelen a dolog.

Külsős állvány a Kinecthez... extrákkal Bizonytalan világot élünk. A Family Frost furgonja már nem jön minden hétvégén, az NSA kémked utánunk, nem tudjuk, hogy adataink hol kötnek ki. Ebben a világban pedig sokan kifejezetten nem szeretnének egy olyan kütyüt, ami a nappaliban egy nagyfelbontású kamerával folyamatosan figyeli mindennapjaikat. A PDP éppen ezért létrehozott egy olyan kinectes állványt, amivel egyrészt síkképernyős tévékre helyezhetjük el az eszközt, másrészt pedig rendelkezik egy csúsztatható résszel, amivel opcionálisan bármikor letakarhatjuk az infra- és RGB-kamerát. Az állvány ára 19,99 dollár, és az Amazonról rendelhető meg.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

14. MrFox
2013.10.28. 23:58
Érdekes lesz az Xbone startja...

http://www.nowgamer.com/news/2136234/xbox_one_os_xbox_live_is_a_mess_wont_be_working_for_months.html
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. mainframe
2013.10.29. 00:34
A Nintendo 2DS-nek semmi értelmét nem látom, de legalább a promóvideó sem, nem nagyon mondott semmit arról, hogy kiknek kéne ez és miért. De legalább nagy és kényelmetlen, a kölykökön is látszik, hogy szenvednek a cucc kézben tartásával. Ez elég nagy bukta lesz szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. R3LaX123
2013.10.29. 02:41
Csak nekem tűnik ocsmánynak a CoD grafikája?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Atesz1987
2013.10.29. 05:42
Ez komoly? Szörnyek a CoD-ban?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. tomturkey
2013.10.29. 10:12
valóban nem túl szép, az effektekről már nem is beszélve
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Szefmester
2013.10.29. 10:37
"Ugyanaz lett volna a Far Cry 3 és a Deus Ex főszereplőjének szinkronja..."

És ez mióta probléma egy normális szinkronszínésznél? Akkor végzi jól a dolgát ha fel sem tűnik hogy ezt a karaktert és azt a karaktert is ő szinkronizálta. PL egy nem rossz példa Eric Cartmen, Leonard Hoffstader, és Eric Marshall magyar szinkronja. Ha nem egymás után nézek meg egy-egy részt a tévében fel sem tűnik, mert jól végzi a dolgát.

"Nincs háttérváltoztatás a PlayStation 4-en"

Valami oka? Valahogy kétlem hogy a háttéren keresztül törnék fel a gépet, vagy olyan sok erőforrást igényelne egy statikus háttérkép...

Nintendo 2DS... gigantikus facepalm. Az egyetlen előnyét szüntették meg a gépnek. Az összecsukhatóságát... gratula innen is.

"Külsős állvány a Kinecthez... extrákkal"

Vajon miért érzem úgy, hogy hamarosan megjelenik egy M$ frissítés ami kötelezi a felhasználót hogy fényt adjon vagy mozgást is érzékeljen a kamera a használathoz?

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. MrFox
2013.10.29. 11:10
PS4 hátteret én sem értem. PS3-ra most egy ps+ usereknek ingyenes élő akváriumos hátterem van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. ThePoweR
2013.10.29. 11:16
Ijj, de csúnya az a CoD.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. s_erno
2013.10.29. 12:39
A Batman-en valahogy nem lepődtem meg. Eléggé drága és ennek a season pass-os mizériának látszólagos eredménye lett azt hiszem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. i2k010
2013.10.29. 13:00
Ez a CoD eléggé ciki...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. magerg
2013.10.29. 13:37
Aliens-t csinálnak a CoD-ból? Húha, ezt is megértük. Már látom mi lesz a zombik után a következő sláger.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MrFox
2013.10.29. 13:38


http://www.gamespot.com/articles/microsoft-changing-xbox-live-terms-of-use/1100-6415826/

"As part of update, users must agree to allow Microsoft to share their name, address, email, and date of birth with app partners."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Shinjiii
2013.10.29. 13:45
Szóval a MS rád erőltet egy szerződést, amiben elad? Rabszolgasors a XXI. században.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Konigstige...
2013.10.29. 16:51
Ütős ez a "Next-gen" CoD grafika Telefonról nézve még nem is volt annyira vészes ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!