iPon Hírek

Aprók nagyban - 2013.12.16.

Dátum | 2013. 12. 16.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Elindult a Just Cause 2 multiplayer Ahogy arról már írtunk, a Just Cause 2 rajongóinak egy tehetséges csapata összeállt, hogy elkészítsenek a játékhoz egy multiplayer módot. A végeredmény annyira tetszett az Avalanche stúdiónak, hogy áldását adta a dologra, sőt, a jövőben együtt is szeretnének dolgozni a lelkes rajongókkal. A multiplayer mód elérhető Steamen, alant pedig a launch trailer terül el.
Saját fegyvert épített a Destiny művésze Sloan Hood nem csak megszállott cosplayes, hanem egyben a Bungie egyik művésze is. Mivel éppen a Destinyn dolgozik, úgy gondolta, miért ne építhetne magának egy fegyvert a játékból. Persze a hölgy előnyben van, ugyanis hozzáfér az eredeti modellekhez, tervekhez és koncepciókhoz, így ezeket felhasználva készített egy olyan változatot egy fegyverből, amit elő tud állítani egy 3D-s nyomtató. A végeredmény lent látható:

DayZ - elérhető az early access Lassan minden játék early access hozzáférésű lesz a Steamen, de ez most nem számít, mert ma a közönségkedvenc DayZ lett így elérhető. Az ár 19,99 font, és persze érkezik mellé a szokásos figyelmeztetés: ez csak egy alfa verzió, tele van buggal és valószínűleg nem fogod élvezni egyetlen percét sem, de azért adjál nekünk pénzt. Oké, az utolsó mondat egy részét csak én találtam ki, de körülbelül ez a valóság.
Valamivel készül Windows 8-ra a Microsoft Először is, érdemes azzal kezdeni, hogy az utóbbi hetekben brutális felvételbe kezdett a Microsoft Studios. Több, mint 60 különböző álláslehetőséget kínál az egyes stúdiók között, így feltételezhető, hogy zajlik a munka ezerrel. Ennél azonban kicsit konkrétabb, hogy az egyik álláshirdetésben a cég kifejezetten olyan szakembert keres, aki a skálázható felhős szolgáltatásokban jártas, és segít elhozni egy ismert és szeretett franchise-t Windows 8-ra. Ez egybevág Phil Spencer korábbi ígéretével, miszerint a Microsoft jövőben igyekszik majd hardcore konzolos játékokat PC-re hozni. Képeken a Middle-Earth: Shadow of Mordor A Monolith és a Warner Bros. együttműködésében készülő új játékban egy Talion néven futó kószát alakítunk, aki elveszíti családját éppen azon a napon, amikor Szauron visszatér Mordorba. Valójában emberünk is elhalálozik, de egy misztikus szellem vissza hozza őt az élők sorába, és megtölti lelkét bosszúvággyal. Talion ezután elindul küldetésére, aminek a végén mindenki meg fogja bánni, hogy ujjat húzott vele.
Destiny - azért szükség lehet a kooperatívra Habár a Bungie rendszeresen azt hangoztatta a Destinyvel kapcsolatban, hogy végig lehet majd játszani egyedül is, és nem muszáj szocializálódni, ha nem szeretnénk, most azért mégis egy kicsit visszakozott a stúdió. "Teljes mértékben élvezni tudod majd a Destinyt, úgy, ahogy egy single player FPS-sel tennéd egy egyjátékos kampányban. De ezen túl megnyitjuk a kapukat, hogy tovább fejlődhessetek, és extra kihívásokkal nézzetek szembe. Nagyon sok helyen igyekezni fogunk, hogy megteremtsük annak lehetőségét, hogy más játékosokkal találkozzatok. Így azt reméljük, hogy ezek mindenkit behúznak majd ebbe a közösségi élménybe, mert ezek rendkívül jó dolgok lesznek." Minderről egyébként a Bungie vezetője, Jason Jones beszélt, aki még hozzá tette, valójában itt MMO-féle endgame tartalomról beszélünk, amiket valószínűleg senki nem fog tudni egyedül teljesíteni. Ezek nem kompetitív jellegű kihívások lesznek, és mindenképpen igénylik majd, hogy többen összefogjanak. 2014-ben indulnak az Xbox One-ra készített műsorok A Microsoft Entertainment and Digital Media részlegének elnöke, vagyis a CBS-től átcsábított Nancy Tellem elárulta, kicsit tovább tartott a folyamat, mint gondolta, de 2014 első negyedévében elindulnak majd a kifejezetten Xbox One-ra készített műsorok. Tellem elmondta, a Microsoft ezen részlege nem hasonlít sem a Netflixre, sem az Amazonra. Teljesen külön gondolkodásmódot igényel, és sok még a bizonytalan, felfedezetlen terület, de ahogy egyre több megállapodást kötnek, úgy válik minden egyre világosabbá. "Nagyon ambiciózus és türelmetlen vagyok, de azért létezünk, hogy támogassuk a művészeket és a tehetségeket. Nincsenek olyan vállalati rétegeink, mint egy hagyományos médiumnak, nagyon vékony a stúdiónk, és rendkívül hatékonyak és rugalmasak lehetünk, valamint közvetlenül tarthatjuk a kapcsolatot a készítőkkel." Egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy Steven Spielberg felügyeletével készül a Halo-sorozat Xbox One-ra, továbbá tervben vagy egy focis valóságshow, illetve a pletykák szerint ezen a platformon éledhet újra a Hősök című sorozat is. 2014-ben sokat hallunk majd a Naughty Dog munkálatairól Egyelőre annyi tudunk, hogy a stúdió a Left Behind néven futó The Last of Us DLC-n dolgozik, meg persze készül a következő generációs Uncharted. Azonban a Sony az utóbbi időben erősen azon fáradozott, hogy bővítse a csapatot, így az sem kizárt, hogy a Naughty Dog már három projekten dolgozik egyszerre. Mindenesetre a PlayStation Blog bejegyzéséből megtudhatjuk, hogy 2014 során folyamatosan és rendszeresen kapunk majd frissítéseket a stúdió munkáiról, így a rajongók nem maradnak majd a sötétben. Bemutatkozik a LEGO: The Hobbit Teljes a Hobbit láz a világ minden táján, így a Warner Bros. nem hagyhatta ki, hogy bemutassa nekünk a LEGO: The Hobbitot. A sorozat korábbi részeinek megfelelően ez is rendkívül aranyosnak és szórakoztatónak tűnik, a törpök pedig kifejezetten mókásan néznek ki kockásan.
Bármikor érkezhet a Metal Gear Rising: Revengeance A Kojima Productions azt szeretné, ha a PC-s játékosok észnél lennének, ezért csak annyit mondott, hogy most már bármelyik nap feltűnhet Steamen a játék PC-s verziója. Ráadásul a készítők azt is megerősítették, hogy nem lesz semmiféle buta FPS-limitáció, így az erős hardverrel rendelkezők örülhetnek majd a tükörsima, folyamatos akciónak - persze azért érdemes megemlíteni, hogy már a konzolos változat is 60fps-sel futott. Megjelent a SteamOS első bétája A Valve bejelentette, hogy mától letölthető és kipróbálható a SteamOS első bétaverziója. Az információkból kiderül, hogy a SteamOS valójában a Debian Linux forkja, annak is a legutolsó stabil változatára, a Wheezy kódnevű, 7.1-es verzióra épül. Hogy mit változtatott a Valve az alap Linuxon az egyéni felhasználói felület hozzáadásán kívül, és hogy mit kell tennünk a telepítéshez, az kiderül a hivatalos oldalon.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. MrFox
2013.12.16. 23:59
Ha a microsoft lesz olyan ostoba megint, és az Xbone játékokat kihozza az alapból általában erősebb pécékre is, megérdemli a bukásának a felgyorsítását.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. benczeb90
2013.12.17. 00:08
Ez a Talion téma kb olyan, mint a Tauriel a legújabb Hobbit filmben. A saga tele van karakterekkel, mégis mostmár újakat találnak ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2013.12.17. 10:29
" Q: How do I install SteamOS?
There are two different install methods for SteamOS. '''WARNING: BOTH METHODS WILL ERASE EVERYTHING ON THE MACHINE'''

The easiest method is an image-based install using CloneZilla. You will need to create a SteamOS System Restore USB stick to perform this install. The image provided here requires at least a 1TB disk."

Hogy mennyi? És minek is ennyi?

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. wishformor...
2013.12.17. 11:25
@Szefmester
megtőtti sok jaúval, hoz bele minden szart a mikulás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. i2k010
2013.12.17. 12:22
"Ezek nem kompetitív jellegű kihívások lesznek, és mindenképpen igénylik majd, hogy többen összefogjanak."

Oké - hivatalosan is bekaphatják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tomchee
2013.12.18. 23:51
***off***
iPonék, mennyi pénzt kaptok, hogy eltorzult torzszülött gyerekeket bámuljunk a cikkeitek alatt?
Félreértés ne essék természetesen sajnálom, hogy ők ilyenek, de tényleg el kell venni az ember étvágyát és életkedvét ilyenekkel?
Másik "kedvenc" a megcsonkított vérző kutyákkal teleaggatott hirdetés.
Én sajnálom őket, és persze segítsünk, de ezt nem így kéne...
***off vége***
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!